Pogledati na:
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/12/08/0105006.html
Društvo, politika
IngoNije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
a ko ga je trebao cuvati ?
dosao je jer mu he hdz to dopustio ... ukinuli su vize, sve ratne zlocince su amnestirali ... i sta se sad bunimo ?
mali_ivica
IngoNije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
dosao je jer mu he hdz to dopustio ... ukinuli su vize, sve ratne zlocince su amnestirali ... i sta se sad bunimo ?
Tu nešto neštima?
Jel ima tko ovdje na forumu, a da zastupa svoje mišljenje?
mali_ivicaIngoNije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
Tu nešto neštima?
IngoPa i Stanimirović je bio u Krajni jedan od čelnika, pa na račun njega nisi htio ništa pisati i sl.mali_ivicaIngoNije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
Tu nešto neštima?
pa mislim da je netrpeljivost prema nekome tko je kreirao i vodio rat protih hrvatske, mobilizirao ljude i zastupao vrlo zustro srbiju na liniji virovitica ... bla bla bla .... sasvim opravdana.
ovdje se ne radi o netrpeljivosti prema narodu, nacionalnosti, vjeroispovjesti ... i slicno, nego o konkretnim ljudima s imenom i prezimenom.
mali_ivica
IngoPa i Stanimirović je bio u Krajni jedan od čelnika, pa na račun njega nisi htio ništa pisati i sl.mali_ivicaIngoNije mi opet jasno jedan dan ste protiv neke netrpeljivosti sad ste za, a na kraju je opet za sve kriv pa tko drugi nego glupi HDZ?
Tu nešto neštima?
pa mislim da je netrpeljivost prema nekome tko je kreirao i vodio rat protih hrvatske, mobilizirao ljude i zastupao vrlo zustro srbiju na liniji virovitica ... bla bla bla .... sasvim opravdana.
ovdje se ne radi o netrpeljivosti prema narodu, nacionalnosti, vjeroispovjesti ... i slicno, nego o konkretnim ljudima s imenom i prezimenom.
Ja isto nisam za to da mi radikali obilaze domovinu, ali samo sam htio reči kako vidim da se dosta ljudi ovdje vodi po dvostrukim mjerilima.

Shadow StrikerOvdje ljudi jedan dan brane takve i govore o nekoj solidarnosti, protiv netrpeljivosti i blablabla, a drugi dan su protiv. Moj stav je takav da za srbe nebi trebalo biti mjesta u našoj politici, nek srbuju po Srbiji, a ne maštati o velikoj srbiji i uzimati saborsku plaću u RH. Mislim da HDZ nema previše s tim, da je to najviše maslo "drugova" Mesića i Milanovića, koji su poznati po svojim ljevičarskim stavovima.
Shadow StrikerJasno je da su srbi koji su dovlačeni autobusima iz Srbije da glasuju u RH glasovali za SDP i HNS, i da su te stranke pobrale većinu glasova u mjestima s većinskim srpskim stanovništvom. Sve je transparentno i može se provjeriti.
mali_ivicaJa sam dosljedna.Ponosna Bosanska Hrvatica i amen!!!!!!!!!!! nikad necu prihvatiti razne polutane,komunjare i djecu koja neznaju nista drugo nego sta im kazhu roditelji pisat,ponosna ostala i ponosna gdje god bila,dal je ch,njemacka ili Hrvatska ,uvijek Hrvatica..a ko nije nek se stidi,ili kako pjeva mate miso kovac,nisan ja od onih kako vitar pushe(a vecina na ovom sajtu je bas kako vitar pushe..
Tu nešto neštima?
OsječaninIsta ta srbija puni preko svojih srba u sloveniji janeze da nas blokiraju na putu u Eu,samo jedan covjek srbin u sloveniji..MILAN JANKOVIC??? srbin je iz nisa,direktor je bio Mercatora,sada gradonacelnik ljubljane..a tisuce bogatih srba zivi u sloveniji,rade u policiji,carini,sudu....i sada Vucic dolazi kao slag na tortu kada se slovenija dize i blokira nam ulaz u Eu ,dolazi za svoje u pravi cas kada je Hrvatska poljuljana sa svih strana..kajin bi sutra istru odveo italiji da moze...al kako je krenilo i uspijet ce u ovome...od politicara niko neradi za Hrvatsku...samo kako je rekao Bruno Busic(laku mu zemlja za koju je zivot dao) kad Hrvati dobiju drzavu onda ce tek vidit kako boli kad ju Hrvat krade i unistava....svaka mu cast..bila sam puno puta u Parizu i nisam na mjestu gdje su ga zlotvori ubili upalila svijecu
Četnik bio, četnik ostao. Očito da nas rat nije opametio pa opet puštamo četnike da nam vršljaju okolo "zabrinuti" za svoj narod u Hrvatskoj.![]()
magy
mali_ivicaJa sam dosljedna.Ponosna Bosanska Hrvatica i amen!!!!!!!!!!! nikad necu prihvatiti razne polutane,komunjare i djecu koja neznaju nista drugo nego sta im kazhu roditelji pisat,ponosna ostala i ponosna gdje god bila,dal je ch,njemacka ili Hrvatska ,uvijek Hrvatica..a ko nije nek se stidi,ili kako pjeva mate miso kovac,nisan ja od onih kako vitar pushe(a vecina na ovom sajtu je bas kako vitar pushe..
Tu nešto neštima?
lufusNaprosto nije istina da ih je netko uopće vukao za rukav, ljudi su došli i koalirali sa Hdz-om zato što je Hdz dobio večinu mandata, da je to bio Sdp koalirali bi sa Sdp-om. Tko misli da je SDS u koaliciji sa Hdz-om zato što ga voli... ta osoba je za mene budala.Shadow StrikerOvdje ljudi jedan dan brane takve i govore o nekoj solidarnosti, protiv netrpeljivosti i blablabla, a drugi dan su protiv. Moj stav je takav da za srbe nebi trebalo biti mjesta u našoj politici, nek srbuju po Srbiji, a ne maštati o velikoj srbiji i uzimati saborsku plaću u RH. Mislim da HDZ nema previše s tim, da je to najviše maslo "drugova" Mesića i Milanovića, koji su poznati po svojim ljevičarskim stavovima.
Hahahahahaha ne znam samo tko je vukao "mrske Srbe" za rukav da bi užicali glas. Eh da i tko je dozvolio ovom četniku ulazak u Hrvatsku. Idemo dalje...