U zadnje vrijeme primjećujem kako mi se dosta ljudi žali da osjećaju da su proglupili. Da zaboravljaju sitnice što su im se dogodile prije par dana. Da im zaključivanje sve sporije radi... A to su ljudi relativno mlade dobi (od 20 do 30 godina). Sumnjam da je to baš normalno pa me eto zanima, da li je to neko opće stanje ili se ja samo družim s takvim ljudima
Ja imam osjećaj da mi je mozak natekao od informacija.
A glupa sam bila ovo ljeto dok sam radila na zatupljujućem radnom mjestu koje mi njie dopuštalo minutu kreatinosti i usavršavanja.
Sad sam opet u điru. Prepametna.
ja se osjecam prepametno, mada tako ne djelujem,ali sad sam skontala da su onda ljudi oko mene glupi jer su dobili svoj topic što ce reci da postoje i gluplji od onih za koje misle da su se poglupili
...zgodno pitanje....otkako sam počela raditi ponovno u hrvata, moj dišo ima nevjerojatno sposobnost svakog čovjeka napraviti glupim u jednoj rečenici....nakon tri mjeseca, čovjek se počne osjećati totalnim idiotom u svemu, pa čak i onom što nije vezano uz posao.....
mislila sam da mi treba ginko koliko zaboravljam , ali sam onda pročitala da zapravo baš i nema neka "ljekovita" svojstva za mozak pa sad sve zapisujem na papir - Pametan piše, glupan pamti! -
osjećam se ko genijalac na poslu...al osjećam ako ostanem da ću oglupit tamo...ubit će me lik sa svojim zbrajanjem i oduzimanjem...zato ću preduhitrit sudbinu....
Ima dana kad bauljam i ne mogu se skoncentrirati ni na što, i ništa mi ne ide od ruke. Onda se osjećam glupo, i najradije ako mogu zatvorim se u kuću i prespavam takav dan. Srećom, za sada simptomi nisu dugotrajni, ali tko zna...
Možda malo, ali srljam kao guska u maglu, prosipam bisere pred svinje i ostale narodne poslovice i baš sam mutava ovih dana. Eh, što prije nisam bila takva.
Definitivno sam ogLupiLa u zadnje vrijeme Pamćenje mi ošLo u kLinac, ne sjećam se nekih bitnih stvari... a tako mLaada, ccc... Morat ću počet zapisivat sve kao što je netko već spomenio...
ponekad mislim da bi glupost mojih radnih kolega mogla i mene zaglupiti, ali hrabro se borim protiv toga, odnosno ne ulazim u suvišne razgovore s njima i vrtm si neke dobre pjesme u glavi (kao ally) kad krenu glupi razgovori.