Hebiga, dolazim, al nemojte da netko otkaze il da se opet ostanem smrzavat vani ak odem na zrak.
E, i recite da nema ulaza poslije 10.
Zapravo pol 11, nemam prijevoz prije.
Ribe, Ribe, Ribe, jel se mogu di poslusat na netu? neki maj spejs il tak nest, ja nenađem
nema nigdje na netu ali se isplati svakako doci poslusati, bili su u oxygeneu prije 2 tjedna i bilo je dosta malo ljudi pa smo ih zvali sada jer mislim da su jako perspektivan bend..
Ribe, Ribe, Ribe, jel se mogu di poslusat na netu? neki maj spejs il tak nest, ja nenađem
nema nigdje na netu ali se isplati svakako doci poslusati, bili su u oxygeneu prije 2 tjedna i bilo je dosta malo ljudi pa smo ih zvali sada jer mislim da su jako perspektivan bend..
hmm stvar je u tome sto nikak nemogu doc, *ebem ti
2 pitanja, nadam se danas odgovorena:
Dal je ko od bendova otkazo
Sta mi preporucate gdje da provedem vrijeme do 21, naime, dolazim u pol 7 jer ne mogu kasnije, tek oko pol 11 al to je kasno, pa ne znam gdje da zalutam prije tog na zagrijavanje
2 pitanja, nadam se danas odgovorena:
Dal je ko od bendova otkazo
Sta mi preporucate gdje da provedem vrijeme do 21, naime, dolazim u pol 7 jer ne mogu kasnije, tek oko pol 11 al to je kasno, pa ne znam gdje da zalutam prije tog na zagrijavanje
Nitko nije otkazao. Dođi na tonsku pa vidi jel ti se sviđa.
unatoc cekanju i cekanju na mjestu (mislim da su me mnogi koji su rano dosli i primjetili, hebiga, u zadnje vrijeme sam asocijalan) dok se bendovi ustimavaju, svirka je mal kasnila, al zvucalo je dobro, opustena atmosfera kolko tolko.
i opet sam se osjeco ko pale sam na svijetu no naisla je ekipa koju znam(ono malo ljudi) i upoznao sam ih dosta, jos mal pa cu se osjecat ko doma.
najvise mi u sjecanju jedna tuzna mala s kojom sam se zalio o zivotu, zagrljaj puno pomaze
opcenito sveukupni dojam veceri za 6
bilo ok, atmosfera supač.. mi smo ipak odsvirali baš zbog ovih "nemojte da netko otkaze OPET" iako smo bubnjara vecer prije u 10 sati vozili na hitnu na gipsanje jer je razjebo ruku..15 minuta prije svirke je skinio longetu al smo odsvirali baš zbog takvih..