U osječkoj dvorani Zrinjevac u nedjelju 14. prosinca 2008. kocert će imati grupa Prljavo kazalište. Početak je u 20 sati.
Galerija 031: Prljavo Kazalište - Karlovačko live
[Foto: Daniel Antunović][14.12.2008. Zrinjevac]
Zrinjevac: Prljavo kazalište - Karlovačko live
Osijek
to u sklopu karlovačkog live?
jel' to džabe ili se plaća upad?
jel' to džabe ili se plaća upad?
Ja mislim da je upad 50kn
Pravi primjer benda koji nije znao kada stat...
Umjesto legendi rocka, samo su izbljuvak.
Svaka cast na napravljenom u nekim proslim vremenima, ali danas su jednostavno losi...
Svaka cast na napravljenom u nekim proslim vremenima, ali danas su jednostavno losi...
Circa
Pravi primjer benda koji nije znao kada stat...
Slažem se s tim.
Nemam ni ja neku pretjeranu želju ići na to, idem tako reda radi. Godinama ista playlista, ovo novo sam samo malo načuo i nisam oduševljen.
ma imaju dobre pjesme koje cu otici poslusat,bio sam na njihovom koncertu prosle godine dva puta ali otici cu i ovaj put.upad ce biti ja mislim 50 kn( u skloput te karlovacko live turneje)
Oce bit osječkog?
Ma to nis ne valja, bolje opet na majke, s baretom bar nikad ne znas kak ce zasrat.
Ma to nis ne valja, bolje opet na majke, s baretom bar nikad ne znas kak ce zasrat.
cuo sam da je u pretprodaji karta 50 kn, a na dan koncerta 60. samo, jel itko zna gdje se mogu kupiti u pretprodaji???
čula sam da se mogu kupiti u crossu.
nake_rado
...
Nemam ni ja neku pretjeranu želju ići na to, idem tako reda radi. Godinama ista playlista, ovo novo sam samo malo načuo i nisam oduševljen.
pa ak ti se ne svidja sta onda uopce ides? pljujes tu po njima, a onda kazes da ces ipak ic (i pretpostavljam kešnit 50kn)
ja sam misla ić---ali sam ostala bez kinte... nita onda... želim svima koji idu lijep provod....
a i prljavci su uvijek dobrii.... iako moram prizant da mi ove nove pjesme i nisu baš nešta... al dobro... zbog starih se isplatio otić..
a i prljavci su uvijek dobrii.... iako moram prizant da mi ove nove pjesme i nisu baš nešta... al dobro... zbog starih se isplatio otić..
ja jedva čekam
sam me zanima gdje se mogu kupit karte xP
°°AnGeLcHyCh°°videoteka cross koliko ja zna
ja jedva čekam![]()
aceww
nake_rado
...
pa ak ti se ne svidja sta onda uopce ides? pljujes tu po njima, a onda kazes da ces ipak ic (i pretpostavljam kešnit 50kn)
Gdje sam ja tu napisao da mi se ne sviđa i gdje tamo piše da pljujem po njima

Re: Zrinjevac: Prljavo kazalište - Karlovačko live
iiiju ja danas dobila kartu...da imade u crosu za 50kn,na dan je 60kn!!!! 

ja ih imam već tjedan dana.. jel zana netko hoće biti kakvih predgrupa?
ja mislim da bi to trebalo bit besplatno buduci da je u sklopu karlovacko live...mislim hello...
mala_ramona
ja ih imam već tjedan dana.. jel zana netko hoće biti kakvih predgrupa?
Mislim da ne.
Imam pitanje u vezi ovog humanitarnog koncerta....
Jel zna netko ak bi mogao negdje na netu karte kupit, ili rezervirat, bilo što...... ????? (:
jel ima netko viska dvije karte? =)
ja jučer kupial svoju u crossu.... weee i idem se danas zabavit ko čoek
i mene nagovorili da idem...hajd da i to vidim
Video 031:Prljavo kazalište - Karlovačko live Nedostupan povijesni medij