Sve o kartama gpp-a

Društvo, politika

Sve o kartama gpp-a

posto nisam dugo koristila njihove usluge, uopce nisam u toku...pa me zanima sta treba za napraviti mjesecnu radnicku kartu (butru)? koji dokumenti, slike..?

- i moze li se izvaditi u njihovim kioscima ili treba ici u Jagerovu?

- kad ju dobijem, da li ju moram na tom validatoru svaki puta ocitati?

- nacula sam da te butre vise nece vrijediti od iduce godine, pa ne znam jel to istina, netko zna?!

Re: Sve o kartama gpp-a

Jel' neko ima informaciju da ce se butra ukinuti?
što ne pitaš one koji bi to trebali znati?

http://www.gpp-osijek.com/website/index.html
monika

Ne znam samo odakle takva informacija-glupost!
Tram111

monika

cula sam; neka baba je htjela izvaditi butru, pa su joj rekli da joj to kao nece vrijediti od iduce godine!?
i ja sam cuo...masa njih to prica
glupost. pa bankrotirali bi. previše su uložili u to sranje.
fuldstændigamok

glupost. pa bankrotirali bi. previše su uložili u to sranje.

To sam i ja pomislio, neće valjda nakon tolko zajebancije oko toga i ulaganja ukinit to? ma nemoguće.
monika

Tram111

monika

cula sam; neka baba je htjela izvaditi butru, pa su joj rekli da joj to kao nece vrijediti od iduce godine!?

možda je samo pogrešno shvatila ovo :
" OBAVIJEST UMIROVLJENCIMA I GRAĐANIMA STARIJIM OD 65 GODINA PDF Ispis E-mail
Administrator
Wednesday, 15 October 2008

- 16. listopada 2008. g. privremeno se obustavlja izrada beskontaktnih kartica za umirovljenike i građane starije od 65. godina.

- Svi umirovljenici koji do sada nisu izradili nove beskontaktne kartice mogu se i dalje besplatno voziti u vozilima GPP-a uz predočenje zadnjeg odreska o mirovini ili rješenja o mirovini.

- Svi građani stariji od 65 godina koji do sada nisu izradili nove beskontaktne kartice mogu se i dalje besplatno voziti u vozilima GPP-a uz predočenje stare mjesečne karte, odn. osobne iskaznice.

- O nastavku izdavanja beskontaktnih kartica za umirovljenike i građane starije od 65. godina građani će biti pravovremeno obaviješteni putem medija."

bilo bi totalno idiotski nakon gomile novca uložene u to da to sad ukinu...
al, opet, ovo je Osijek, a u Osijeku je sve moguće ;)
zasto ne, neka ukinu. mene vise nista ne cudi.
samo mi nije jasno koja je svrha dojave i odjave butre ako imas mjesecnu. idiotarija?
radi neke statistike...pa nije vam valjda teško držat karticu pola sekunde na aparatu pri ulazu i izlazu...
ugl. da izvadiš radničku butru treba ti novac...i to je to...odeš u gpp...tamo kažeš ime,prezime,adresa i oni te slikaju tamo...i to je to...
monika

samo mi nije jasno koja je svrha dojave i odjave butre ako imas mjesecnu. idiotarija?

možda žele točne podatke o relacijama, koje se najviše voze i to...
uostalom, ako te zanima, pitaj one koji su mjerodavni za to, dala sam ti link :)
znam, hvala na linku.
cisto sumnjam da im se svi prijavljuju i odjavljuju na ulazu.

uostalom, kako ce oni znati jesi ili nisi prijavljen? ako imas mjesecnu, platio si im i tu je kraj price.
adebisi-jug2

radi neke statistike...pa nije vam valjda teško držat karticu pola sekunde na aparatu pri ulazu i izlazu...
ugl. da izvadiš radničku butru treba ti novac...i to je to...odeš u gpp...tamo kažeš ime,prezime,adresa i oni te slikaju tamo...i to je to...

slikaju me tamo?? dobro da si mi ovo rekao!
pa zar nije bilo da moras uvijek sam donjeti svoje fotke?
monika

adebisi-jug2

slikaju me tamo?? dobro da si mi ovo rekao!
pa zar nije bilo da moras uvijek sam donjeti svoje fotke?

to mislim za studente ili nešto...a radnička samo te oni jednom slikaju tamo i to je to...i kolko god se budeš uredila,skockala za slikanje...nećeš ispast dobro...jer je slika...hm...izdužena :)
adebisi-jug2

to mislim za studente ili nešto...a radnička samo te oni jednom slikaju tamo i to je to...i kolko god se budeš uredila,skockala za slikanje...nećeš ispast dobro...jer je slika...hm...izdužena :)

ma kakvo lickanje, najradije bi isplazila jezik.
monika

znam, hvala na linku.

uostalom, kako ce oni znati jesi ili nisi prijavljen? ako imas mjesecnu, platio si im i tu je kraj price.

jel se mi razumijemo...pa ak se prijaviš na ulazu...i odjaviš na izlazu...znat će :) :)
ako ne...ne
adebisi-jug2

monika

znam, hvala na linku.

jel se mi razumijemo...pa ak se prijaviš na ulazu...i odjaviš na izlazu...znat će :) :)
ako ne...ne

ma razumijem ja tebe, hvala. ali ne razumijem njih. ma ko ih sisa, ako mi se bude dalo prijavljivacu se, a ako budem imala u rukama kisobran, vrece iz trgovine i dijete sasobom onda cu malo sutra. bas je to zgodno....aha
znači zbog neke statistike se i kazne plačaju...
prekrasno...
_tenjac_

znači zbog neke statistike se i kazne plačaju...
prekrasno...

kakve sad kazne? ako imas mjesecnu, nema kazne.
Zbog:

monika

Ne vrijedi svaka mjesečna za svaku relaciju...

Tagovi