Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
draga ruana molim za pomoć, i naravno sve koji mogu pomoći. imam isti problem kao i ti, sve je bilo super i najednom upalim auto on radi na leru 10 sekundi i chekmi se upali, počne se gušit i ugasi se....poludit ću...a da ne govorim da je kupljen prije 4 dana...
|
da ga nisi kupio od ruane ? hehe ... izgleda da je ona rjesila svoj problem  ) |
|
|
|
|
 |
pero5 Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
matiz 800 99 god. rekli su mi da lamda nema veze s tim i da se teoretski može bez nje vozit... vjerojatno je neka elektronika ili smeće iz rezervara jer je auto stajao u garaži 3 mj. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Možeš ti voziti bez lambda sondi. Zanima me samo koliko daleko ćeš doći
Ako i jest smeće iz rezervoara, treba isprazniti rezervoar i napuniti čistim gorivom i opet propirit auto kako bi se iz motora i ispuha izbacilo smeće nastalo tim "stajaćim" gorivom. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
|
evo već mi je auto drugi dan u ovlaštenom servisu i nemaju pojma kaj je.... nije lambda, nije smeće iz rezervara,  ludaaaa saaaaammmm  |
|
|
|
|
 |
Frost
|
e onda je moguće da je nešto malo veće možda |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
mi smo moj sredili, sad ide sve u 16 |
|
|
|
|
 |
Frost
|
pa da, 16 mu je negdje i maksimalna brzina  |
|
|
|
 |
|
mi smo moj sredili, sad ide sve u 16
|
ajd reci di pa da i ja idem tamo ...  |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
ma nemam pojma,stari to obavio |
|
|
|
|
 |
|
ma nemam pojma,stari to obavio
|
 popravljenoo!! samo da vam kažem da nije bilo ništa od gore navedenog...nešto sasvim deseto...  |
|
|
|
|
 |
Frost
|
Pa mogao si baš i podijeliti s nama  |
|
|
|
 |
 |
|