Daewoo matiz - pomoc?
Kultura, zabava, sport, hobby
ruana
evo ovako moj autic je daewoo matiz i poceo me nesto zezat, pa me zanima jel ima koji majstor tu na forumu da se razumije. pocela mi se palit u voznji neka zuta lampica na kojoj pise check i kad se upali ne dao bog da moram stat na semaforu, cim trebam krenit auto ko da nema snage i crkne. i kad ga opet upalim ko da se nista nije dogodilo i tak stalno. sve smo do sada provjerili i sve je ok. jel zna mozda netko u cem je kvaka. unaprijed hvala ljudima koji se razumiju![]()
moguće je da je problem sa lambda sondama, probaj malo "propirit" auto, a ako se ne usudiš, daj nekom drugom da ga malo razvuče po obilaznici pa vidi hoće li se opet ponoviti. Ako se problem ponovi, pravac servis.
možda je vrijeme za mijenjanje lambda sondi, možda ne
treba pregledati auto jer si dala premalo informacija
Frost
ruana
evo ovako moj autic je daewoo matiz i poceo me nesto zezat, pa me zanima jel ima koji majstor tu na forumu da se razumije. pocela mi se palit u voznji neka zuta lampica na kojoj pise check i kad se upali ne dao bog da moram stat na semaforu, cim trebam krenit auto ko da nema snage i crkne. i kad ga opet upalim ko da se nista nije dogodilo i tak stalno. sve smo do sada provjerili i sve je ok. jel zna mozda netko u cem je kvaka. unaprijed hvala ljudima koji se razumiju![]()
moguće je da je problem sa lambda sondama, probaj malo "propirit" auto, a ako se ne usudiš, daj nekom drugom da ga malo razvuče po obilaznici pa vidi hoće li se opet ponoviti. Ako se problem ponovi, pravac servis.
ovo je bio problem danas je bio kod majstora,rekli su malo prpiri auto, a ako ne pomogne, 300 kn je taj dio
ruana
zanima me jel netko mozda zna di mogu povoljnije nabavit tu milu sondicu
Probaj se raspitati po trgovinama autodijelovima, ali mislim da je svugdje cijena skoro pa ista. Pitaj u Bugattiju (ako oni još uopće drže dijelove)
Re: Daewoo matiz - pomoc?
pero5
draga ruana molim za pomoć, i naravno sve koji mogu pomoći. imam isti problem kao i ti, sve je bilo super i najednom upalim auto on radi na leru 10 sekundi i chekmi se upali, počne se gušit i ugasi se....poludit ću...a da ne govorim da je kupljen prije 4 dana...
pero5, koliko je star auto? Ako je nov (pod garancijom), vozi u ovlašteni servis i reklamiraj.
Ako nije...put obilaznica i dobro propirit mašinu
pero5draga ruana molim za pomoć, i naravno sve koji mogu pomoći. imam isti problem kao i ti, sve je bilo super i najednom upalim auto on radi na leru 10 sekundi i chekmi se upali, počne se gušit i ugasi se....poludit ću...a da ne govorim da je kupljen prije 4 dana...
da ga nisi kupio od ruane ? hehe ... izgleda da je ona rjesila svoj problem
Ako i jest smeće iz rezervoara, treba isprazniti rezervoar i napuniti čistim gorivom i opet propirit auto kako bi se iz motora i ispuha izbacilo smeće nastalo tim "stajaćim" gorivom.
">ruanaajd reci di pa da i ja idem tamo ...mi smo moj sredili, sad ide sve u 16
pero5
ruanaajd reci di pa da i ja idem tamo ...mi smo moj sredili, sad ide sve u 16
![]()
ma nemam pojma,stari to obavio
ruanapero5
ruanaajd reci di pa da i ja idem tamo ...mi smo moj sredili, sad ide sve u 16
![]()
ma nemam pojma,stari to obavio