Poduzetni Alen Borbaš pokreće i 'Balkanika Music Television'
www.vecernji-list.hr
i pitam ja vas sve trebali ovo nasem gradu umjesto da se okrecemo prema zapadu mi cemo prema istoku pa da sve zaboravimo sta nam se dogadjalo uz pesme
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
gaapkad narastem ja oću bit ko alen!

Gost
Ja cu po pitanju gledanja Balkanika televizije debelo iskoristiti svoje ustavno pravo na izbor (pravo izbora da me ne truju lošom glazbom, na primjer!), te planiram bojkotirati gledanje spomenute.
Sa štovanjem.
William H. Bonney
Gost
Ja cu po pitanju gledanja Balkanika televizije debelo iskoristiti svoje ustavno pravo na izbor (pravo izbora da me ne truju lošom glazbom, na primjer!), te planiram bojkotirati gledanje spomenute.
Sa štovanjem.
ne moras se previse trudit u svom bojkotu...taj kanal ce se naplacivati.
Leteci mungos
IMHO, dobro sto ce postojati takav specijalizirani kanal. Nadam se samo da ce to dovesti do koncentriranja takvog sadrzaja na tom TV programu, sto bi moglo rezultirati prociscenjem ostalih programa koji su smecem podilazili gomili.
Zapravo, kad malo bolje razmislim... puca mi tuki...
HumminSigurno će biti kodiran na satelitu, tj. morat će se plaćati. Budući da to nitko neće gledati biti će osuđeno na propast
![]()
Idijotskog li projekta
noj u bemveukako neće gledati?
pa svi oni iz "Patike" i sličnih štenara jedva čekaju da se takvo nešto pojavi ko opcija na dajlinskom upravljaču.
cijena nije ni bitna.
taki imaju para (ili će se pravit da imaju).
petrusijanja ne slušam narodnjake i mene smeta ta vrsta glazbe koju ti netko nameće, a sve je manje kafića sa normalnom glazbom... znači oni koji slušaju drugačiju vrstu glazbe za koju godinu, a možda i mjesec neće imati gdje izaći van, pa daj molim te gdje je tu logika... Isto je kao i pušači i nepušači... pušača u manjini a svi ih moraju podnositi, zašto??
noj u bemveuto i ja zaključih
jer (za mene tužna, za nekog sretna) činjenica jest da treštanje narodnjaka iz zvučnika donosi kafićima puno veću lovu od rocka ili bilo čega drugog.
Leteci mungos
Ali ima jedna druga dumina... a to je da se na mjestima gdje su narodnjaci/cajke cure puno pristupacije i dogadjaju se hmmm... eksplicitniji kontakti... od par ljudi sam cuo da se ljudi tamo zaista ponasaju slobodnije...
k:">
Leteci mungosZato treba otvoriti nesto Studio54 alike, tako da se i mi mozemo zabavljati uz svu slobodu ispitivanja granica ljudske pristupacnosti
">