Do konca studenog bit će završena dvorana Gradski vrt u Osijeku [Vijesti Osječke televizije]

Osijek

Do konca studenog bit će završena dvorana Gradski vrt u Osijeku [Vijesti Osječke televizije]

Već koncem ovog mjeseca Osječani će dobiti jednu od najljepših nastavno sportskih dvorana u Hrvatskoj. Riječ je o dvorani Gradski vrt, a čak 95 posto radova djelatnici Osijek Koteksa već su završili. Radovi koji su počeli u prosincu 2007. godine biti će okončani u zadanim rokovima, odnosno do 20. studenoga. Kapacitet jednog prostora u okviru dvorane jest tri i pol tisuće mjesta, a drugog 1200 mjesta. Cijena izgradnje iznosi 163,5 milijuna kuna, a osim brojnih građana ovo zdanje već početkom sljedeće godine moći će ugostiti međunarodnu rukometnu elitu na Svjetskom prvenstvu kojem je i Osijek grad-domaćin. Već danas dvoranu su obišli i predstavnici inspekcije Svjetske rukometne federacije koji su izrazili zadovoljstvo dosad napravljenim.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- Očitovanje PU Osječko-baranjske povodom slučaja “kiosci”
- Božićnice za osječke umirovljenike
- Prijelaz članova IO HDSSB općine Podravska Moslavina u HDZ

Osječka televizija - Vijesti, 04.11.2008.
Povijesni medij

Pogledajte i...
Galerija 031: Dvorana Gradski vrt
[Foto: Daniel Antunović][30.10.2008.]

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.
gledam nekidan rukomet mađ-hrv.igralo se u vespremu i spominje spiker dvoranu.dvorana za 6500 ljudi, skoro cijela montažna s tribinama sa svih strana i cijena od samo 7 miliona eura.i onda vidim ovu našu "ljepoticu" (komotno joj mogu dati ime zrinjevac 2) i dođe mi da plaćem. dvorana za 3500 ljudi s nekim kvazi montažnim tribinama za povećanje kapaciteta.tribinama koje su iznad terena 2 metra tako da se igrači osjećaju kao u kavezu. al onda se sjetim da živim u osijeku i shvatim da je to sve normalno i da se nema smisla živcirati.
gradnja počela u prosincu 2007. !?! računaju polaganje kamena temeljca....!?? pravi radovi su počeli u ožujku ove godine ili čak i kasnije...da je bilo toliko navedena vremena za izgradnju već bi bila gotova...
@faktore i ova naša će imati jedan dio montažnih tribina i to uz sami teren tako da se baš i neće osjećati kao u kavezu već kao u dnevnom boravku oveće porodice.al ipak, bit će to lijepa dvorana...
samo što će se te tribine iskoristiti za sp u rukometu i nikada više.svi koji su bili na jugu u dvorani znaju kako to izgleda i kako se koristi.
jebeš novu dvoranu koja nema tribine sa sve 4 strane....puno bi ljepše bilo da su to zaokružili tribinama...pa makar smanjili ove dvije sa strane...
Netko je spomenio Zrinjevac 2, a ja sam već davno rekao da ova dvorana ništa bolja i veća nije od Zrinjevca.
Sta samo 3500 ljudi stane u novu dvoranu!!!!! Zasto sam ja mislila 5000 ili je to mozda neka druga dvorana u drugom gradu!
Koliko znam u zrinjevcu stane 2000 ljudi, sva ta zbrka, politicke igre i pitanje dal ce se uopce odrzati prvenstvo kod nas..... i nisu u stanju napraviti barem duplo vecu dvoranu od Zrinjevca.
Delfin

Sta samo 3500 ljudi stane u novu dvoranu!!!!! Zasto sam ja mislila 5000 ili je to mozda neka druga dvorana u drugom gradu!
Koliko znam u zrinjevcu stane 2000 ljudi, sva ta zbrka, politicke igre i pitanje dal ce se uopce odrzati prvenstvo kod nas..... i nisu u stanju napraviti barem duplo vecu dvoranu od Zrinjevca.

šta će ti duplo veća...za 7 dana SP-a u Osijeku...kasnije će propast ko i ova zapadna tribina gradskog vrta :)
adebisi-jug2

Delfin

šta će ti duplo veća...za 7 dana SP-a u Osijeku...kasnije će propast ko i ova zapadna tribina gradskog vrta :)

osim što serete na forumima otiđite na stadion ili u dvoranu pa svojim prisustvom popravite brojku gledatelja a ujedno i dajte podršku igračima.
adebisi-jug2

jebeš novu dvoranu koja nema tribine sa sve 4 strane....puno bi ljepše bilo da su to zaokružili tribinama...pa makar smanjili ove dvije sa strane...

a takva će se gradit poslije izbora...nakon što se isprazne stranačke kase...osobno bih i ja volio da se imalo vremena napravit baš dvoranu po sistemu arene al tko nas pita?
hihmih

adebisi-jug2

Delfin

osim što serete na forumima otiđite na stadion ili u dvoranu pa svojim prisustvom popravite brojku gledatelja a ujedno i dajte podršku igračima.

pa kak da odem kad se dvorana još nije izgradila :) ...a kak da odem na zapadnu tribinu kad je ni ne otvaraju...
p.s. ja kad nemam obaveza normalno da odem pogledat nk osijek...al većinom i ja imam utakmice nedjeljom tako da se javno ispričavam što ne mogu pomoći povećanju kapaciteta tako često...
ne osječaj se samo ti prozvanim,ima vas još
hihmih

ne osječaj se samo ti prozvanim,ima vas još

qouteao ( :) ) si moj tekst pa sam se osjećao prozvanim :)
znam ali nije mi se dalo više piskarati neg mi je bilo lakše qoutati tvoj tekst.nema veze nadam se da te razumili
faktor-x

samo što će se te tribine iskoristiti za sp u rukometu i nikada više.svi koji su bili na jugu u dvorani znaju kako to izgleda i kako se koristi.

Pa sta ce ti onda bolja dvorana?
hihmih

adebisi-jug2

Delfin

POTPIS!
ne serem ja samo sam se iznenadila. naravno da cu ici gledati utakmice,svojedobno sam i trenirala rukomet,volim ga gledat i pratim nase paklene.
lako pratiti paklene...pokaži da si ljubitelj sporta i prati Os klubove...

Tagovi