Mrtva životinja

Društvo, politika

Mrtva životinja

Ovdje, među ljubiteljima životinja možda ću naći odgovarajući odgovor na svoj problem....
Dva je dana mrtva crna mačka u Strossmayerovoj 260 tik uz tramvajsku prugu. :shock:

Koga trebam kontaktirati da bi sklonio mačku?
Bojim se da će se netko zaraziti... :(

očito je "ničija mačka"... :cry:
Nije li to posao higijeničarske službe?
Frost

Nije li to posao higijeničarske službe?

na koji broj da ih kontaktiram?
gdje cu ih naci?

Re: Mrtva životinja

Navodno je, doznajemo, riječ o tvrtki Privatus iz Bizovca. Oni će do kraja godine biti zaduženi najmanje pet puta tjedno obilaziti gradske ulice, te na poziv biti dostupni 24 sata dnevno. Naravno, da bi se dobio posao higijeničarske službe morali su se ispuniti određeni minimalni zakonski uvjeti; tvrtka mora imati ovlaštenog veterinara, veterinarskog inspektora, mora posjedovati vozilo za prijevoz lešina i uhvaćenih pasa, te boksove i odgovarajući prostor za smještaj pasa.

Inače, navodno je ista ta tvrtka kupila prostor u Selcima s dvjestotinjak boksova, što bi im trebao biti jedan od glavnih argumenata i na predstojećem natječaju. Grad će, doznajemo, u sljedećoj godini za higijeničarsku službu osigurati znatno više novca.

Rašić: Građani “Privatus” mogu dobiti na 675-303
s http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=15115

Hvala na obavijesti.... :)
javila... :roll:
nisu bili oduševljeni što ih zovem navečer :shock:
nadam se da će reagirati....
ja sam od Jankovića dobila ovaj broj kad sam našla smrznutu macu u Donjem gradu - 095 675 3031 :(
A što kad naši ljubimci uginu? Ne bih voljela da ih se tako odveze nekamo, a kamo s njima?
Zoveš opet higijeničarsku službu,bar bi tako trebalo.
Anastazija

A što kad naši ljubimci uginu? Ne bih voljela da ih se tako odveze nekamo, a kamo s njima?

po zakonu na spaljivanje u Sesvetski kraljevac zajedno sa trihineloznim kobasicama i pregaženim životinjama pokupljenim na cesti
Molim??? Pa ne bih tako...
Anastazija

moj Astor ima posebno mjesto..........
...pokopao sam ga ispod šljive gdje je volio spavat...

da, i moje mačke završavaju negdje u vrtu.

ovo ispod šljive... baš lijepo od tebe :angel:
ja pred kućom našao ovakvu mrtvu životinju, ne znam šta bih s njom...
baci na đubre
I ja sam svoje mace pokapala po dvorištu....
Jesmo li po zakonu dužni veterinara obavijestiti o smrti našeg ljubimca i o tome gdje smo ga pokopali?
Anastazija

Jesmo li po zakonu dužni veterinara obavijestiti o smrti našeg ljubimca i o tome gdje smo ga pokopali?

da Jankovića i platit bar 1.1000 kuna za rengen da on vidi jel stvarno mrtva, zatim mu dat još 600 kuna za vitaminske koktele i ostavit pet dana na promatranju (cca. 800 kuna) e onda ako je umrla fino sve platiš i mirna si
gaap

Anastazija

da Jankovića i platit bar 1.1000 kuna za rengen da on vidi jel stvarno mrtva, zatim mu dat još 600 kuna za vitaminske koktele i ostavit pet dana na promatranju (cca. 800 kuna) e onda ako je umrla fino sve platiš i mirna si

:worship:

Zanimljiv članak o tenisicama iliti po domaći patikama od ljudske kože.

Baš su dlakave tenisice. :D

Ja iste takve imam samo u crnoj boji i sa kožnim jezikom. ;)

Povijesni medij
Trenutno je Vetam nadležan za prikupljanje uginulih životinja sa javnih površina u Osijeku.
Kontakt: 031 286 044

Tagovi