Tko je sljedeći?!
Društvo, politika
Andrea Zuckerman
nakon Ivane Hodak, Pukanića i nekih sitnijih riba... što mislite... tkoje sljedeći?!
gadi mi se tvoj izraz sitnija riba, posebice ako si mislila na Luku Ritza i Niku Deković!
gaap
Andrea Zuckerman
nakon Ivane Hodak, Pukanića i nekih sitnijih riba... što mislite... tkoje sljedeći?!
gadi mi se tvoj izraz sitnija riba, posebice ako si mislila na Luku Ritza i Niku Deković!
Naravno da ne!!! Mislila sam na sitnije mafijaše.
legica_osDobro da nisi napisala Lana Pavić!
Slijedeći je bivši dečko Ivane Hodak
![]()
mali_ivica
legica_osDobro da nisi napisala Lana Pavić!
Slijedeći je bivši dečko Ivane Hodak
![]()
![]()
A čuj nikad se ne zna, možda i nju ubiju
"> iz nekog sedamdesetosmog razloga ju povežu sa time magy
ma dosta je ubojstava..nedaj boze nikog vise..samo saljemo losu sliku u svijet o nama i zemlji.
ma jebeš svijet... kako si ono rekla, sve je to vatikansko, njemačko, londonska urota protiv svega što je hrvatsko. iz zapadne se kuhinje hrvatskoj podmeće, pariz i london okosnice su neprijateljstva prema RH
magyma dosta je ubojstava..nedaj boze nikog vise..samo saljemo losu sliku u svijet o nama i zemlji.
Dok je ova garnitura na vlasti, čak mi je u neku ruku i drago da se ovo događa.
A tko je idući? Hm... pravi Ivo ako se zamjeri nekome.
Re: Tko je sljedeći?!

gaapJel znas mozda(ako si citao novine) odakle je eksploziv,ko je moguci ubojica ive??? pa sve dolazi iz Srbije,i ekspoloziv i navodni ubojica...a sto se tice Vatikana,njemacke..to si izmislio;-) rekla sam Beograd-London..i ostajem pri tome..
magy
ma dosta je ubojstava..nedaj boze nikog vise..samo saljemo losu sliku u svijet o nama i zemlji.
ma jebeš svijet... kako si ono rekla, sve je to vatikansko, njemačko, londonska urota protiv svega što je hrvatsko. iz zapadne se kuhinje hrvatskoj podmeće, pariz i london okosnice su neprijateljstva prema RH
dedaramoBlago onima koji nevidje, a vjeruju: NJEGA VEČ IMAMO, TJ. VIŠE NJIH!
ja bi rađe zvao superhika koji krade od sirpomašnih da bi dao bogatima.
Andrea Zuckermanjure radić
nema šanse.
zašto radić?
zašto ne thompson?thompson je sada trenutno najveća opasnost za udbaške planove.
marlboro manUpravo suprotno njima Thompson super dođe jer na konto njega i jedne njegove pjesme "jasenovac i gradiška stara" koju više ni nepjeva, oni mogu plasirati u medije spike o ustašama i partizanima, npr. Latinica svaka dva do tri tjedna jedna emisijaAndrea Zuckermanjure radić
zašto ne thompson?thompson je sada trenutno najveća opasnost za udbaške planove.
faktor-xSlično je bilo kada je poginuo Senna, a bosanci napisali Bože uzeo si krivog Sennu misleći na Sennu M
grafit u zg: Glupani, ne tog Ivu!
mali_ivicamarlboro manUpravo suprotno njima Thompson super dođe jer na konto njega i jedne njegove pjesme "jasenovac i gradiška stara" koju više ni nepjeva, oni mogu plasirati u medije spike o ustašama i partizanima, npr. Latinica svaka dva do tri tjedna jedna emisijaAndrea Zuckermanjure radić
zašto ne thompson?thompson je sada trenutno najveća opasnost za udbaške planove.A glupavi narod kako sa jedne, tako i sa druge strane JEDVA DOČEKA!
pa pjesma 'jasenovac i gradiška stara' NIJE thompsonova pjesma.
pjesma je joška tomičića,pjevača koji je ubijen još 2.000.godine.
thompson ju je jednom pjevao ali ona nije njegova pjesma.
marlboro manTo nije ni BIT bit je da stalno seru protiv njega zbog te pjesme. I zbog toga ga nikako nebi maknuli zato što im odgovara da na konto njega mogu stalno izvlačiti spike o Ustašama. I to je to.
pa pjesma 'jasenovac i gradiška stara' NIJE thompsonova pjesma.
pjesma je joška tomičića,pjevača koji je ubijen još 2.000.godine.
thompson ju je jednom pjevao ali ona nije njegova pjesma.
magygaapJel znas mozda(ako si citao novine) odakle je eksploziv,ko je moguci ubojica ive??? pa sve dolazi iz Srbije,i ekspoloziv i navodni ubojica...a sto se tice Vatikana,njemacke..to si izmislio;-) rekla sam Beograd-London..i ostajem pri tome..
magy
...
">
">
"> ...počinjem misliti kako ti misliš da nitko od nas ne prati štampu i najnovije vijesti....