Gdje je najfinija kava u gradu?
Gdje je najbolja atmosfera za jutarnju, a gdje za popodnevnu kavu?
(ajd da iskoristim kvalitetno jos ovih 6 mjeseci lol)
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Heroina9
Najfinija kava mi je u San Francisku, imaš na izbor puno vrsta, jedino što je tamo vječita gužva kad god dođem...
weirdfreak
Gdje je najfinija?

legica_os
nema tu fina nefina kava,ovisi o proizvođaču kave
MacaPapucharicasva sreća pa sam ja pročitala: "gdje je NAJJEFTINIJA kava" !!!
braaaaaaavoooo

braaaaaaavoooo
la čupakabra
braaaaaaavoooo
haha i ja sam. to je ono sto zelis procitati, valjda![]()
Ajkula
Kod moje babe, kad skuha tusku kavu...jbt ta bi kava i mrtvog cetnika probudila![]()
kyxma daj sta vam je!
jeste ikad bili u bolnici? e tamo oni caffe aparati. 2 kuna kava,mos ponijet salicu kuci....
Frost
najbolja je Lavazza, štagod drugi mislili o tome
mia
lavazza je najfinija kava mmm... ne znam gdje se može popiti u osijeku![]()
caneZnam i ja... Kod Monstruma
Ja znam al vam ne smijem reći!

da_man60606da ali koliko kuna ta kava kosta?
mzzi
da_man60606da ali koliko kuna ta kava kosta?
Julius Meinl košta kao i ostale kave, imaš ju na OMV benzinskim i u Panduru, a vrrrrhunska je![]()
mglg
kod mene doma ;D
trauma_osNajbolja kava je ona koju mi dragi napravi ujutro
![]()
A najbolja kava u kafiću mi je u Mignonu, imaju Lavazzu, dobar aparat, dobar konobar, stvarno fina kava. I da.. jako je dobra u Geminiju u retfali ( kod Bille ), mislim da je isto Lavazza, ako nije svejedno je dobra
Boost
Slažem se za San Francisco. Nikada nisam niti probao išta drugo osim kave s mlijekom i uvjerljivo bez iznimke je najbolja i uvijek jednako dobra.
Duminske Trake
ALI...moram reći da je u Lotus Baru u Avenue Mallu odlična kava,njihova kava nije "brendirana" nego prave svoju kavu,imaju neke skupe kave i probao sam jednu što košta 20 kuna ali je stvarno spešl okus. U svakom slučaju kafić je predobar,cijene su u granicama normale,ova kava što sam ja popio je najskuplja naravno ali ne spada u "normalne". Uglavnom ambijent je predobar...ne želim previše reklamirati ali vrijedi otići!
caneDuminske Trake
ALI...moram reći da je u Lotus Baru u Avenue Mallu odlična kava,njihova kava nije "brendirana" nego prave svoju kavu,imaju neke skupe kave i probao sam jednu što košta 20 kuna ali je stvarno spešl okus. U svakom slučaju kafić je predobar,cijene su u granicama normale,ova kava što sam ja popio je najskuplja naravno ali ne spada u "normalne". Uglavnom ambijent je predobar...ne želim previše reklamirati ali vrijedi otići!
Vivascaffe radi kave za njih. I ove special su stvarno odlične. To su čiste arabice iz određene zemlje.
žena
uopce ne vidim svrhu zasto ici negdje gdje je najjeftinija kava. valjda ides gdje ti se najvise svida i kava i prostor u kojem je pijes. najjeftinija je kod kuce, tak da ne moras nigdje ni ici!!!![]()
cane
žena
uopce ne vidim svrhu zasto ici negdje gdje je najjeftinija kava. valjda ides gdje ti se najvise svida i kava i prostor u kojem je pijes. najjeftinija je kod kuce, tak da ne moras nigdje ni ici!!!![]()
Tema se zove "Najfinija kava u gradu", a ne najjeftinija. See the difference.![]()
mzzi
Ja sam danas popila tj. ostavila nepopijenu NAJODVRATNIJU kavu u svom životu - u BROOKLYNu. Frendica i ja - jedna bijela kava, jedna produžena s mlijekom, i ne znam koja je bila lošija.
Dakle, ako nekog zanima, Brooklyn se pokvarioPrije sam često tamo pila kavu i bila je skroz ok. I dalje je jeftin, ali LOŠ.