fairyNe znam koliko imaš godina, ali ovo što si napisao mene nimalo ne čudi.. .(kao da ovo uopće ima veze s godinama...) Osobno nisam doživjela susret s osobom koja je bila s mojim dečkom ili toga nisam bila svjesna. Međutim, znalo mi se dogoditi da sretnem dečka s kojim sam zabrijala, a bila sam u društvu svog dečka... ( da, da ,,znam ja sam grozna osoba,,,bla, bla,,,nemoralna, ovos, onos,...) Nakon prekida nisam doznala niti susrela djevojku tj. suparnicu.
to ne znači da si nemoralna osoba i sve što si napisala, jer si
ZABRIJALA... jedno je zabrijati, a drugo je
KARATI SE OKOLO KO ŠTUKA... ne bi ništa rekao da je to bilo samo brijanje, ali to su bile veze u vezi za vrijeme neke treće veze ...

...
fairy
Kako može živjeti tim načinom života? Pa jednostavno, ne vidim u čemu je problem, čak koliko vidim, dobro joj ide. Djevojka nije za ozbiljne veze, pripadanja, romantiku, kontam da joj se zajebava i da troši život punim plućima i koliko vidim živo joj se jebe što će tko misliti o njoj. Zašto bi se zabrinjavala s tim što tko misli ili priča o njoj?
Zašto bi se zabrinjavala... hmmm... da vidimo... zamisli sada sebe u ovoj poziciji... sjedneš negdje u kaf i svi te gledaju ispod oka, svi pričaju tebi iza leđa samo najgore stvari... kada razgovaraju dvije osobe i tebe spomenu, neće reći "jel to ona superkulgubazakon cura", nego će uvijek biti "jel to ona drolja"... i to će zauvijek biti tako... pa makar se i promjenila... eto zašto da se zabrinjava...
fairy
Da li si upropaštava život? Pa ne bih baš tako rekla. Nitko ne može tvrditi da kada se iskreno zaljubi i prepusti da neće biti vjerna i divna djevojka. Slažem se s ovim dijelom da nema poštovanja prema samoj sebi.
Ajde barem se u nečem slažemo...
fairy
Rekla bih po ovom tvom postu da je djevojka mlada, ne zna još uvijek što želi, što je čini sretnom, a čuj, sigurno nešto i vrijedi ako vas je tolike zavela.
hmmm... da nešto vrijedi, u svojem "društvu" bi imala više ljudi on svog brata i trenutnog dečka/jebača... kako god...