Upoznavanje s deckima s kojima me bivsa varala... :hmm:

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Upoznavanje s deckima s kojima me bivsa varala... :hmm:

Ovako... zanimaju me vaša iskustva... bio sam u vezi tri mjeseca sa jednom curom... to bješe prije godinu dana... da bih u zadnje vrijeme počeo upoznavati ljude s kojima me ona varala dok sam ja bio s njoim ... :hmm: ...

Imate li vi slična iskustva... kako se ponašate prema tim ljudima... osobno se ponašam normalno... čak sam u popriličnmo dobrim odnosima s tim ljudima... jer moje je mišljenje da nisu oni krivi zato što je ona kurva i samo joj je do jebanja...

et mal tema da imate o čemu pisat jel...
iskreno mi nikad nisu bili jasni likovi koji su mlatili druge likove jer su mu šurovali s butrom. riješi to s njom brate mili, nije ti taj ništa kriv što je osjetio miris pice. u curi ti leži problem. tako da tvoje ponašanje apsolutno podržavam, ako ti ti ljudi odgovaraju nema razloga da ne budeš dobar s njima, naravno uz preduvjet da ih nisi tada poznavao što bi u to vrijeme značilo zabijanje legi noža u leđa.
Mladjo

iskreno mi nikad nisu bili jasni likovi koji su mlatili druge likove jer su mu šurovali s butrom. riješi to s njom brate mili, nije ti taj ništa kriv što je osjetio miris pice. u curi ti leži problem. tako da tvoje ponašanje apsolutno podržavam, ako ti ti ljudi odgovaraju nema razloga da ne budeš dobar s njima, naravno uz preduvjet da ih nisi tada poznavao što bi u to vrijeme značilo zabijanje legi noža u leđa.

Apsolutno se slažem s tobom i podržavam tvoj stav. Problem je definitivno u njoj, a ne u tebi ni u likovima s kojima te varala tj.ne vjerujem da si ti bio loša osoba ni da su ovi s kojima te varala bili bolji od tebe. Zašto bi ti bio loš prema tim likovima ili iz nekog razloga oni prema tebi?!
Međutim, ako su ti u to vrijeme bili frendovi kao što Mladjo sugerira, onda definitivno zaobilazi ih u širokom luku jer uz takve prijatelje, ne trebaju ti neprijatelji
ma u biti radi se o dvojici likova... jednog sam poznavao i prije... ne toliko dobro... ono iz viđenja samo.... s njim sam se skompo kasnije... jer smo obojica shvatili da se ne vrijedi zbog takve osobe svađati... a s drugim sam se naknadno upoznao... pitam se koliko ću samo još ljudi upoznati... :)

Srećom pa to sve nisam saznao odmah nakon prekida... :)
mogao bi ti i na neka testiranja otić da nebi bilo patriša šalalalalalalalala LOL
...

pitam se koliko ću samo još ljudi upoznati... :)

Gledaj to s vedrije strane bar ćeš bit dio rekorda :D
samo malo... a ne mozete reci da ti likovi bar malo nisu krivi... ja znam da ne bi ista pokusavao sa curom koja ima decka jer se odmah stavljam u njegovu situaciju i znam kak bi se osjecao da se to meni dogodi...
Mladjo

mogao bi ti i na neka testiranja otić da nebi bilo patriša šalalalalalalalala LOL

heh... kontam si i ja da bi mogao neki pregled ići napravit... LOL...

PsychoSoldier

samo malo... a ne mozete reci da ti likovi bar malo nisu krivi... ja znam da ne bi ista pokusavao sa curom koja ima decka jer se odmah stavljam u njegovu situaciju i znam kak bi se osjecao da se to meni dogodi...

i u tome ima nešto... ali opet... postoji mogućnost da se ona nije predstavila tako kao da je zauzeta... a kao drugo ne razmišljaju svi kao ti...

Ja isto takvo što ne bih napravio.... al 100 ljudi 100 čudi... 100 žena, 200 sisa... :)
ako su likovi znali da je imala decka, apsolutno ubit, zgazit, osakatit, a ak nisu znali onda je to totalno druga situacija u kojoj bi bio kreten kad bi isao zamjerati ista..
iskreno boli te kurac, nisi više s njom i šta se sad zamaraš glupostima, bilo pa prošlo, kontam si da dovoljno imaš i bitnih sranja u životu još ti samo fali da se zamaraš s ovakvim idijotarijama
sljedeći put kad je vidiš nemoj je ni pozdravit i amen, prođi pored nje ko pored turskog groblja eventualno pljuni u drugom smjeru, a što se njih tiče, isto te boli mauna nit si dobar s njima nit išta, odjebi sve to i mir
a kolko je to bilo likova
Odi ti na testiranje skupa s "novostečenim legosima", a ostalo ostavi iza sebe, a drugi put otvori oči i naćuli uši (raspitaj se malo o prošlosti cure s kojom misliš biti, nije Os velik, sve se da saznati)..
sretno svima i u svakom smislu, a najviše zdravstvenom ;)

Re: Upoznavanje s deckima s kojima me bivsa varala... :hmm:

Dobro ti kaže Mons, cura nije vrijedna niti spomena. Uostalom, bio si s njom samo tri mjeseca, i za to vrijeme ona je radila to što je radila, znači bio si samo jedan u nizu, neka i ona to bude tebi. Nije vrijedna da se zamaraš oko nje, a niti bilo kakvi tipovi, ljudi ili događaji vezani uz nju. I što je najvažnije, nemoj kriviti sebe. Ona će vjerojatno svojim načinom života negdje dobro na*ebati, a tebe neka se to ni ne tiče, živi svoj život i uživaj!

Re: Upoznavanje s deckima s kojima me bivsa varala... :hmm:

Ja bih se također složila sam Monstrumom. Nije vrijedna ni pažnje ni spomena. Pronađi novu zanimaciju u životu, okreni novi list, osim toga tri mjeseca je tako smiješna "cifra" da bi se zamarao takvim glupostima.
ma jebe mi se za nju... pronašao sam nešto najljepše u životu i uživam u tome... sagradio sam si totalno suprotni život od onog kojim sam tada živio... al zanimalo me kakvi su vaši komentari... a palo mi je na pamet to jer sam baš nedavno saznao da je taj lik kojeg sam upoznao bio isto, kako kažete, "jedan u nizu"... :)

btw. najzanimljivije je kako je samo usavršila vještinu pravljenja od sebe najveće žrtve...
...

ma jebe mi se za nju... pronašao sam nešto najljepše u životu i uživam u tome... sagradio sam si totalno suprotni život od onog kojim sam tada živio...

zašto se onda vraćati u prošlost?to je iza tebe...živi za budućnost,nemoj obraćati pažnju na prošlost...možda joj nisi ništa značio...zašto godinu dana kasnije uz trenutnu savršenu ljubav ti se moraš opterećivati prošlošću,halo uživaj....
...što je bilo bilo je :D ...
...

ma jebe mi se za nju... pronašao sam nešto najljepše u životu i uživam u tome... sagradio sam si totalno suprotni život od onog kojim sam tada živio... al zanimalo me kakvi su vaši komentari... a palo mi je na pamet to jer sam baš nedavno saznao da je taj lik kojeg sam upoznao bio isto, kako kažete, "jedan u nizu"... :)

btw. najzanimljivije je kako je samo usavršila vještinu pravljenja od sebe najveće žrtve...

Sve manje mi se viđa ta cura, jer znam i ja jednog koji vara nemilice, a uvijek je on žrtva,uvijek je njemu najtežee....to su ljudi koje uopće ne znam u kakvu bih kategoriju svrstala,ali da su jadni i da je najbolje izbjegavati ih, to svakako.
Zanimljivo je kako ti koji varaju prave veliku žrtvu od sebe, proporcionalno tome kako velku budalu prave od osobe koju varaju.U svakom slučaju, ponašanje za svaku osudu
...

Ovako... zanimaju me vaša iskustva... bio sam u vezi tri mjeseca sa jednom curom... to bješe prije godinu dana... da bih u zadnje vrijeme počeo upoznavati ljude s kojima me ona varala dok sam ja bio s njoim ... :hmm: ...

Imate li vi slična iskustva... kako se ponašate prema tim ljudima... osobno se ponašam normalno... čak sam u popriličnmo dobrim odnosima s tim ljudima... jer moje je mišljenje da nisu oni krivi zato što je ona kurva i samo joj je do jebanja...

et mal tema da imate o čemu pisat jel...

daš mi njen broj moba?:)
mislim da je bezveze da se uopće zamaraš takvim stvarima, na kraju krajeva šta je bilo bilo je, bilo je davno, vjerojatno si ju uz to "nešto najljepše u životu" kako kažeš, prebolio i mislim da je to vraćanje u prošlost zaista nebitno i da takve stvari nisu vrijedne spomena.
ma naravno da nisu vrijedne spomena... i jako sam sretan što je završilo... i prošlo... ali ne mogu se prestati zgražati kako netko može tako živjeti... ne mislim sada na sebe i sve ljude koje je varala ovo ono.... nego kako može živjeti tim načinom života... da jednostavno svi, gdje god se okrene, misle ( čitaj znaju ), da je kurva, da se okolo kurva i jebe...

meni smeta kada meni netko nešto iza leđa priča o meni, bilo šta... i najmanju sitnicu... jednostavno mi nije jasno kako može... kakav to trebaš biti čovjek da tako živiš... sam sebe blatiš i sam sebi upropaštavaš život... mislim... svatko je krojač svoje sreće, pa tako i ona.... ali stvarno ta osoba nema poštovanja prema sebi i stvarno mislim kako nije "sva čista"...

btw. nisam otvorio ovu temu da bi sebe žalio i šta ja znam... nego tek tolko da vidim jeste imali takvih iskustava i šta mislite o takvim osobama...
Ne znam koliko imaš godina, ali ovo što si napisao mene nimalo ne čudi.. .(kao da ovo uopće ima veze s godinama...) Osobno nisam doživjela susret s osobom koja je bila s mojim dečkom ili toga nisam bila svjesna. Međutim, znalo mi se dogoditi da sretnem dečka s kojim sam zabrijala, a bila sam u društvu svog dečka... ( da, da ,,znam ja sam grozna osoba,,,bla, bla,,,nemoralna, ovos, onos,...) Nakon prekida nisam doznala niti susrela djevojku tj. suparnicu.

Kako može živjeti tim načinom života? Pa jednostavno, ne vidim u čemu je problem, čak koliko vidim, dobro joj ide. Djevojka nije za ozbiljne veze, pripadanja, romantiku, kontam da joj se zajebava i da troši život punim plućima i koliko vidim živo joj se jebe što će tko misliti o njoj. Zašto bi se zabrinjavala s tim što tko misli ili priča o njoj? Da li si upropaštava život? Pa ne bih baš tako rekla. Nitko ne može tvrditi da kada se iskreno zaljubi i prepusti da neće biti vjerna i divna djevojka. Slažem se s ovim dijelom da nema poštovanja prema samoj sebi. Rekla bih po ovom tvom postu da je djevojka mlada, ne zna još uvijek što želi, što je čini sretnom, a čuj, sigurno nešto i vrijedi ako vas je tolike zavela.

Drži se ti ovog najljepšeg u životu što si našao, a prošlost ostavi tamo gdje pripada, prošlosti...
...

ma u biti radi se o dvojici likova... jednog sam poznavao i prije... ne toliko dobro... ono iz viđenja samo.... s njim sam se skompo kasnije... jer smo obojica shvatili da se ne vrijedi zbog takve osobe svađati... a s drugim sam se naknadno upoznao... pitam se koliko ću samo još ljudi upoznati... :)

- Čovječe pa ja mislim da je ipak to malo previše ljudi da se upoznaješ toliko dugo bi trebalo!
fairy

Ne znam koliko imaš godina, ali ovo što si napisao mene nimalo ne čudi.. .(kao da ovo uopće ima veze s godinama...) Osobno nisam doživjela susret s osobom koja je bila s mojim dečkom ili toga nisam bila svjesna. Međutim, znalo mi se dogoditi da sretnem dečka s kojim sam zabrijala, a bila sam u društvu svog dečka... ( da, da ,,znam ja sam grozna osoba,,,bla, bla,,,nemoralna, ovos, onos,...) Nakon prekida nisam doznala niti susrela djevojku tj. suparnicu.

to ne znači da si nemoralna osoba i sve što si napisala, jer si ZABRIJALA... jedno je zabrijati, a drugo je KARATI SE OKOLO KO ŠTUKA... ne bi ništa rekao da je to bilo samo brijanje, ali to su bile veze u vezi za vrijeme neke treće veze ... :hmm:...

fairy

Kako može živjeti tim načinom života? Pa jednostavno, ne vidim u čemu je problem, čak koliko vidim, dobro joj ide. Djevojka nije za ozbiljne veze, pripadanja, romantiku, kontam da joj se zajebava i da troši život punim plućima i koliko vidim živo joj se jebe što će tko misliti o njoj. Zašto bi se zabrinjavala s tim što tko misli ili priča o njoj?

Zašto bi se zabrinjavala... hmmm... da vidimo... zamisli sada sebe u ovoj poziciji... sjedneš negdje u kaf i svi te gledaju ispod oka, svi pričaju tebi iza leđa samo najgore stvari... kada razgovaraju dvije osobe i tebe spomenu, neće reći "jel to ona superkulgubazakon cura", nego će uvijek biti "jel to ona drolja"... i to će zauvijek biti tako... pa makar se i promjenila... eto zašto da se zabrinjava...

fairy

Da li si upropaštava život? Pa ne bih baš tako rekla. Nitko ne može tvrditi da kada se iskreno zaljubi i prepusti da neće biti vjerna i divna djevojka. Slažem se s ovim dijelom da nema poštovanja prema samoj sebi.

Ajde barem se u nečem slažemo... :wink:

fairy

Rekla bih po ovom tvom postu da je djevojka mlada, ne zna još uvijek što želi, što je čini sretnom, a čuj, sigurno nešto i vrijedi ako vas je tolike zavela.

hmmm... da nešto vrijedi, u svojem "društvu" bi imala više ljudi on svog brata i trenutnog dečka/jebača... kako god... :wink:
Marshall-T

- Čovječe pa ja mislim da je ipak to malo previše ljudi da se upoznaješ toliko dugo bi trebalo!

:shock: :shock: :shock:

wtf??? objasni...
ma daaaj još mi reci da studira ekonomiju i nebi se ni začudio
@...

Dragi TRI TOČKICE...s mojim postom sam željela reći slijedeće, živimo u društvu koje se bazira na ismijavanju, ponižavanju drugih ljudi. Tračanje drugih ljudi grije dušu i srce, a likovanje nad tuđom nesrećom izmamljuje smile na lice. Zašto bi se ona obazirala na priče za drugim stolom? Ljudi uvijek nadodaju, ocrne, a reci mi bi li ti kada upoznaš neku osobu gradio svoje mišljenje na temelju priča što si čuo ili bi je upoznao osobno? Tebi je važno što drugi misle i pričaju o tebi, pa ne funkcioniraju svi jednako. Recimo, meni isto nije važno što se priča o meni i što nekto za drugim stolom misli o meni. Meni osobno nije jasno kako osobe kao ti mogu funkcionirati uopće, razmišljaš li hoćeš li popiti dva ili 8 piva jer ne znaš što će Pero za drugim stolom reći? Daj opusti se i uživaj u životu, živi ga punim plućima, jebe ti se što će drugi reći (naravno ovdje ne mislim na tvoje prijatelje, roditelje i dr. bižnje) Vjerujem da je djevojka dobra kao anđeo, ako je intrigantna i atraktivna, uvijek će tu biti priča. Vjeruj mi, većina tih što sjedi za drugim stolom i pita se "da li je to ona drolja"?, Isti ti bi bez pogovora plazili za njom...To što ti sada pričaš o njoj nakon vašeg prekida ne znači da ćeš isto tako pričati za nekoliko godina kada te bude bolio tuki za nju, a nemoj mi prodavati priču da je i sada tako jer je očito da nije. A možda je se čak nećeš niti sjećati isto kao i ti ljudi za drugim stolom... Žao mi je ako sam te povrijedila, znam da nisi pročitao ono što si željeo. Pomiri se sa činjenicom da joj nisi ili niste mogli dati ono što joj treba ili je čini sretnom i furaj dalje...
_Jimmy_

nekako imam osjećajda mislimo na istu osobu... :wink:
@fairy

draga fairy... ne da mi se sada sve proanalizirati što si napisala... kada uhvatim vremena riješitć ću to...

samo želim reći da me živo boli "tuki" za nju... i rekao sam zašto sam napravio ovu temu...

samo sam htio tuđa iskustva i komentare... a što se to baš za nju tiče... njen grijeh... :P
...

_Jimmy_

... i da je sada 2 godina a?
...

_Jimmy_

hmmm sve je moguće
...

al srecom pa to nisi sazno ni dok ste hodali :lol:
PsychoSoldier

...

_Jimmy_

hajde recite, i ja bi znala koja je to kolegica..da ju mogu malo gledati pa da vidim jel ima to nešto?!:))))
kikica1987

PsychoSoldier

...

_Jimmy_

hajde recite, i ja bi znala koja je to kolegica..da ju mogu malo gledati pa da vidim jel ima to nešto?!:))))

Mislim da je zamrznula god, da trenutno ne studira...
... a zašto se ti uopće i zamaraš s tim glupostima, gle život ti je prekratak da bi uopće potrošio minutu na gluposti no mislim da ti je to već netko i rekao ...
malena_os

kikica1987

PsychoSoldier

...

_Jimmy_

Mislim da je zamrznula god, da trenutno ne studira...

heh "malena", po potpisu sam te prepoznala....:)
a mislim da ne studira ekonomiju već matematiku i informatiku
pa mi malo čudno što se tako ponaša no možda je pogriješila faks
_Jimmy_

a možda si ti pogriješio osobu :idea:
legica_os

_Jimmy_

a možda si ti pogriješio osobu :idea:

točno imaš pravo bila je to greška
kikica1987

heh "malena", po potpisu sam te prepoznala....:)

heh, ne znam, možda, ali ja tebe ne znam ni po potpisu ni po nadimku :roll: :D
_Jimmy_

nadam se da ne ciljaš na uvredu cura s ekonomije..
kikica1987

_Jimmy_

o, da i ja se nadam.... :evil:
kikica1987

_Jimmy_

ne bi valjda, cure s ekonomije su pravi srčeki

Tagovi