Plan B: Halloween party

Osijek

Plan B: Halloween party

U Kazamatu Planu B u Tvrđi u petak 31. listopada 2008. održat će se party povodom Halloweena.

Ulaz je besplatan za maskirane, a onima bez maski ulaz je zabranjen!

Glazbu će puštati DJ Sly, DJ Pips, DJ Umbo i drugi...

Galerija 031: Halloween 2008.
[Foto: Sikki, Steam, Daniel Antunović, Cacan][31.10.2008. Plan B i Excalibur]

Priopćenje organizatora:

Poštovani, primoran sam pisati priopćenje i objašnjenje zašto je otkazan Halloween party u Kazamatu.
Dakle, HDLU (Hrvatsko društvo likovnih umjetnika) koji su nam do sada izlazili u susret i omogućili nam organiziranje dva eventa (Boogie i Weekend warriors) za simboličnu donaciju, dobili su ultimatum iz gradskog poglavarstva i to odjela za kulturu da će im se oduzeti prostor (Kazamat) ukoliko i dalje budu : „ iznajmljivali Kazamat za zabave, gdje se skupljaju mladi i pritom se prodaje piće radi stjecanja financijske koristi .“
U gradu gdje se milijunski iznosi peru preko građevine i fiktivnih firmi, gdje se poslovi dijele bez javnog natječaja, gdje je moguće zveknuti lovu poreznih obveznika (svih nas), a pri tome ne završiti u zatvoru, nego se još i kandidirati za gradonačelnika, gdje se stopiraju besplatni wireless, studentski krediti, itd.
Jedino što nam preostaje je da napravimo dobar tulum i da se u veselju družimo.
Izgleda da više ni to ne možemo. Zabranjeno je!!!
Stoga dragi moji otkazujemo Kazamat i prelazimo na Plan B.
Halloween party za one koji ne misle odustati od zabave organiziramo u bilijar klubu Plan B (Stepinčeva između Valentina i Cadillaca, pored Iskona).
Line up ostaje isti, ulaz se ne naplaćuje, kapacitet prostora je za 200-tinjak ljudi, ulaz je i dalje moguć jedino s maskama, s početkom u 22:00.
Nadam se da ćemo se dostojno proveseliti, a ove koji su nam smjestili, kaznit ćemo na slijedećim izborima.

Plan B - lokacija
Povijesni medij
svi su gore...
Nandino

koja diskriminacija :)
zeros

Nandino

i ciganima :)
fala q...u da konačno netko napravi party gdje se moraš maskirat :worship:

konačno mogu isfurat svoju masku koju čuvam već godinama, dolazim! 8)
ma ja sam tolko gadan da će me i nemaskiranog pustit.
čujem da je upad trebao biti 50 kn za nemaskirane... i kako je sada prostor kazamata za party uskraćen... zna li netko nešto više o tome?
zeros

Nandino

hehehe.. tak i treba..! frenda su mi prebili debili, jer se maskirao u grofa, pa im je izgledao kao peder..! wtf..!?? onda su nam preci bili pederi.. :)
i takve nakupine kretena koji se na maskenbale idu sprdat, izivljavat.. pokidat nekome masku koju je radio par dana.. takvima stvarno nije mjesto tamo..!

Re: Bastion: Blackout Halloween party

znate da nije u kazamatu,vec u onom prolazu izmedju cadillaca i valentina!
da otkazano je u kazamatu, baš sam sad procitala poruku koju sam dobila na facebook. u bilijar klubu Plan B je party.
Hm, budimo objektivni i recimo da je Grad u ovom slucaju postupio ispravno. Kontam da nije problem u zbivanju, ili u alkoholu, vec u prodaji i tu je Grad u pravu.

No, bitno da postoji alternativa i da ce se dogadjaj odrzati...

Ove stvari vezane uz GP, spomenute u pripcenju stoje i treba ih prikladno "nagraditi" na izborima.
di je plan b???
jese bas mora maskirat il moze se ovak doc
ako opet bude puštanja ekipe unutra bez maske isti se trenutak okrećem i odlazim...
anna.plawoosha

jedno i jedino pravilo: maska obavezna-bez maske nema ulaza! i ja se okrecem isto i odlazim ako vidim nekog bez maske!
anna.plawoosha

mora se maskirat. bez maske nema upada
MASKA ILI KOSTIM SU OBAVEZNI!
NA ULAZU CE BITI OSIGURANJE
KOJE CE SE BRINUTI O TOME...

AKO BUDETE VIDJELI NEKOGA BEZ MASKE,
ONDA CE TO JEDINO BITI NETKO TKO JE
UNUTRA SKINUO MASKU...

HVALA!
Odlično je bilo, svaka čast za maske mnogima... a organizatorima na tome što se nije moglo ući bez maske... (osim njih par ;) )
bilo odlicno, genijalno dekoracija prostora i konobari magnumi u kratkima takodjer :D ma sve za 10
ja dosla juce i ovaj me nece pustit jel nisam maskirana i ja odem i nacrtam si oziljak na licu i pusti me,lol. a jesam se maskirala, bilo je odlicno,samo malo prezagusljivo....pekle su me oci
Prejeben party...Predobra atmosfera... Valjda su ljudima te maske bile odlican alibi pa se odmah poceli ponasati prirodno. ;-)

U svakom slucaju - thumbs up! za organizatore, goste i prostor koji je odlican za ovakva zbivanja...
Galerija 031: Halloween 2008.
[Foto: Sikki, Steam, Daniel Antunović, Cacan][31.10.2008. Plan B i Excalibur]

Tagovi