Osijek bez vode [Osječka televizija]

Osijek

Osijek bez vode [Osječka televizija]

Djelatnici Vodovoda uspjeli su tijekom noći privremeno sanirati kvar na magistralnom cjevovodu na raskrižju ulica Vukovarske i Trpimirove. Premda su noćas pojedini dijelovi naselja Sjenjak i Vijenac Ivana Meštrovića ostali bez pitke vode, već je jutros sve bilo po starom. Doznajemo kako će se radovi na sanaciji kvara nastaviti u nedjelju u večernjim satima, a cijeli će Grad ostati bez pitke vode od nedjelje u 22 sata do 6 sati u ponedjeljak ujutro.

U vrijeme radova cisterne s pitkom vodom bit će na lokacijama:
- iza Inine benzinske postaje u Trpimirovoj ulici (VIM)
- kod Dječjeg kazališta (DGO)
- kod Rokove crkve (Centar)

Više informacija u video prilogu Osječke televizije

Povijesni medij

Više informacija; Osječka televizija

čini li se meni, ili je već u par navrata na tom mjestu bilo problema?
Sanirano my ass!! Nemam vode od četvrtka navečer i iskreno se nadam da će se situacija popraviti što prije..
Frost

čini li se meni, ili je već u par navrata na tom mjestu bilo problema?

ne čini ti se :wink:

Re: Osijek bez vode [Osječka televizija]

MA to saniranje je napravljeno kao i popravljanje ceste tj. krpanje koje je strašno i ubitačno loše izvedeno . Tako da vrijedi upravo ona narodna izreka :"Drži vodu dok majstori odu". :x
meni u zadnja dva dana slab pritisak nešto, otvorim ko sivonja do kraja a ono slabo....
a treba i u taj eurodom provući cijevi... neka. bit će dobro. samo neka naprave kvalitetno posao.
samo da u 6 ujutro proradi...
Uma

meni u zadnja dva dana slab pritisak nešto, otvorim ko sivonja do kraja a ono slabo....

I meni isto, prvo sam mislio da sam malo mutav da ide normalno, al vidim ima vas još :)
nake_rado

I meni isto, prvo sam mislio da sam malo mutav da ide normalno, al vidim ima vas još :)

misliš ima nas još mutavih ima da :), evo 22 sata još uvijek imam vode.....
e bome više nemam!
Uma

e bome više nemam!

njanjanjanja
šta ti misliš da si posebna da ćeš imat e pa :bleh:
:)
nake_rado

njanjanjanja
šta ti misliš da si posebna da ćeš imat e pa :bleh:
:)

mrš :beee: aj bar sam se stigla otuširat :bath:
super ja ovo vidim tek sada, nemam vode,a imam temperaturu, ne mogu se istusirat ni nista, to je prekrasno, idem se ubit
ruana

super ja ovo vidim tek sada, nemam vode,a imam temperaturu, ne mogu se istusirat ni nista, to je prekrasno, idem se ubit

Idi se utopit :)
ruana

nemoj jebote, stavi si obloge od rakije, znamo svi da toga sigurno imaš.... :)
šta ću se tuširat kad sutra imam trening i opet ću se uznojit...i onda šta ću se opet bzvz tuširat kad ću ići sutradan na srednjiku...i onda bzvz se tuširat kad ću se OPET uznojit u subotu vani...
Evo ja sam se oko 6 i 20 počeo tuširati i sve normalno.
fala bogu voda se vratila, a ja sam cijelu noc imala temp, rakiju nisam upotrijebila za obloge, cula sam da je dobra za ispiranje usne supljine,hehehe
voda došla još oko 3 h ujutro...
mnogo volim vodu

moj osijek grad je pjesme i rada, ljubav u njemu ko sunce sja
moj divni grade, grade na dravi, budi mi sretan, volem te ja

Tagovi