Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ogromni dugovi četiri od pet najvećih gradskih tvrtki

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mvarga

Ukupno postova: 731
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.09.2008. 22:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uvijek je lijepo pročitati duboke misli i lijepe komentare forumaša. I sada je to tako.

A vezano uz temu - HSP je Hrvatska seljačka partija koja je ustrojena kao vojska. Na čelu je je U (PM) pa imamo u načelu.

Ono što je za neke utješno, a za druge krajnje razočaravajuće je to, što ipak dolaze izbori. Zamislite, da ih nema?

1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
spin

Ukupno postova: 225
Zabranjen pristup
Post Postano: 26.09.2008. 23:29 
Naslov:  

mvarga je napisao/la :
Uvijek je lijepo pročitati duboke misli i lijepe komentare forumaša. I sada je to tako.

A vezano uz temu - HSP je Hrvatska seljačka partija koja je ustrojena kao vojska. Na čelu je je U (PM) pa imamo u načelu.

Ono što je za neke utješno, a za druge krajnje razočaravajuće je to, što ipak dolaze izbori. Zamislite, da ih nema?

hmmm...a ovo je baš komentar na temu. zanimljio!

Isto kao što si je drug z Jutarnjeg dao truda da piše o osječkom gradskom proračunu umjesto da bere brigu o sranjima koje SDP radi po Zgrebu.

Da nisam full of topic, reći ću samo kako su subvencije ZG-Holdingu iznosile ca 550 milijuna kuna dok su im prihodi prošle godine bili ca 4,5 milijarda kuna, dakle subvencije su iznosile ca 12% proračuna holdinga odnosno 8% proračuna grada Zagreba. Proporcionalno bi grad Osijek svjim komunalnim tvrtkama trebao dati skoro 40 milijuna kuna, a dao je jedva pola toga iznosa.

Ne treba smetnuti s uma ni da je u ZG-Holdingu najjača po dobiti podružnica Zagreb PARKING bez čijih prihoda bi Holding poslovao u debelom minusu unatoč subvencijama. Kajmak od parkiranja u Os znamo kome odlazi, ne? ili barem mislimo da znamo. no i to će se, nadajmo se promjeniti. Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tayllor

Ukupno postova: 180
Post Postano: 27.09.2008. 8:43 
Naslov:  

Što si se ti uhvatio tog zagreba, ko pijan plota?!
Ovo je Osijek i to tako treba gledati, kakve usporedbe! Činjenica je da je stanje u gradu katastrofalno, a pogotovo ovo sa gradskim firmama, jer ako su ovo objavili znači da je situacija još bar duplo gora!!!

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.09.2008. 11:55 
Naslov:  

@spin stvarno u nekim trenutcima podsjećaš na "druga" @axea,
kakve krvave veze imamo mi sa ZG,boli me za bandića i boli me šta se radi tamo,gledaj u naše dvorište,u naš OS,
znam da ti se to baš i neda jel su na vlasti ovi tvoji "drugovi" pa je bed kada se ovako negativno piše o njima,al čovječe jel nemaš ni malo nečeg u sebi pa priznaš da su zajebali,u dugovima je gpp,sportski objekti,ukop i unikom,pa to su najprofitabilnije firme u gradu,a ti ga "druže" cijelo vrijeme o zagrebu,o stjepanu đurekoviću,pa koga zaboli k. za to sada??? mene osobno NE a i većinu građana ovoga grada...

Ukupno postova: 225
Zabranjen pristup
Post Postano: 27.09.2008. 18:01 
Naslov:  

Drugovi moji jebemu misha pa sta ću ja s vama? Vi mene niš ne kužite, dobro priznajem da sam ponekad dvosmislen, ali vi me napadate i kad kritiziram postojeću vlast i kada ih za nek stvari pohvalim. Daleko od toga da sam zadovoljan s poslovanjem bilo koje komunalne firme, čak nisam ni s Vodovodom druga novoseliće kojega eto svi fale na sav glas, a ja ću ovom prilikom uputiti konkretnu kritiku. Prošle godine sam renovirao cijeli stan i htio sam si stavit poseban vodomjer radi znate već ćega jel tako da imam potpunu kontrolu troškova vode. I tu nastupa problem jer da bih ja uveo sebi vodomjer ucjenili su me da svi ostali stanari takodjer trebaju uvest vodomjere. I naravno da se nadje jedan koji to iz nekih razloga neće. I ja sad lijepo pitam zašto ja ne mogu stavit vodomjer sebi u stan ili ga čak izvest u hodnik jer imam i tu mogućnost, a oni će meni da ne može tako da svi vodomjeri moraju biti u podrumu jer da nemaju oni dovoljno ljudi ni vremena da obilaze pojedinačne stanove i da vodomjeri radi jednostavnijeg očitanja moraju biti svi na jednom mjestu tj. u podrumu. I tu je priča završila jer sam ja bio toliko isfrustriran pa da ne napravim neko sranje zbog kojega bih mgao požali, sam se samo okrenuo i otišao.
A Osijek je medju prvim gradovima nabio najveću cijenu vodi koja je medju najlošijima po kvaliteti, glede tvrdoče i ostlih organoleptičkih svojstva kako sami kažu. I sad pošto imam potpuno novu bijelu kadu kada pustim vodu u nju tek sada primjetim kako je voda žuta, gotovo ko pišalina tak da ne da mi se gadi ju pit, već mi se gadi i kupat se u njoj.

Eto.

A što se tiče GPPa pa ja sam tu najviše primjedbi dao na njihov vozni park odnosno te krntije koje mi svakog dana bruje i smrde pod prozorom. jebale ih butre. bolje da su kupili pet novih buseva.

Skoči u forum: