Ponuda HDZ-a za predizborno partnerstvo uzburkala osječku političku scenu [Osječka televizija]
Premda je ostalo još osam mjeseci do lokalnih izbora osječko-baranjski HDZ odlučio je kako će političko partnerstvo na lokalnim izborima ponuditi HSP-u, HSS-u, HSLS-u i HSU-u, te predstavnicima nacionalnih manjina.
Re: Ponuda HDZ-a za predizborno partnerstvo uzburkala osječku političku scenu [Osječka televizija]
Hm, buduci se na ovim izborima bira osoba, a ne stranka... udruzivanjem ce se dobiti manje osoba na listama... pa narode izaberite! Mozda je to prilika za nekog sposobnog nezavisnog kandidata da 'iskoci'!
Pa mislim da se sve zna u Osijeku ko skim i kako....HDZ PROTIV HDSSB,ostali ce svi se koalirat i postat prijatelji,cak i HSP-SDP,samo da se srusi ta Glavaseva linija,a HDZ opet oce srusiti SDP,mislim da ce izbore dobiti SDP SA PARTNERIMA,..nego me nesta drugo brine,ZAPOCETI RADOVI NA AUTOBUSNOM KOLODVORU,dali je stalo(kako sam pisala prije 10setak dana) prije izbora???lomila se koplja oko dvorane(eto kakva je takva je..al ipak ce je napraviti)a autobusni kolodvor?? opet nesta mora kociti razvoj Osijeka,GTC-AVENUE MAL,odlazi iz Osijeka radi SAPINE I NJEGOVOG ESEKERA kojeg misli graditi pokraj aveue mala na cepinskoj,CISTO HDZ-OVSKI,otjeraj strance da mogu domaci lopovi otvoriti sebi trgovacke centre,i jos 20 primjera koje mi se neda pisati....samo ZNAM JEDNO! NECU SE SELITI NIGDJE (A KAMOLI U RIJEKU..)ostat cu ovdje jel je ovo moj grad,gdje sam rodjena,gdje zivim i gdje cu i umrijeti,a zbog lopova da se selim negdje NE ! SIGURNO NECU,jel lopova ima svagdje pa i u Rijeci(linic,brodogradnja...) Varazdin(Cacic i njegov POS,pola Varazdina gradi njegovih 5-PET firmi...a i Cehok ima putra na ledjima...TAKO DA SAM OVDJE, DI SAM I TU MI JE KAKO JE TAKOJE.. AL JE MOJE!!
evo sam neki od Cacicevih kompanija..www.meteor-grupa.hr
stanoing.hr
gpzagorje.hr
sve je to od "postenog" Radimira Cacica,imam legicu u Vrazdinu pa mi prica kako je sve gradjevinske firme otvorio na ime svoje zene,cak je ovu prvu meteor-grupu stavio na cerku koja nije bila napunila ni 15 godina jos...ETO ETO JE TAJ POSTENI VARAZDIN..cehok je uzeo novac strancima za parcele,poznata prica,gradsko zemljiste koje vrijedi 200 tisuca eura .gsp Cehok proda za 500 tisuca eura,i tako 10 parcela pa racunajte,napravio je vilu u hrascici(prigradsko naselje vz)vila vrijedi milion eura,imate forum na stranicama varazdin.hr...pa citajte o postenju koje tamo vlada......RIJEKA??posto dosta mi kolegica studira tamo pa znam neke stvari,,grad je cool,svako ima svoj zivot,nema pitanja sta si i ko si..a postenje koje vlada tamo je slicno Osijeku,5 ljudi drzi grad,jedan naftu...europetrol.hr..stanogradnju drzi neki bosanac.a vrh piramide drzi Linic slavko,koji zna svaki brod kome i gdje ide uz velike provizije.,MALI COVJEK TAMO RADI za 2 tisuce kuna na brodu u skveru....mi u Osijeku mislimo da je samo kod nas ovako,ne dragi moji sugradjani SVADJE JE TAKO...Split i Zagreb da nespominjem...
Hm, buduci se na ovim izborima bira osoba, a ne stranka... udruzivanjem ce se dobiti manje osoba na listama... pa narode izaberite! Mozda je to prilika za nekog sposobnog nezavisnog kandidata da 'iskoci'!
Da zato i nude koaliciju pa će predložiti Škoru koji je "kao napustio HDZ".
Nakon onog ššto su napravili HSP-u na prošlim lokalnim, da sam Đapinjo pokazao bi im kurac!
Kakve li veze imaju moguće predizborne koalicije s nekakvim odlaskom iz grada, to možda znaju samo nabrijani forumaši iznad. Već se o tome pred prošle izbore pisalo, no nije zgorega ponoviti - gradska vlast na život običnog građanina ima realno vrlo malen utjecaj.
mali_ivica
Callistemon
Da zato i nude koaliciju pa će predložiti Škoru koji je "kao napustio HDZ".
Nakon onog ššto su napravili HSP-u na prošlim lokalnim, da sam Đapinjo pokazao bi im kurac!
A što se tiče cijenjenog nam gospodina mr. Đapića, kojeg je akcija Index nekako zaobišla, ja da sam on (a velikom srećom nisam), odselio bih u Australiju, jer tamo još možda nije stigao glas o njegovoj slici i prilici, znanstvenim i gospodarskim dostignućima.
Kakav je Đapić vidimo i iz njegovog odgovora Hdz-u - ne samo da ih nije odbio, nego je kao uvjet suradnje istaknuo nužnost koaliranja i u Gradu i u Županiji. Dakle, čovjek je u stanju, nakon Hdssb-a, otkantati i današnje partnere, Sdp i Hns, sve poradi osobnog probitka i vlasti. Sve to nakon što ga je taj isti Hdz ponizio na državnim izborima, potom isključio kao partnera u Osijeku (pa je morao s Sdp-om i Hns-om), te glas za Hsp proglasio glasom za Sdp. Prema tome, bilo bi nama normalnim ljudima nevjerojatno na Đapićevom mjestu "pogaziti sebe" i ponovo koalirati sa Hdz-om, ali kažem, nama normalnim ljudima - Đapiću to izgleda neće biti problem.
A što se tiče cijenjenog nam gospodina mr. Đapića, kojeg je akcija Index nekako zaobišla, ja da sam on (a velikom srećom nisam), odselio bih u Australiju, jer tamo još možda nije stigao glas o njegovoj slici i prilici, znanstvenim i gospodarskim dostignućima.
Kakav je Đapić vidimo i iz njegovog odgovora Hdz-u - ne samo da ih nije odbio, nego je kao uvjet suradnje istaknuo nužnost koaliranja i u Gradu i u Županiji. Dakle, čovjek je u stanju, nakon Hdssb-a, otkantati i današnje partnere, Sdp i Hns, sve poradi osobnog probitka i vlasti. Sve to nakon što ga je taj isti Hdz ponizio na državnim izborima, potom isključio kao partnera u Osijeku (pa je morao s Sdp-om i Hns-om), te glas za Hsp proglasio glasom za Sdp. Prema tome, bilo bi nama normalnim ljudima nevjerojatno na Đapićevom mjestu "pogaziti sebe" i ponovo koalirati sa Hdz-om, ali kažem, nama normalnim ljudima - Đapiću to izgleda neće biti problem.
Ovo nisam znao pošto u zadnje vrijeme nisam pratio baš događanja osim malo ovo što se piše po forumu ...
Ali eto ako je rekao da HDZ-u onda je stvarno kreten. pozz
evo sam neki od Cacicevih kompanija..www.meteor-grupa.hr
stanoing.hr
gpzagorje.hr
sve je to od "postenog" Radimira Cacica,imam legicu u Vrazdinu pa mi prica kako je sve gradjevinske firme otvorio na ime svoje zene,cak je ovu prvu meteor-grupu stavio na cerku koja nije bila napunila ni 15 godina jos...ETO ETO JE TAJ POSTENI VARAZDIN..cehok je uzeo novac strancima za parcele,poznata prica,gradsko zemljiste koje vrijedi 200 tisuca eura .gsp Cehok proda za 500 tisuca eura,i tako 10 parcela pa racunajte,napravio je vilu u hrascici(prigradsko naselje vz)vila vrijedi milion eura,imate forum na stranicama varazdin.hr...pa citajte o postenju koje tamo vlada......RIJEKA??posto dosta mi kolegica studira tamo pa znam neke stvari,,grad je cool,svako ima svoj zivot,nema pitanja sta si i ko si..a postenje koje vlada tamo je slicno Osijeku,5 ljudi drzi grad,jedan naftu...europetrol.hr..stanogradnju drzi neki bosanac.a vrh piramide drzi Linic slavko,koji zna svaki brod kome i gdje ide uz velike provizije.,MALI COVJEK TAMO RADI za 2 tisuce kuna na brodu u skveru....mi u Osijeku mislimo da je samo kod nas ovako,ne dragi moji sugradjani SVADJE JE TAKO...Split i Zagreb da nespominjem...