Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Novost u Osijeku – tramvaj će voziti sredinom kolnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Ingo

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.09.2008. 14:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Delfin je napisao/la :
PreacheR je napisao/la:
Kakve gluposti. Tko će se voziti tramvajem osim penzionera (koji se voze besplatno) i učenika. Svi drugi se vozaju autima. Glavno da su oni nama lijepo devastirali Divaltovu posjekavši više od pola stoljeća stare lipe i drugo drveće, pa ulica sada izgleda kao da je prošla kataklizma. Sad

Ne znam u kojem dijelu grada zivis, al jug 2 je povezan s gradom jedino busom liovcem i seceranom koji su za vrijeme jeseni,zime i proljeca ajme puni. Nemoram ni spominjat da na jugu 2 zivi veliki broj ljudi,kao i na jugu 1 te cijelo vatrogasno naselje koje uopce nema povezanost sa gradom, ljudi su isli ili na jugovac ili pjeske preko sjenjaka ili biciklom kao ja. Svakako ce ovaj tramvaj doprinjeti povezanosti s gradom, rasteretit ce jugovac te skolarcima, umirovljenicima i ljudima koji idu na posao sigurno malo olaksati zivot.
Ni meni se nesvidja nacin na koji to oni rade, rusi pa betoniraj,al sad bi se vec trebali naviknit da je to nas nacin.

ljudi koji idu na posao, ne planiraju krenuti 3 sata ranije, nego gledaju da sto kasnije krenu.

pa tako kad s juga krenes tramvajem put divaldove, preko onih pustopoljina do vinkovacke, pa se malo provozas do kolodvora, pa onda okolo naokolo dodjes recimo do centra.

uz to jos par minuta izgubis jer se na divaldovoj tvoj tramvaj mora mimoilaziti s onim iz suprotnog smjera ...

pa onda jos kad te gpp odere po butri, jer sad ces taj panoramski obilazak grada placati po kilometru ...

mislim da ce jugovci i dalje ici busom ili pjeske.... ili ce im biti jeftinije i brze taxijem.

ta pruga ima smisla jedino ako se kod zelenog polja i trpimirovom poveze sa postojecom sjevernije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Delfin

Ukupno postova: 505
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.09.2008. 10:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mozda ju i povezu jednog dana a do tad uvijek imamo bicikli koji je najjeftiniji, najbrzi i najzdraviji prijevoz.

Skoči u forum: