kako (ne) ući u club..
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
ugl...pravila ta su i meni glupa kolko sam sluso...zar nije da se obuces kako se ugodnije osjecas?? a ne da ti sad zastitari namecu neka pravila...i da...
za bastion sam isto cuo da ne smijes u trenerci dolazit...pa mislim da je istina
ruana
u q pustaju muske u patikama, al sta ce u trenerci vani, takve ne bi ni ja pustila
pa skoro niko...mislim ja neidem...al opet...ak covjek oce uc zasto ne
moje mišljenje je: po čemu je u redu to da netko ne smije uć u večernji kaf/klub,whatever,ako na sebi ima trenerku ili djeluje više sportski nego "za izlazak", a imaju pravo npr. klinke koje u to vrijeme tamo ne bi trebale biti (ne samo zakonski,nego nekome od 15god tamo ni nije mjesto) i to odjevene kao da im je putem popadalo 50% odjeće?
Mislim da te sto oblace , trenerke , patike , poderane hlace , starke ne treba pustat unutra.
Osim toga zastitari ne pustaju jer i tako znaju da ti sto dolaze u trenerkama i takvim glupostima nemaju para.
Sporeovako sto se tice q ulazim bez problema a i ulazio sam tamo s 16 god bez problema al naravno kosulja , cipele hlace.
Mislim da te sto oblace , trenerke , patike , poderane hlace , starke ne treba pustat unutra.
Osim toga zastitari ne pustaju jer i tako znaju da ti sto dolaze u trenerkama i takvim glupostima nemaju para.
Ou maj gad. Nisam znao koji dio da posebno istaknem, pa sam podvukao sve.
ruanato je istina za curice, al ja volim kad se pustuje gdje se kako oblaci i da to ima neke veze s mozgom, bas me zanima jel bi netko otisao na poslovni sastanak ili u kazaliste u trenerci
Nije ti baš Q za usporedit sa kazalištem.
Meni su opanci za Q.
Spore
ovako sto se tice q ulazim bez problema a i ulazio sam tamo s 16 god bez problema al naravno kosulja , cipele hlace.
Nemam riječi. Ali tek toliko, starke su skupe (meni) pa jebiga, ako imaš za starke, imaš i za pivo, a one šminkerske cipelice možeš kupiti i na piji za 50 kuna. Ako ćemo gledati tako kako ti gledaš.
Nije odjeća mjerilo nečije novčane situacije.
empetriSporeovako sto se tice q ulazim bez problema a i ulazio sam tamo s 16 god bez problema al naravno kosulja , cipele hlace.
bas to gledam, [de-evilized].. katastrofa..
vi sta nosite kosuljice i cipelice i hlacice s koridora za 300 kuna svo troje il moje starke koje kostaju 350, da ne govorim ostala odjeca.. i onda cemo o novcima pricat.
kakvih [de-evilized] ima, pa to je strasno nesta..
,to su budalastine,ako se ja u tome najbolje osjecam onda je normalno da cu to i obuci za izlazak a nije na tebi niti na nekom drugom da mi to brani ili prigovara,i nemozes pravit usporedbu kazalista i sastanka s q clubom,to je glupo uopce usporedivati.i ja kad idem van obucem hlace obavezno a na sebi jos pokoju majicu il nešt tak...jer za izlazak kod skoljke ili rondula (mislim da se tak piše) i netreba nese previse...
a i ak se zaletimo do westa ili oksa...jebemu i cajke...di ima izac a da se dobra ekipa a svira rock ili tako nesto??
a cijene u normali...javiteee
...al' daleko smo mi još od toga....pogotovo u klubovima tipa Q, itd....
A ženske mogu ući kakve god hoće zato što svi dobro znaju da tamo gdje ima puno djevojaka, dolazi i puno dječaka.
ruanato je istina za curice, al ja volim kad se pustuje gdje se kako oblaci i da to ima neke veze s mozgom, bas me zanima jel bi netko otisao na poslovni sastanak ili u kazaliste u trenerci
...neke veze s mozgom ???
pavijan
treba im ući u trenerci i cipelama...
i gore nabaciti kožnjak neki, tek oderan s neke jadne životinje
Bože ljudi, bože bre, dali ste vi normalni?!
Za Q moraš obući smoking, a u unutarnjem džepu ponijet veterinarsku iskaznicu sa potvrdama o redovnom cjepljenju!
_tenjac_a dobro opet vecina kolko vidim kad idu u Q obuceni u kosulje i hlace...ali skoro niko nema cipele...svi skoro u patikama il tak nest...
i ja kad idem van obucem hlace obavezno a na sebi jos pokoju majicu il nešt tak...jer za izlazak kod skoljke ili rondula (mislim da se tak piše) i netreba nese previse...
a i ak se zaletimo do westa ili oksa...jebemu i cajke...di ima izac a da se dobra ekipa a svira rock ili tako nesto??
a cijene u normali...javiteee
ja jedino znam cadillac, makar nakon nekog vremena malo dosadi, valjda ce uskoro mario svirati cetvrtkom ( ko bi rekao i mario mi poceo nedostajati
da bar jimmya dovedu
mali_ivica
Nemogu vjerovati da je netko išao izjednačavati način oblačenja za kazalište i za Q club.
Za Q moraš obući smoking, a u unutarnjem džepu ponijet veterinarsku iskaznicu sa potvrdama o redovnom cjepljenju!![]()
pa nemogu vjerovati slažem se s @ivicom,ma sve bih vas ja spalio zajedno s tim q-clubom
justicemali_ivica
Nemogu vjerovati da je netko išao izjednačavati način oblačenja za kazalište i za Q club.
Za Q moraš obući smoking, a u unutarnjem džepu ponijet veterinarsku iskaznicu sa potvrdama o redovnom cjepljenju!![]()
pa nemogu vjerovati slažem se s @ivicom,ma sve bih vas ja spalio zajedno s tim q-clubom
j... vas taj Q club više.. super je i cool sjeedit u školjki na minus 13 i to u starkama da ti se smrznu i otpadnu nokti na nogama! baš je lijepo. onda bolje sjedi kod kuće, kupi si 2 litre piva i deri do mile volje po njemu i po tom svom rocku!
justicee dijete ne sernjaj...
dijete ti u glavi..
kako je to moguće?? možda su išle samo na wc ili ih je droga zela
">deer_huntermene najviše fascinira šta su u Q ušle curke u starkama
![]()
![]()
kako je to moguće?? možda su išle samo na wc ili ih je droga zela">
vjeruj mi ima ih... ima jedan dio i na slikama na stranici Q cluba.
kikica1987
j... vas taj Q club više.. super je i cool sjeedit u školjki na minus 13 i to u starkama da ti se smrznu i otpadnu nokti na nogama! baš je lijepo. onda bolje sjedi kod kuće, kupi si 2 litre piva i deri do mile volje po njemu i po tom svom rocku!
šta si se uživila sva...
al inace samo patike - neke skejterice Circa,Etnies,globe.
pa nemos u cipelama ic van,teze je trcat za hajdukovcima i purgerima :O
zla_tratinčicaempetriSporeovako sto se tice q ulazim bez problema a i ulazio sam tamo s 16 god bez problema al naravno kosulja , cipele hlace.
vi sta nosite kosuljice i cipelice i hlacice s koridora za 300 kuna svo troje il moje starke koje kostaju 350, da ne govorim ostala odjeca.. i onda cemo o novcima pricat.
de ti meni objasni ako nosis starke sta radis na cajkama???
osim toga sto da idem na koridor kupovat hlace i patike tu nema trgovina???
Starke si platila 350 kn i meni kazes da sam ja cijeli komplet dode 300 kn svaka cast.
Nije tema lova , necemo vise o tome.
Kad oblacite trenerke , patike za nogomet itd.. onda idete u druge klubove ne morate u Q
Spore
zla_tratinčicaempetriSporeovako sto se tice q ulazim bez problema a i ulazio sam tamo s 16 god bez problema al naravno kosulja , cipele hlace.
de ti meni objasni ako nosis starke sta radis na cajkama???
osim toga sto da idem na koridor kupovat hlace i patike tu nema trgovina???
Starke si platila 350 kn i meni kazes da sam ja cijeli komplet dode 300 kn svaka cast.
Nije tema lova , necemo vise o tome.
Kad oblacite trenerke , patike za nogomet itd.. onda idete u druge klubove ne morate u Q
a sta bi ti...da plesem cijelu noc u cipelama...sry al ne hvala...ionako je Q odveć 'fin' za nas...haha...
my god
boli mene kurac u cemu ces i gdje ces izlazit ja sam kazem za Q
izlazi gol sto se mene tice
Re: kako (ne) ući u club..
Spore
@ tenjac
boli mene kurac u cemu ces i gdje ces izlazit ja sam kazem za Q
izlazi gol sto se mene tice
odma psuješ a?
ja mislio ti fin
haha...joj joj spore...
ako si ti zagriženi cajkaroš idi tamo u cipelama košulji...obuci i haljinu ak oćeš...
ali opet...vjerujem da većina normalnih ljudi neće tamo u cipelama doči...mislim...ak ti dolaziš objasni nam to...jel nosiš posebne uloške il trpiš...
il se sve to uz kantu dvje piva zaboravi
Spore
ma naravno sve nosim i pelene da ne moram u wc ici sad kad sve znas odabi od mene
a zašto...baš nam krenila komunikacija
zla_tratinčica
[de-evilized].. katastrofa..
Bravo!!!

adebisi-jug2
ma šta se ne smije u trenerkama...kak su ovi dinamovci došli u trenerkama dinama...i ušli u q club)) ...cipele neću ni u lijesu obuć...
tad ce ti ih drugi obuti
_tenjac_Spore
ma naravno sve nosim i pelene da ne moram u wc ici sad kad sve znas odabi od mene
Ne zelim se s maloljetnikom svadat , spustam se na tvoju razinu , a osim toga jos si nabrijani klinac i mislis da si uvijek upravu
Spore
Ne zelim se s maloljetnikom svadat , spustam se na tvoju razinu , a osim toga jos si nabrijani klinac i mislis da si uvijek upravu![]()
A ti si puno stariji...
cane
Evo ja kupio jučer na piji od Đasmina lakirane cipele Gučči i odijelo Đajni Versačči. Jel smijem ja sad izlazit van u Osijeku? Reko mi Đasmin da će Hakala sve da riješi ako bude kakih problema.
">
Oćel i men' pomoć ak me ne budu pustili da odem i da plešem u kaljačicama mojim tudeka gdje svijet mlad taj izlazi ?

Spore
_tenjac_Spore
Ne zelim se s maloljetnikom svadat , spustam se na tvoju razinu , a osim toga jos si nabrijani klinac i mislis da si uvijek upravu![]()
">
nemozes se spustit vise nego sto jesi
kikica1987neki dan sam čitala u glasu da ima ljutih što nam zaštitari određuju što ćemo obući..ajmo reći da nisam imala problema s tim jer sam izlazila u cipelama,ali recimo u četvrtak gledam neke cure u tajicama i starkama ulaze u Q club.nije da imam nešto protiv toga, jedino mi nije bilo jasno zašto nakon njih dečki nwe smiju ući u patikama niti trenerci.. šta fali patikama? i uostalom,nije li to diskriminacija? nije samo q club u pitanju, ima ih još..npr. u glasu je prozivan bastion..
u Q mozes u patikama
Heroina9Koliko se sjećam to se davno prije u Q gledalo ko je kako obučen na ulazu, al sad mislim da više uopće ne gledaju...kad milijun ljudi nahrupi unutra-van sumnjam da i ti izbacivači signu pogledat ko ima trenerku, a ko hlače...
na samom pocetku, kad je tek otvoren i dok je bila strana glazba , si moro imati cipele, ali nakon nekoliko mjeseci im je to opalo jer su zjabili prazni
_tenjac_a dobro opet vecina kolko vidim kad idu u Q obuceni u kosulje i hlace...ali skoro niko nema cipele...svi skoro u patikama il tak nest...
ja kosulju obucem 2 puta godisnje, ako idem u kakve svatove, ili na neku svecanost te za docek... inace sam uvjek u majici, jer se jednostavno u tome dobro osjecam i nevidim zasto bi moro oblaciti kosulju da nekog fasicniram ako meni to ne pase...
lavic
ja kosulju obucem 2 puta godisnje, ako idem u kakve svatove, ili na neku svecanost te za docek... inace sam uvjek u majici, jer se jednostavno u tome dobro osjecam i nevidim zasto bi moro oblaciti kosulju da nekog fasicniram ako meni to ne pase...
o tome svi i pričamo jer naravno to i stoji...
ugl...imaš pravo
_tenjac_Spore
_tenjac_Spore
">
al ne kontas zajebanciju , al nema veze
Spore_tenjac_Spore
_tenjac_Spore
">
al ne kontas zajebanciju , al nema veze
čobyka , imaš 18 godina i govoriš godinu dana mlađem od sebe da je nabrijani klinac koji misli da je uvijek u pravu..
odi si ti po svoju kosuljicu i cipelice pa u q, tam je starija ekipa tak 18godisnjaci ko ti xD xD xD
jejejejjejej XD
Ako te ne puste uvijek se možeš dobro zabaviti na promenadi.
pa zar smisao izlaska nije opuštanje i uživanje !?!
tako mi je svejedno hoće li netko čet/pet/sub biti u trenerci ili skockan od glave do pete...