http://www.autoklub.hr/aktualno/istrazujemo/clanak/art-2008,9,9,BRANKO-OSTOVIC-ROLLS-ROYCE,4307.auto
Osječki bogataši
http://www.autoklub.hr/aktualno/istrazujemo/clanak/art-2008,9,9,BRANKO-OSTOVIC-ROLLS-ROYCE,4307.auto
Društvo, politika
no_nameja sam jedan od bogatijih. Moj vozni park se procjenjuje na 7.000eur-a!
saba
ima se može se.... i ja bi da imam
Callistemon
Čovjek ne skriva svoje imovinsko stanje - a to valjda znaci da je i poreze uredno plaćao! Da ih je bar više takvih!
sabaJa nebi.Jedina svrha tih auta je preseravanje i kurčenje.
kopile

kopile

kopile
zluschNe,to nije stvar kompleksa nego mjere koja mnogima nedostaje,a u krajnjoj liniji to je stvar praktičnosti jer je velika večina supersportskih auta i 5 metarskih limuzina jednostavno nepraktična za vožnju po gradu.
kopile
Kompleksi, kompleksi.... najbolje da svi vozimo Dacie onda kako ne bi došlo do raslojavanja društva.
Uvijek će netko jesti u boljem restoranu, imati veći stan, skuplje odijelo i luksuzniji auto. To jednostavno tako ide.
kopile]Ne,to nije stvar kompleksa nego mjere koja mnogima nedostaje,a u krajnjoj liniji to je stvar praktičnosti jer je velika večina supersportskih auta i 5 metarskih limuzina jednostavno nepraktična za vožnju po gradu.
uostalom, on se često vozi kroz Baranju svojim autima, a za ove baranjske katastrofalne ceste Rolls je kao stvoren za ugodno i udobno kotrljanje po cesti.
">kopile
zluschNe,to nije stvar kompleksa nego mjere koja mnogima nedostaje,a u krajnjoj liniji to je stvar praktičnosti jer je velika večina supersportskih auta i 5 metarskih limuzina jednostavno nepraktična za vožnju po gradu.
kopile
Ja nebi.Jedina svrha tih auta je preseravanje i kurčenje.
Kompleksi, kompleksi.... najbolje da svi vozimo Dacie onda kako ne bi došlo do raslojavanja društva.
betty
ja mislim da on osim što voli aute to više kupuje kao investiciju,netko ulaže u nekretnine,netko u aute,možda je odlučio zaradit na svom hobiju,u zg vlasnik martimexa skuplja antikvitete,čovjeku je to strast ali i vrijedna investicija.
zluschbetty
ja mislim da on osim što voli aute to više kupuje kao investiciju,netko ulaže u nekretnine,netko u aute,možda je odlučio zaradit na svom hobiju,u zg vlasnik martimexa skuplja antikvitete,čovjeku je to strast ali i vrijedna investicija.
Teško da će ikada ijedan auto vremenom dobiti na vrijednosti kao nekakva nekretnina ili plac.
Pustite čovjeka da se gušta....
zluschbetty
Teško da će ikada ijedan auto vremenom dobiti na vrijednosti kao nekakva nekretnina ili plac.
Pustite čovjeka da se gušta....
tayllor
Vidi se da nisi baš upučen u skupe automobile. Evo uzeti ču odmah za primjer mercedes SLR za kojega je navedeno kako ga je naručio-isti takav je kupio Davor Šuker odmah po izlasku toga modela za 2 500 000 milijuna kn-nakon godinu dana prodao ga je nekom rusu za 3 500 000 milijuna kuna-zar to nije dobar poslovni potez!?
pumpkin
Kak sam ja sretan čovjek. Ni ne obraćam pažnju i puca mi ku*ac tko šta ima, vozi ne vozi, ja sam sebi najbogatiji čovjek na svijetu, sretna baš ovako kako jesam. A da sam bogata kao oni, pucao bi mi opet ku... , tako da mi je svejedno.![]()
roca
Bila sam prije nekoliko godina kod njega na razgovoru za posao.
Čovjek samom svojom pojavom, znanjem, stavom (nekurčevitim), manirima itd. budi poštovanje.
Jedino...posao nisam prihvatila jer je bio škrt na parama![]()
zlusch
pumpkin
Kak sam ja sretan čovjek. Ni ne obraćam pažnju i puca mi ku*ac tko šta ima, vozi ne vozi, ja sam sebi najbogatiji čovjek na svijetu, sretna baš ovako kako jesam. A da sam bogata kao oni, pucao bi mi opet ku... , tako da mi je svejedno.![]()
U prvoj rečenici si muško, u 3/4 druge rečenice također, a onda se misteriozno pretvaraš u ženu. U trećoj opet natrag u muško.
Jel to tebe ovako svaki dan?![]()
daddosali što se tiče vrijednosti automobila tu sam siguran da če Alfa 8c kroz izvjesno vrijeme biti barem dvostruko vrijednija...koliko su ih sklopili samo 500 komada?
Frostdaddosali što se tiče vrijednosti automobila tu sam siguran da če Alfa 8c kroz izvjesno vrijeme biti barem dvostruko vrijednija...koliko su ih sklopili samo 500 komada?
8C je proizveden u 500 komada, 8C Spyder također u 500 komada.
zluschtayllor
Vidi se da nisi baš upučen u skupe automobile. Evo uzeti ču odmah za primjer mercedes SLR za kojega je navedeno kako ga je naručio-isti takav je kupio Davor Šuker odmah po izlasku toga modela za 2 500 000 milijuna kn-nakon godinu dana prodao ga je nekom rusu za 3 500 000 milijuna kuna-zar to nije dobar poslovni potez!?
Kao ni ti u osnove materinjeg jezika.
A gledaj, na način kupi-jeftinije / prodaj-skuplje svoja su bogatstva stekli mnogi današnji lovatori. Tako možeš kupiti i kilu banana po 8 kn, a prodati ih na drugoj tržnici po 12. Zaradio si 50% a nisi mrdnuo prstom. A sad zamisli da si preprodao dva broda banana.
Ovo što ti pišeš za Šukera nije pravilo.
tayllor
Odakle ti znaš koji je moj materinji jezik!?![]()
tayllor
To što ti uzimaš za primjer kupovanja apsolutno nema veze sa tim automobilima jer se to radi o kolekcionarskim vrijednostima, pogotovo taj SLR kojega je gotovo nemoguće kupiti osim od nekog kolekcionara koji-ako ti ga uopće bude htio prodati-će tražiti za njega puno više love od nabavne cijene. Tako je pravilo sa svim automobilima koji su proizvedeni u malim serijama!!
zluschpumpkin
U prvoj rečenici si muško, u 3/4 druge rečenice također, a onda se misteriozno pretvaraš u ženu. U trećoj opet natrag u muško.
Jel to tebe ovako svaki dan?
pumpkin
Pod čovjek smatram ljudsko biće. Ja sam žensko ljudsko biće, nisam biseksualac. Umorna sam pa ni ne pazim kako pišem. Ispričavam se povrijeđenima.
![]()
zluschpumpkin
Pod čovjek smatram ljudsko biće. Ja sam žensko ljudsko biće, nisam biseksualac. Umorna sam pa ni ne pazim kako pišem. Ispričavam se povrijeđenima.
![]()
Trebala (trebao?) si napisati da ti puca ku*ac za povrijeđene, a ne im ovako ići niz dlaku....
pumpkin
zlusch
Trebala (trebao?) si napisati da ti puca ku*ac za povrijeđene, a ne im ovako ići niz dlaku....
What´s your problem? Ajd, ispričavam ti se još jednom, tebi i svima koje je moj post uvrijedio, povrijedio, ponizio i šta ti ja znam šta.

zlusch
tayllor
Odakle ti znaš koji je moj materinji jezik!?![]()
Vidiš, o tom nisam razmišljao... oprošteno ti je isključivo ako si Slovenac. Inače, nema isprike![]()
tayllor
To što ti uzimaš za primjer kupovanja apsolutno nema veze sa tim automobilima jer se to radi o kolekcionarskim vrijednostima, pogotovo taj SLR kojega je gotovo nemoguće kupiti osim od nekog kolekcionara koji-ako ti ga uopće bude htio prodati-će tražiti za njega puno više love od nabavne cijene. Tako je pravilo sa svim automobilima koji su proizvedeni u malim serijama!!
Gle... daleko od toga da ne možeš u jednom trenutku takav auto prodati nekome za više para. No, još me uvijek nisi uvjerio da je na tome veća zarada nego na nekretninama. Niti si me uvjerio da na svakom od tih auta zaradiš milijun kuna za godinu dana.
Ivan
ja am nezdravi siromah