U nedjelju je preminuo poznati hrvatski pjevač Dino Dvornik, još nije poznato zbog čega. Njegova kćer Ella je u šoku te zasad nije htjela davati nikakve informacije.
24sata.hr
de šta je ovo...tak iznenada?!?!
jebemu gledam i nevjerujem...
moja sučut obitelji...dino care nedostajat ćeš nam svima
U ZAGREBU je pod još uvijek nepoznatim okolnostima preminuo Dino Dvornik. Tu informaciju plačući je za Index potvrdila Alka Vuica koja se oko 14 sati čula s utučenom Danijelom Dvornik.
Alka Vuica dugogodišnja je prijateljica Dvornikovih i ostala je šokirana nakon što je čula vijest o Dininoj smrti.
Danijela Dvornik javila se i nama na telefon, međutim od plača nije mogla doći do riječi.
Dino Dvornik umro je u svom stanu u Zagrebu, a prema nama poznatim informacijama u krevetu ga je mrtvog pronašla supruga danas kada ga je išla probuditi. Ona se probudila nekoliko sati prije i pustila je Dinu da spava, a kada ga je išla probuditi šokirala se. Već je bio hladan, davala mu je umjetno disanje ali nažalost bez uspjeha.
U ovim trenucima ispred stana Dine Dvornika nalazi se policija.
index.hr
a bio je jedan od onih koje sam htio pogledati uživo, a nikako nisam uspjevao doci u priliku
da...i ja isto
da!
ošo stari funkijaner. a nije zapravo ni bio star.
ufff... je bio munjen i koješta je radio, al je svejedno bio car. mislim njegova muzika... "Ljubav se zove imenom tvojim" mi je osobno naša naj ljubavna pjesma ikad.
Prema izjavama susjeda Dino Dvornik posljednjih dana i nije izgledao baš najbolje. Vijest o Dinovoj smrti vrlo se brzo proširila među njegovim prijateljima i kolegama, a obitelji Dvornik prvi je saučešće došao izraziti uplakani Ivica Vidović, koji Dina poznaje od malih nogu, još otkad je s njegovim ocem, ali i s Dinom, zajedno glumio u "Našem malom mistu".
ja još ne mogu vjerovat
stvarno mi je žao legende, a to je bio, legenda od čovjeka.
jedan od rijetkih ljudi s estrade koje sam stvarno cijenio, a usudio bi se reći jedan od top 3 hrvatska glazbenika.
uz olivera i đibu u samom vrhu hrvatske estrade, ako takvo što postoji.
jedini na ovim prostorima čija glazba se mogla puštati na svim tulumima među svim generacijama, među svim ljudima, starima, mladima, punkerima i cajkarošima i stvarno mislim da nema osobe koja ga nije voljela poslušati.
imao je legendarne pjesme i sam čovjek je bio legenda.
svaka mu čast i nek mu je laka zemlja zahvaljujući glazbi i stvaralaštvu nikada neće biti zaboravljen.
zbogom dino
Počivao u miru funky manijače.... Nije još bilo vrijeme, još smo mogli uživati u tvojim ritmovima, rimama i stihovima.
Šteta za nas, još će se više narodnjaka slušati kada naši odlični ljudi odlaze.
Neizmjerno mi je žao...poneki ljudi imaju dušu koja izgara za životom, dubine i mističnost srca koju poznaje samo jedan lav, neutaživu potrebu za emocijama, ali na žalost tijelo to ne može pratiti....
Bio je car i živio je kao car. Šteta samo što nije još malo poživio.
Al eto sad je otišao zauvijek u legendu...
Potpisujem dodajem da će zauvijek zauzimati posebno mjesto na našoj glazbenoj sceni koju je učinio jaaako zanimljivom... Nikada neću zaboraviti onaj njegov legendarni live album snimljen po koncertima u švabiji sa Songkillersima.... Predobro... Kao i ova stvar što slijedi u prilogu...
Pozdrav care, gdje god da si to je sada puno zanimljivije i zabavnije mjesto