Umro Dino Dvornik

Kultura, zabava, sport, hobby

Umro Dino Dvornik

U nedjelju je preminuo poznati hrvatski pjevač Dino Dvornik, još nije poznato zbog čega. Njegova kćer Ella je u šoku te zasad nije htjela davati nikakve informacije.
24sata.hr

de šta je ovo...tak iznenada?!?! :shock:
jebemu gledam i nevjerujem...
moja sučut obitelji...dino care nedostajat ćeš nam svima :(
Hmmm???? Jel ovo neko šaljenje?
...i ja saznao maloprije...nemoš vjerovat...
fairy

nije...evo prije manje od 10 min i ja sazno...i jos uvijek nevjerujem
jebemu život takav...a nije bilo nikakvih znakova
:( rip dino nista ne pise za sad ali bez obzira beeed 45 godinA

Umro Dino Dvornik!

R.I.P :(
ja ne mogu vjerovat..... strašno...
sory otvorila sam temu a nisam vidjela da je vec otvorena...ja sam u šoku....
a bio je jedan od onih koje sam htio pogledati uživo, a nikako nisam uspjevao doci u priliku :(

R.I.P.
Evil Poodingh

a bio je jedan od onih koje sam htio pogledati uživo, a nikako nisam uspjevao doci u priliku :(

da...i ja isto
Baš žalosno
R.I.P.
U ZAGREBU je pod još uvijek nepoznatim okolnostima preminuo Dino Dvornik. Tu informaciju plačući je za Index potvrdila Alka Vuica koja se oko 14 sati čula s utučenom Danijelom Dvornik.

Alka Vuica dugogodišnja je prijateljica Dvornikovih i ostala je šokirana nakon što je čula vijest o Dininoj smrti.

Danijela Dvornik javila se i nama na telefon, međutim od plača nije mogla doći do riječi.

Dino Dvornik umro je u svom stanu u Zagrebu, a prema nama poznatim informacijama u krevetu ga je mrtvog pronašla supruga danas kada ga je išla probuditi. Ona se probudila nekoliko sati prije i pustila je Dinu da spava, a kada ga je išla probuditi šokirala se. Već je bio hladan, davala mu je umjetno disanje ali nažalost bez uspjeha.

U ovim trenucima ispred stana Dine Dvornika nalazi se policija.
index.hr

eto još uvijek nema ništa...
očekujemo duet sa Sinatrom...
_tenjac_

fairy

ček ček jesi ti njega vidio u živo kada?
to je ko da kažeš da prvi puta čuješ da se bare drogira
RIP
RIP :(
_tenjac_

Evil Poodingh

da...i ja isto

da!
ošo stari funkijaner. a nije zapravo ni bio star.
ufff... je bio munjen i koješta je radio, al je svejedno bio car. mislim njegova muzika... "Ljubav se zove imenom tvojim" mi je osobno naša naj ljubavna pjesma ikad.

tako mi je žao.
Prema izjavama susjeda Dino Dvornik posljednjih dana i nije izgledao baš najbolje. Vijest o Dinovoj smrti vrlo se brzo proširila među njegovim prijateljima i kolegama, a obitelji Dvornik prvi je saučešće došao izraziti uplakani Ivica Vidović, koji Dina poznaje od malih nogu, još otkad je s njegovim ocem, ali i s Dinom, zajedno glumio u "Našem malom mistu".
R.I.P. legendo!

Re: umro dino dvornik?!?!

ja još ne mogu vjerovat :(
stvarno mi je žao legende, a to je bio, legenda od čovjeka.
jedan od rijetkih ljudi s estrade koje sam stvarno cijenio, a usudio bi se reći jedan od top 3 hrvatska glazbenika.
uz olivera i đibu u samom vrhu hrvatske estrade, ako takvo što postoji.
jedini na ovim prostorima čija glazba se mogla puštati na svim tulumima među svim generacijama, među svim ljudima, starima, mladima, punkerima i cajkarošima i stvarno mislim da nema osobe koja ga nije voljela poslušati.
imao je legendarne pjesme i sam čovjek je bio legenda.
svaka mu čast i nek mu je laka zemlja zahvaljujući glazbi i stvaralaštvu nikada neće biti zaboravljen.
zbogom dino

šteta, legenda hrvatske glazbe otišla.

RIP
Al tu obitelj u zadnje vrijeme prati jebena sreća... Ne mogu vjerovati!
Evil Poodingh

R.I.P.

a neki dan sam procitao kako bi trebao nastupiti na jesen uz osjecko i poradavao se da cu ga vidjeti uzivo nakon dugo godina, steta, otisla je legenda :(
Počivao u miru, legendo....Sućut obitelji...
Bože sačuvaj, ne mogu vjerovati.. žalosno i strašno.

Umro Dino Dvornik

Počivao u miru funky manijače.... Nije još bilo vrijeme, još smo mogli uživati u tvojim ritmovima, rimama i stihovima.
Šteta za nas, još će se više narodnjaka slušati kada naši odlični ljudi odlaze.

Re: umro dino dvornik?!?!

Ni ja nisam mogla vjerovati! Zamislite bol njihove obitelji, pogotovo majke koja je ove godine izgubila muža pa sina.
_tenjac_

fairy

čuj, da si pojeo droge koliko je on u životu... šteta, bio je kvalitetan glazbenik i zanimljiv lik, ali da me je pretjerano iznenadilo, nije.
DonQuijote

_tenjac_

fairy

čuj, da si pojeo droge koliko je on u životu... šteta, bio je kvalitetan glazbenik i zanimljiv lik, ali da me je pretjerano iznenadilo, nije.

a dobro to sve stoji u vezi droge...i pise na tim protalima da se odvikavao i sve to...ali opet...covjek ima 44 godine
R.I.P.

mene samo čudi što nije ranije otišao
a najbolji im je biser bio show
kako su se tek osramotili pred cjelokupnom javnosti
Neizmjerno mi je žao...poneki ljudi imaju dušu koja izgara za životom, dubine i mističnost srca koju poznaje samo jedan lav, neutaživu potrebu za emocijama, ali na žalost tijelo to ne može pratiti....

Dino, care,,,,
Bio je car i živio je kao car. Šteta samo što nije još malo poživio.
Al eto sad je otišao zauvijek u legendu...
cane

Bio je car i živio je kao car. Šteta samo što nije još malo poživio.
Al eto sad je otišao zauvijek u legendu...

Potpisujem dodajem da će zauvijek zauzimati posebno mjesto na našoj glazbenoj sceni koju je učinio jaaako zanimljivom... Nikada neću zaboraviti onaj njegov legendarni live album snimljen po koncertima u švabiji sa Songkillersima.... Predobro... Kao i ova stvar što slijedi u prilogu...

Pozdrav care, gdje god da si to je sada puno zanimljivije i zabavnije mjesto :worship:

i meni je žao :(

iako se naše jednokratno druženje ne može nazvat baš ugodnom uspomenom :roll:
a jebate ne mogu vjerovat... R.I.P.
Da, I !

Život ide dalje!

Ljudi umiru svaki dan.

Tagovi