smak svijeta za par dana
"Razniće nas svugdi, neki vitar ludi di god mu se svidi O nama će pričat ka i mi o Atlantidi A možda i neće Ma jebo nas, nemamo sreće Tooo dooo doooo, Nema nam pomoći, Tooo dooodooodooo"
Računala, znanost, tehnologija

Monstrummislim da bi im i ta mala opasnost trebala biti dovoljna da prekinu
samo što u ovom slučaju postoji mala opasnost da unište SVE![]()

Heroina9Dan Brown je znanstvenik ili pisac beletristike?!U knjizi Dan Browna "Anđeli i demoni" koju sam čitala prije par godina se spominje dotični CERN koji kao izumi tu neku atomsku česticu koja može proizvesti veliki prasak.... hmm...zanimljivo....
??? čisto sumnjam....
Monstrum
pa taman pod cijenu da razjebu sve, pod sve ne mislim njihov labos, francusku, europu, nego svemir![]()
k:"> jer da se ne provode ne bi se maknuli samrtve točke, ali bilo bi lijepo da nam ne "mažu" oči lažnoj svrsi pokusa, nego da kažu istinuHeroina9
U knjizi Dan Browna "Anđeli i demoni" koju sam čitala prije par godina se spominje dotični CERN koji kao izumi tu neku atomsku česticu koja može proizvesti veliki prasak.... hmm...zanimljivo....![]()
tux
mislim da bi im i ta mala opasnost trebala biti dovoljna da prekinu
justice
čisto sumnjam u tak šta,a i ak se dogodi,jbg...
da su znanstvenici slušali ostatak mase ljudi nikad nebi izašli iz srednjeg vijeka,neg bi se još uvijek govorilo da je zemlja jedna ravna ploha,nek ljudi rade posao za kojeg su sposobni,možda se i saznaju neke nove stvari,mislim ni ja sad baš nevjerujem da će oni odgonetnuti od čega se sastoji svemir,razbiti šifru fizičkog svijeta al će sigurno nešto skužiti novo
PhysicistNikakvo putovanje kroz vrijeme, pa nije ovo SF. To bi narušilo princip kauzalnosti...
Pitaj što te točno zanima ili još bolje, mogu staviti link što će se točno raditi. Prva stvar koja mi padne na pamet je hoće li LHC otkriti Higgsov bozon. Ako vas zanima nešto više o tome, imamo novi topic "Pitanja i odgovori"...
Ili, da mene poštedite tipkanja, koristite Google i ako vam je nešto nejasno, pokušat ću vam objasniti koliko god jednostavnije mogu.
Monstrum
sve je sf i iskreno pravljenje 20+ kilometarskog tunela u kojem će dokazivat povijest odn. nastanak svemira je po meni jednako teleportiranju, ček malo pa jel nisu šveđani uspjeli prije par godina premjestiti materiju s jednog mjesta na drugo tj teleportirati, ja mislim da jesu
do you see what I'm aiming at![]()
Physicist
Ja mislim da ovo nije način komunikacije koji se tolerira.![]()
Zakopati znanstvenike. Pa slušaj ti, po tvom pisanju mogu zaključiti da nisi obrazovan i da ne znaš da su ti upravo ZNANSTVENICI omogućili da imaš sve čime se danas koristiš. Malo zahvalnosti ne bi štetilo.
I da, za kraj, pokušaj se educirati. Samo je 8% visokoobrazovanih u Hrvatskoj. Nije niti čudo što mediji tako lako manipuliraju vama![]()

SmokeY
kandidiraj se i ti za znanstvenika
cane
Nije da nisam zahvalan znanstvenicima na svim divnim spravčicama koje su nam izmislili, ali ipak su to isti ljudi koji suizmislili i atomsku bombu. Pa sad ovo čudo.
l neka ako će biti tako kao što kažu jać se pripremit.
Jać sebi napravit jednu bijelu rupu koja će progutati ovu crnu...![]()
axe
ne može se ništa dogoditi.oni koji se boje lančane reakcije tipa fuzija-fizija (dobijanje nuklearne energije) nemaju razloga za strah.
ovaj eksperiment neće izazvati učinak nuklearne eksplozije.
justice@miss nažalost još me nisu primili u cern pa neznam odgovor na tvoje pitanje,he he šalim se,
a nemam pojma čemu služi ovaj eksperiment jer nisam baš nešt nabrijan na ovu temu (kao ti) al vjerovatno ima svoju svrhu,kakvu neznam
Physicisttux
mislim da bi im i ta mala opasnost trebala biti dovoljna da prekinu
Mislim da nisi u pravu, jer dokle god postoji revolucionarnih otkrića, napredujemo. Da nije tako, u medicini bi se bolesti još uvijek lječile puštanjem krvi.
Monstrumeto ja bi volio znati koja je svrha tog famoznog stroja i volio bi da mi neko laički pojasni dobro i loše ali i potencijalno loše jer mi prizvuk uništenja svemira baš ne paše ali me je recimo putovanje kroz vrijeme i ostalo što se već pomenulo zaintrigiralo
Monstrumček malo pa jel nisu šveđani uspjeli prije par godina premjestiti materiju s jednog mjesta na drugo tj teleportirati, ja mislim da jesu
do you see what I'm aiming at
caneA konačno i taj smak svijeta. E sad treba napravit sve ono što smo željeli....
DonQuijote
odma organizirat party "alkoholom protiv smaka svijeta"!
bazooka_joe
Najsmješniji su mi oni novinarski lešinari, kako samo siju paniku, govnari jedni...
MissTake
a moraju ljudi o nečemu pisati, na tebi je samo da sagledaš činjenice i blejiš za njima u stadu, ili budeš crna ovca koja im pokaže mahunu
MissTake
čuj više volim čitati o smaku svijeta i kako nam je potreban tamiflu
nego kako je simonica skršila 4 palmice, R.I.P. palmice

DonQuijote
cane
Nije da nisam zahvalan znanstvenicima na svim divnim spravčicama koje su nam izmislili, ali ipak su to isti ljudi koji suizmislili i atomsku bombu. Pa sad ovo čudo.
l neka ako će biti tako kao što kažu jać se pripremit.
Jać sebi napravit jednu bijelu rupu koja će progutati ovu crnu...![]()
odma organizirat party "alkoholom protiv smaka svijeta"!
insomnia
Krasno. Ajd sad još i smak svijeta..

axe
insomnia
Krasno. Ajd sad još i smak svijeta..
a što je još loše?
pozitivan test na trudnoću?![]()
Kuglahahahah kako si samo to skonto, samo da ne otvore vrata druge dimenzije jer kontam da ova ekipa protiv aliena nema šanse. pogotovo ovaj pijani lijevoHehe

MissTakei počele su prve minute sudnjeg dana
PsychoSoldier
ma neee cini vam se.... sad smo gore na nebu vec, samo to nisi ni primjetila... evo oko mene hrpetina golih crnkinja i žutkinja hahhaha ;-)
">Mladjo
e, ak sam ja to dobro skonto najebali smo tek 21. listopada jer je za taj datum predviđen big boom a sve do onda je valjda zagrijavanje

Dambix
Nije se ništa desilo!!!![]()
Dambix

DonQuijote
Dambix
ajd u kurac, a nemam ništa popeglano i skuhano za danas, nisam planirao...

Dambix
DonQuijote
Dambix
ajd u kurac, a nemam ništa popeglano i skuhano za danas, nisam planirao...
Drugi put planiraj
kontam da ćeih bit još barem desetak![]()
Zullarianja sam uvjeren da nece
hoće li taj smak svijeta biti uopće.....?
tux
Zullarianja sam uvjeren da nece
hoće li taj smak svijeta biti uopće.....?
">
kyxmislim da je odgoden na par mjeseci,navodno neki kvar
">
">
">Ingo
evo jedan odlican tekst za razbijanje predrasuda