Podržimo Tajanu na izboru za Miss Global Beauty
Društvo, politika
100ka
Na ovom linku http://vote.missglobalbeauty.org/contestants-2008.php možete vidjeti sve sudionice izbora i podržati našu Tajanu, koja se upravo bori da se promjeni naziv grada koji su krivo napisali da predstavlja. Predstavlja Osijek, pa tek onda Hrvatsku. Uđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks. Unaprijed hvala svima na glasovima.
čekaj malo, jesi ti normalan? da glasam i još da platim 3 USD za to?! pa ne pada mi na pamet!
Re: Podržimo Tajanu na izboru za Miss Global Beauty
100kaUđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks. Unaprijed hvala svima na glasovima.
moš si mislit
ajd ti meni palti da ja za nju glasam
moj tata nije todorić
i da ja radim1h da bi glasala za nju na nekom kvazi izboru koji nema nikakvog smisla i poante osim jačanja ega (ajd da je barem izbor za miss svijeta ali ovo)
pretpostavljam da je ovaj post nastao iz a) ljubavi i b) nedostatokm novaca za glasovanje... s toga ti predlažem da odeš na pijanu i Tvrđu skupiš par boca, uplatiš keš na karticu i glasaš
sretno tebi i njoj u budućem životu i puno pozzdrava
Navlakuša za debele drkaroše koji se nadaju da ce pojebat nesto ako glasaju i plate tri dolara...
Sjajno!
Nadam se da njena pozicija (na dnu) ne predstavlja njeno trenutno stanje na ljestvici.
nazovite naš 060 i pričajte sa aktraktivnom voditeljicom
sigurno osvajate 5000kn, ali još sigurnije dobivate tel. račun od 10 000kn...
s toga odmah, ali sada odmah, dok cijena nije porasla, kliknite na priloženi link, utipkajte broj kartice(svoje, mamine, tatine, muževe i naravno ljubavnikove) i gledajte kako netko koristi vaše podatke i prazni vam račun
100kaDobro da nisi tražio da ti budem jamac za kreditUđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks.
PS: Koliko je tih izbora za miss na kraju?
I kako onda znaju koja je od tih misica na kraju naujljepša...
Predlažem osnivanje superkup izbor za miss na koji mogu samo pobjednice izabrane iste godine na različitim natjecanjima.
Go, Tatjana, go! You can do it!
Leteci mungosNe znam kako je djelovala na vas, ali mene je ova rasprava natjerala da Tatjanu pocnem podrzavati u ideji njenih obozavatelja da im pokaze sve cari svog nagog tijela.
Go, Tatjana, go! You can do it!
eto, to se i meni često događa...uvijek me prekrste