Hey,
evo da se i ja nakratko ubacim u ovu malu raspravu.
Ja sam davno radio u Poshu kao rezident, jos 2003. i 2004. godine. To je posebna prica, koja ide jos prije svega sto se tu naveli. To su bila vremena. Neki se sjecaju. Bilo je krcato do samoga kraja (4h) i kada sam morao napraviti fajrunt, svaki put je bilo doslovno divljanje - 'hocemo jos' i slicno. Ta vremena su zasigurno prosla, iako danas, 5 godina poslije, ne mogu reci da je lose u podrumu, barem sto se tice Sky Fusiona.
Vidim da je dosta vas napisalo da zeli slusati domace snage u podrumu, tocnije osjecke perspektivne DJe. Upravo to se i dogadalo od sijecnja ove godine u podrumu Tufne, pod programom Sky Fusion - Basement Sessions. Jednom mjesecno uz moju malenkost (Marko Felinger) svirao je jos jedan DJ iz Osijeka, iznimka je peti Session, gdje nas je bilo troje.
Mali podsjetnik:
w/ Young Miller
w/DJ Omer
w/ Daniel E
w/ Kole McRay
w/ Delight & Danny
Svaki session je bio odlican, a sto se tice posjecenosti uopce nije bilo problema. Znaci, ispostavilo se da tako i najbolje funkcionira podrum - uz domace snage. Iako ne bi bilo na odmet tu i tamo odraditi nesto sa pokojim 'jacim' imenom. Prednost imaju imena bivse Jugoslavije ili iz okolnih drzava. Ako su neke realne zelje iznesene, mozda bi se dalo nesto tu i napraviti. Al sto se tice Basement Session serijala, najvjerojatnije uskoro nastavljamo, buduci da ste do sada jako lijepo podrzavali taj program.
Oni koji imaju account na Myspace-u, mogu slobodno baciti pogled na galerije sa svih Sessiona u podrumu pa se malo podsjetiti kako je to bilo:
http://www.myspace.com/skyfusionproject
Na kraju bih eto samo htio napomenuti da zaista malo promislite, pa bacite komentar/prijedlog vezano za pitanje dovodenja DJa u podrum Tufne, jer postoji mogucnost da Vam se i zelja ispuni, sto bilo iz regularnog programa, sto iz Sky Fusiona.
Lijep pozdrav,
Marko