Jesenski i zimski program Club Tufna

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Jesenski i zimski program Club Tufna

Kao prvo pozdrav svim forumasima i nasim cestim gostima koju nas uvijek podrzavaju njihovim dolaskom i bez kojih klub ne bi opstao medu nasim ''istocnjackim susjedima''!

Club Tufna vas moli za vasu malu pomoc! Naime, pokusavamo prilagoditi nas program u podrumu vama da bi ste se sto bolje proveli, pa bi nas zanimalo koje bi hrvatske, a koje strane dj-e zeljeli slusati ove godine od elektronske glazbe i od R'N'B & Hip - Hop - a u Clubu Tufna u podrumu? Stoga slobodno komentirajte da nama olaksatate posao i vama bolji provod :lol:
Unaprijed zahvalno osoblje Cluba Tufna

P.S.Molimo da se suzdrzite od vasih zelja kao DJ Tiesto, Armand Van Helden... Iako bi ih i mi voljeli slusati malo su iznad nasih financija, a i klub sigurno ne bi mogao primiti sve goste mozda jednog dana i bude netko od jacih imena! Hvala

http://www.tufna.hr/
Ja bih da dodje Aphex Twin ili Dj Shadow
evo pošto vas baš i ne posjećujem (osim u rijetkim nacuganim trenutcima kad moram biti u tvrđi) dofurajte Spliće pod nazivom SymbolOne,znači nisu neke mega zvijezde (malo ljudi uopće zna za njih) znači nisu ni puno para...
SymbolOne-love juice
ja bi volio slušat top listu sa vh1 pod imenom air guitar anthems. bez zajebancije
ne radi se o elektronskoj glazbi ali zasigurno bi napravili veliki posao.
kad bi organizirali jednu takvu večer red bi dosezao do kvea
bilo bi vrijeme da promijenite ofucanu plejlistu koju vrtite već2 godine

ajd malo prošvrljajte po najnovijim stvarima mtv-viva-itd remixi

a dj
tiesto npr.
MissTake

bilo bi vrijeme da promijenite ofucanu plejlistu koju vrtite već2 godine

ajd malo prošvrljajte po najnovijim stvarima mtv-viva-itd remixi

a dj
tiesto npr.

ta playlista na koju ti mislis se ne pusta dolje u podrumu,a sto se toga tice pokusati cu utjecati na sefa da se i gore mjuza promijeni s vremena na vrijeme, nista ne obecavam posto sam zaduezn za podrum ali cu se potruditi
da, nisam napisala da je to u prizemlju
ali bilo bi vrijeme da šef okrene ploču
ono što se subotom u prizemlju pušta od glazbe je blago receno za ispovracat se! nabacano svega i svacega a udri me lopatom!
što se tice podruma....sjecam se prije nekih 4-5 godina nisi mogao uci dolje koliko je bilo ljudi, doduše onda nije bila Tufna nego Posh ali nema veze, bila sam prošle subote dole negdje oko 1 sat, vjerovali vi ili ne, nas 4 cure smo jedine bile tamo i dj i konobar naravno!obožavam elektronsku glazbu i srce me boli kad odlazim iz Tufne jer nema nikog a ispred Q-a parada cajki i seljacina! neznam šta je razlog tome...
što se tice dj-a....po meni...uvijek dobro došao Vlado aka Young Miller, Marko Felinger, Marko Moree, Miss Sunshine...uglavnom domace lokalne snage!
slažem se Umom da su domaće snage i više nego dovoljne da se napravi show. I sjećam se kad smo Vlado i ja bili u podrumu da je svaki vikend bio ajme show...ali to su bila neka druga vremena :)

prizemlje je preloše, 3 pjesme ovog, pa 3 pjesme onog...tipično radijski i tipično bez smisla, umjesto da se naprave polu do jednosatni blokovi da se goste jednostavnije "uvuče" u štih. Međutim, poznajem šefa i ne znam koliko će se situacija u prizemlju popraviti, dok za podrum još uvijek ima tračka nade...
e Frost kad ste ti i Vlado palili i žarili bilo je predobro!nema toga više...nažalost....
bilo bi dobro opet skupiti lokalnu ekipicu...da se prisjetimo malo....
a fala fala :) iako su danas u igri neki drugi zvukovi, neki drugi trendovi i neki drugi ljudi...

ali ja i dalje vjerujem da se od tog podruma može napraviti predobro mjesto kao što je nekad bilo, ako se toga uhvati netko tko to zaista želi i ima kako napraviti :)

evo mogli bi zvati momke iz Beograda, idu pod imenom Audionova i jako jako jako su dobri.
ha neznam....je istina treba biti netko tko ce sve pokrenuti,ali mislim da današnja cajka generacija prevladava,neznam gdje smo mi....neznam koliko bi se ljudi skupili...malo je dobrih ljudi :)

baj d vej...sljedeci vikend Valpovo....dvorac :) :)
to ce biti kvalitetan izlazak!
Uma ako ideš tamo, onda se vidimo :D

a pokret se može napraviti uvijek, samo treba dobra promocija i čvrsta koncentracija na cilj

Re: Jesenski i zimski program Club Tufna

Hey,

evo da se i ja nakratko ubacim u ovu malu raspravu.

Ja sam davno radio u Poshu kao rezident, jos 2003. i 2004. godine. To je posebna prica, koja ide jos prije svega sto se tu naveli. To su bila vremena. Neki se sjecaju. Bilo je krcato do samoga kraja (4h) i kada sam morao napraviti fajrunt, svaki put je bilo doslovno divljanje - 'hocemo jos' i slicno. Ta vremena su zasigurno prosla, iako danas, 5 godina poslije, ne mogu reci da je lose u podrumu, barem sto se tice Sky Fusiona.

Vidim da je dosta vas napisalo da zeli slusati domace snage u podrumu, tocnije osjecke perspektivne DJe. Upravo to se i dogadalo od sijecnja ove godine u podrumu Tufne, pod programom Sky Fusion - Basement Sessions. Jednom mjesecno uz moju malenkost (Marko Felinger) svirao je jos jedan DJ iz Osijeka, iznimka je peti Session, gdje nas je bilo troje.

Mali podsjetnik:

w/ Young Miller

w/DJ Omer

w/ Daniel E

w/ Kole McRay

w/ Delight & Danny

Svaki session je bio odlican, a sto se tice posjecenosti uopce nije bilo problema. Znaci, ispostavilo se da tako i najbolje funkcionira podrum - uz domace snage. Iako ne bi bilo na odmet tu i tamo odraditi nesto sa pokojim 'jacim' imenom. Prednost imaju imena bivse Jugoslavije ili iz okolnih drzava. Ako su neke realne zelje iznesene, mozda bi se dalo nesto tu i napraviti. Al sto se tice Basement Session serijala, najvjerojatnije uskoro nastavljamo, buduci da ste do sada jako lijepo podrzavali taj program.

Oni koji imaju account na Myspace-u, mogu slobodno baciti pogled na galerije sa svih Sessiona u podrumu pa se malo podsjetiti kako je to bilo:

http://www.myspace.com/skyfusionproject

Na kraju bih eto samo htio napomenuti da zaista malo promislite, pa bacite komentar/prijedlog vezano za pitanje dovodenja DJa u podrum Tufne, jer postoji mogucnost da Vam se i zelja ispuni, sto bilo iz regularnog programa, sto iz Sky Fusiona.

Lijep pozdrav,

Marko
Ja bih voljela slušati u podrumu više funky house zvukove znači plesnu i veselu glazbu a ne nekakav tehno i jednolične zvukove.
Što se tiče DJ-a svejedno mi je samo nek pušta veselu glazbu,kakva priliči suboti navečer,
koja će naterati ljude da plešu,zabave se i ostanu duže.
Jel mogu ja puštat muziku u Tufni? Eo ovakvu kakvu traži Delfin.
BiglBagl

Jel mogu ja puštat muziku u Tufni? Eo ovakvu kakvu traži Delfin.

prvo moras napraviti svoj promotivni materijal pa ga uplodati zatim nam dati link da ga mi mozemo skinuti i poslusati pa ako dobro zvuci sve se moze napraviti
auuuuu, sve to? a što misliš o tome da ti jednostavno na "sticku" donesem par gigabajta mixeva?.. ono, da poslušaš...jedan soulfull housa-a, jedan electro house-a, jedan funky house-a, ustvari.. mene zanima koliko vi to ozbiljno hoćete nešto napraviti? jer, mislim, ako ovako pitate ljude što bi htjeli, stići će te samo do onoga što puštate u prizemlju! svega i svačega po formuli "za svakog po nešto" jer je puno različitih ukusa i kad svatko nešto predloži to je onda "papazjanija".. a mislim da to nije baš rješenje
Zašto nas ne bi pitali što želimo slušati, to je nova vrsta komunikacije između klubova i gostiju. Evo ak se meni usliši molitva ja prva dolazim sa legicama!!!
Delfina..nekažem ja da vas netreba pitati! Dapače.. treba, ali, kao što rekoh, sto ljudi...sto ukusa! Mislim da program ipak treba složiti sa nekom idejom, konceptom...pa ako prođe prođe! A što ako tvoja molitva ne upali? I što ako nedovedeš dovoljnjo legica da klubu bude isplativo...itd itd
pa sve je to ok al nije bitna ni mjuza koliko ljudi mjuza je dobra sam tako nastavite..mada vam eto nebi bilo lose da jednom onak iz sprdnje napravite semafor party stavite neke dj nebitno koje cuga malo jeftinija i eto provoda....zast ne ko ne riskira ne profitira....
radimo i na tome podrucju,sef je malo tvrd pa treba vremena da se nesto dogovori i u vezi toga ali zato imate HAPPY HOUR od 22.00 h - 0.00 h platis jednu cugu dobijes jos jednu bespla tako da je i ovo prihvatljivo i jos je svake subote boa-vodka 10 kn do 3.00 h stoga ima jeftinije cuge

Re: Jesenski i zimski program Club Tufna

ja bi volio da imate nekog tko pušta kao boys noize ili rex the dog, al svaki put kad sam bio na sky fusionu bilo je mnogo dobro tako bolje takva glazba nego neke gluparije, jednom kada sam bio na nekoj house većeri, katastrofa bilo jer glazba očaj bila a ljudi 8
lako za mjuzu, samo da ne izgori netko za šankom!
da puštate mllađe od 23 imali bi više ljudi ovako jbg
drzite se svojih pravila i niko vam nece dolaziti

Tagovi