Gdje se mogu navečer čuti stvari iz 60-tih i 70-tih?
Hello!
Gdje se mogu navečer čuti stvari iz 60-tih i 70-tih?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Gdje se mogu navečer čuti stvari iz 60-tih i 70-tih?
Ispod mog prozora 

U Valentinu, ako misliš na blues/rock, a vikendom se zna zadesiti da bude u Tufni disca 70ih
empetriIspod mog prozora
Thanks, empetri
Evil, 
Mungos, ljubim te
Vjerujem da takvih mjesta ima vise, posebno u "zabacenim" krajevima grada. Oko centra i u Tvrdji provjeri: Cadillac, Valentino, ponekad Big Ben (Tvrdja).
Ponekad se u nekom od kafica dogadja tematsko vece s takvom mjuzom- vidi Excalibur Bar: Juice-vodka Party.
@Jasnica, nema potrebe zapocinjati odgovor za svaku recenicu. Sve odgovori mogu ici u jednu poruku (imas "EDIT" iznad svake poruke kojoj si autorica). Ako je neka recenica namijenjena bas nekome, recenicu zapocnes s "@nick_osobe", tako da se zna da se taj dio odgovora odnosi bas na tu osobu. ;-)
Ponekad se u nekom od kafica dogadja tematsko vece s takvom mjuzom- vidi Excalibur Bar: Juice-vodka Party.
@Jasnica, nema potrebe zapocinjati odgovor za svaku recenicu. Sve odgovori mogu ici u jednu poruku (imas "EDIT" iznad svake poruke kojoj si autorica). Ako je neka recenica namijenjena bas nekome, recenicu zapocnes s "@nick_osobe", tako da se zna da se taj dio odgovora odnosi bas na tu osobu. ;-)
Opet nisam dobro napravila, jel?
Leteci mungos
Ljubim te puno mungosu leteći zbog ovih informacija.
Leteci mungos
navlačiš @jasnicu na forumaško druženje, @Leteći?
neka, neka...nemam ja ništa protiv...
nego...@jasnice, vidim po temama da si zabrinuta zbog svojih godina i mjesta za izlazak (oprosti, ako sam se pogešno izrazila)...razumijem te...ali, reći ću ti nešto - većina ljudi neće doživljavati tvoje godine ako ih ti previše ne doživljavaš i ne odnosiš se "materinski"...naravno, druga stvar ako se okružena 20godišnjacima osjećaš loše...
ali, ima nas ovdje na forumu i preko 30 koji se družimo (s 20godišnjacima također
MacaPapucharicaNe. Zapravo sam jasnicu htio uputiti u tajne quotanja, ali sam zelio ostati ontopic. ;-)navlačiš @jasnicu na forumaško druženje, @Leteći?
reklamiraš?
![]()
Leteci mungosMacaPapucharicaNe. Zapravo sam jasnicu htio uputiti u tajne quotanja, ali sam zelio ostati ontopic. ;-)navlačiš @jasnicu na forumaško druženje, @Leteći?
reklamiraš?
![]()
ma, znam...isprike zbog eventualnog (?) offtopičarenja
Na HRT, radio, 2. program.
Ljudi, ak' bude neki forumaški party, ajd mi javite na vrijeme tak' da znam doći u Osijek.
jasnicaLjudi, ak' bude neki forumaški party, ajd mi javite na vrijeme tak' da znam doći u Osijek.
imaš ovo pa pogledaj http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=8257
ali, nema frke, ako treba, javimo ti na PM (to ti je ono skroz gore u crvenoj traci, gdje piše "privatnih"
dodji u bivši Voodoo (Sunčana 8 ) u petak, 29.8., puštamo baš takve stvari 
]hej, a to bude sam petkom ili i nekim drugim danima ili kad je neki special day?
jasnica
hej, a to bude sam petkom ili i nekim drugim danima ili kad je neki special day?
svaki dan je rock, ovisno o raspoloženju konobara
petkom su skoro uvijek oldies

..nemam pojma ljudi, ovaj grad je postao "Turbo Folk Osijek"...
Layla..nemam pojma ljudi, ovaj grad je postao "Turbo Folk Osijek"...
neki ljudi rade kako bi demantirali tvrdnju poput tvoje. promotri najave na ovom portalu za nadolazeći vikend i uvjeren sam kako ćeš sigurno pronaći nešto za sebe...
Esco Bar (ex Voodoo) vrlo često vrti taj mjuz najčešće petkom ako je rock, country, blues večer.