U petak 29. kolovoza 2008. u caffe baru Excalibur se održava Juice-Vodka Party!
Ovim partyom otvaramo novu sezonu partya u Excalibur Baru. Juice-vodka će biti po 8 kn.
Od glazbe vas očekuju odličan rock soundtrack hit-serije Supernatural. Evo i neki od izvođača ćete slušati:
Creedence Clearwater Revival, Kansas, Ted Nugent, Styx, Nazareth, Soundgarden, Bob Dylan, The Doors, The Police, Jefferson Airplane, The STooges, ACDC, Ramones, The Police...
Joooj,,,neću moći doći,,,,uhvatilo me nešto dolje u križima,,,ne mogu se pomaknuti,,,joooj oblio me znoj od bola,,,
kaze moj stari da je bio kod nekog kiroprakticara, sve mu diskove ispremjestao, lol. da se raspitam?
neee,,,ne volim te likove što lome ljude,,,zapravo me strah njih,,kontam da će mi polomit kralježnicu i da će se to i čuti,,,,tabletice su bolje,,,, ..ipak, hvala,,
Joooj,,,neću moći doći,,,,uhvatilo me nešto dolje u križima,,,ne mogu se pomaknuti,,,joooj oblio me znoj od bola,,,
kaze moj stari da je bio kod nekog kiroprakticara, sve mu diskove ispremjestao, lol. da se raspitam?
neee,,,ne volim te likove što lome ljude,,,zapravo me strah njih,,kontam da će mi polomit kralježnicu i da će se to i čuti,,,,tabletice su bolje,,,, ..ipak, hvala,,