Mislim znam da i vi niste ženožderi koji sam sex čekaju ( dobro neki samo Nakon koliko trajanja veze očekujete prvi sex?
Mislim znam da i vi niste ženožderi koji sam sex čekaju ( dobro neki samo Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Mislim znam da i vi niste ženožderi koji sam sex čekaju ( dobro neki samo 
PakaKoja budala bi čekala 6mj?
a nije da se duboko s tim opterećujem neg me zanima dali bi jednako cijenili curu za neki ozbiljniji nastavak veze ukoliko se "to" dogodi recimo za tjedan dana.ili ak to iščekujete neko vrijeme ( npr 6 mj) i više se emotivno vežete za curu???![]()
paradiso24..daj neka to bude spontano a ne isforsirano..
Paka
a nije da se duboko s tim opterećujem neg me zanima dali bi jednako cijenili curu za neki ozbiljniji nastavak veze ukoliko se "to" dogodi recimo za tjedan dana.ili ak to iščekujete neko vrijeme ( npr 6 mj) i više se emotivno vežete za curu???![]()

gaap
prvo seks pa ćemo onda pričati o nekavoj vezi eventualno!
Leteci mungos...mislim da mi je ova rečenica nekako najviše pomogla. No, kad se dogoodi se dogodi neću razvlačiti vezu samo zbog toga niti to raditi samo da ostanem u vezi...thanks!
Shtopanjem seksa neces promijeniti tu cinjenicu, vec eventualno natjerati lika da jos malo glumata kako mu je stalo do tebe. ;-)
Paka
U vezi ste i super vam je........i sad...koliko treba čekati da ne ispadne da ne očekuješ ništa ozboljnog s tim tipom a opet da ne budeš neka dugomjesečna napaljuša zlostavljačica koja sam zavlači dečka i muči ga..???Mislim znam da i vi niste ženožderi koji sam sex čekaju ( dobro neki samo
) no i vama dojadi obtrkavanje i držanje kapi vode na dlanu...samo kada?? molim bez nepersonalnog polemiziranja već statističke podatke iz stvarnog života. hvala unaprijed
![]()
....
">
...ovu rečenicu moram upotrijebiti čisto da vidim njegovu reakciju hehehehhe DonQuijoteajd prvi, ali nakon koliko očekivati drugi seks?!
"> ...bravo,,,svaka čast...mislim da je ovo pitanje bitnije...fairy
DonQuijoteajd prvi, ali nakon koliko očekivati drugi seks?!
"> ...bravo,,,svaka čast...mislim da je ovo pitanje bitnije...

do braka....
kopilePakaKoja budala bi čekala 6mj?
karmen_dumeni to baš lijepokopilePakaKoja budala bi čekala 6mj?
znam lika koji je cekao 9 godina jer ona nije htjela prije braka bla bla
karmen_du
znam lika koji je cekao 9 godina jer ona nije htjela prije braka bla bla![]()

legica_osPaka
"ljubavi meni se prca,zagorila sam"">
ili dragi pričam puno, začepi me...
ili želim te osjetiti odma
ili poljubi mi klitić
ili Izjebi me da zaboravim kako se zovem
ili pojebi me sad
ili ...
karmen_du
znam lika koji je cekao 9 godina jer ona nije htjela prije braka bla bla![]()
) iskustva ti mogu reći da to apsolutno nema nikakve veze. Fala Bogu nismo u srednjem vijeku, a kako ja smatram sex kao iznimno bitnim dijelom veze, onda svakako treba što prije provjeriti da li ste si uopće kompatibilni po tom pitanju, dal to štima.. pa ooooonda vidjet hoće li biti šta od te veze.. Strast nije nešto što se može planirati, ili što se treba obuzdavati itd itd.. dakle - let it out in the open! PsychoSoldiermislis da nije sexao okolo??? hmmm ne znam bas...
karmen_duPsychoSoldiermislis da nije sexao okolo??? hmmm ne znam bas...
ne znam da li je ali svi znaju da se nije s tom svojom curom dok se nisu ozenili
cane
fairy
DonQuijoteajd prvi, ali nakon koliko očekivati drugi seks?!
"> ...bravo,,,svaka čast...mislim da je ovo pitanje bitnije...
Pošto prvi seks uvijek traje kratko i sav bude na brzaka, jerbo oboje izgarate od želje da se kresnete. Drugi put bi trebao biti pola sata do sat nakon prvog.![]()
pumpkinkarmen_duPsychoSoldiermislis da nije sexao okolo??? hmmm ne znam bas...
ne znam da li je ali svi znaju da se nije s tom svojom curom dok se nisu ozenili
Aaaaaaaaaaaah, kakav bed! Zamisli, ne sexaš se prije braka, i onda se lijepo oženite, a ono, on nema pišu, a ona ima pečurke ili karfiol, i sl...
insomniakolegičičjeg (ne znam jel postoji ova riječ
)
">

axe
ne očekujem ga uopće.mislim da je to nemoguće ostvariti izvan braka.
insomniaaxe
ne očekujem ga uopće.mislim da je to nemoguće ostvariti izvan braka.
Što je nemoguće ostvariti? Sex? Ispričavam se, idem se onesvijestiti..
Hm, pa ja sam čula da je moguće![]()
Ma seksajte se ljudiiii... koga brigaaaaa kadaaaa....
axe
ja sam ga par puta dobio,ali neplanski i slučajno...dogodilo se,ebi ga.
axe
i uvjek sam imao grižu savjest.
insomnia
axe
ja sam ga par puta dobio,ali neplanski i slučajno...dogodilo se,ebi ga.
You sound like it's a bad thing? ... Ma daj šta daš, slučajno, ovak onak..![]()
axe
i uvjek sam imao grižu savjest.
o zašto pobogu?!![]()
Ja nemam s tim problema.. Ja isključim prekidač za savjest when it comes to that![]()
DrobimirJa očekujem sex i prije veze
Drobimirpa da. kontaš si, ak jednom uđem u vezu vjerojatno će bit sexa.
empetriBit će od nove, i tako u krug dok ne budeš dovoljno star da moraš održati vezu. E to je onda ljubav.
zla_tratinčica
kad sam bio mlađi mi se dalo čekati.. sad je i tjedan dana previše.. ak ne da odmah.. pa-pa... odi si nekog drugog za**bavat..
zla_tratinčica
Eto ga! I šta sad, ta koja će ti dati odmah, smatrat ćeš ju droljom, kako obično biva među vama muškarcima..
Eh!
1step2farTo ovisi o svakoj osobi pojedinačno i njezinom karakteru. Netko će željeti, htjeti i prakticirati seks odmah, a netko tko želi upoznati osobu tj. njezin karakter će vjerojatno malo pričekati. Pogotovo ako ne smatra da je seks najvažnija stavka veze.
1step2farU novoj sam vezi tjedan dana i neću dugo čekati sa seksom. Već sam dosta vremena izbula zbog veza sa dečkima koji su daleko od mene. Prvi put imam dragoga iz svog mjesta i seks će brzo pasti, nismo ni balavi, a bogami ni nevini.
1step2farUpravo tako, slažem se...čak mi je još bolje prvo sex a onda možda se izrodi veza...ak ne opet dobro
Vrlo brzo. Vrijeme je novac.

1step2far
Moj prvi slučaj dok sam bila nevina jelte: 9 mjeseci hodanja.
Drugi slučaj: prvo sex pa hodanje.
Ponavljati drugi slučaj!!!
unleashed
1step2far
Moj prvi slučaj dok sam bila nevina jelte: 9 mjeseci hodanja.
Drugi slučaj: prvo sex pa hodanje.
Ponavljati drugi slučaj!!!
Sama ne bi ovo bolje složila ni da sam cijeli dan mozgala šta da odgovorim u ovaj topic!![]()