Dragovoljni vojni rok
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
gloryZnam ja jednog dečka koji se prijavio.
jel se prijavio ko za dragovoljni vojni rok??
I jedan moj lega je več zaposlen u vojsci s tim da je prošao i normalni i dobrovoljni vojni rok.
justicetko može biti tako glumpav?
netko nepismen kao osoba iz prvog posta
a koja je svrha
za osobe no life
Uvijek mi mater govorila..."sine, vataj se državne firme" ....
gloryDa i kasnije je koliko sam čuo plaja cca 4500km pa onda ako imaš određeni stupanj obrazovanja + činovvi ... i plaja raste...
pogledaj u gramatiku i vidit ćeš da je to hrv riječ il još bolje odi na morhovu stranicu.... obavezni vojni rok je ukinit i sad je dragovoljni, no plaća se 2660 kn mjesečno. ja se prijavila jer želim ostat u djelatnoj vojnoj službi i tak sad čekam lječnički a konkurencija je ajme
A u ostalome ako dođe do rata i ovako će se mobilizirati ljudi bez obzira jesu li bili na dobrovoljnom vojnom roku...
Pa sve u svemu da skratimo:
Onaj tko ode na dobrovoljni vojni rok će branit državu kao i svi ostali, ali dok nema rata može se stipendirati i obrazovati na račun države, radi u državnoj firmi i ima odmah u startu pristojnu plaću mislim na 4500 sa srednjom školom koliko neki imaju sa završenim faksnom..
Sve u svemu VI SE SAD PITAJTE TKO JE TU GLUP A TKO NE. (odnosi se na one koji kažu da je budala i glup onaj tko se prijavi)
glory
to je jedino što želim radit, godinama treniram kickbox navikla sam na napore, ak si bio na ufu mogo si me vidit bila sam jedini ženski zaštitar
naravno da nisam bio na ufu al to sad nema veze,pa dobro onda kad te zanimaju takve stvari onda ok
Kak to ide ?
Poslije srednje škole ?
snaša
A s koliko godina se možeš prijaviti ?
Kak to ide ?
Poslije srednje škole ?
uvjet je završena srednja škola, i onda morh raspiše natječaj.. ovo je prvi put da se provodi dragovoljni vojni rok i da žene imaju mogućnost da se prijave pa će bit primljeno samo 250 ročnika a od sljedeće godine primat će se 2000
glorypogledaj u gramatiku i vidit ćeš da je to hrv riječ il još bolje odi na morhovu stranicu.... obavezni vojni rok je ukinit i sad je dragovoljni, no plaća se 2660 kn mjesečno. ja se prijavila jer želim ostat u djelatnoj vojnoj službi i tak sad čekam lječnički a konkurencija je ajme
Ja se htjela prijaviti ove godine, ali sam se malo "bojala" da ću biti jedina ženska osoba tamo. Javi kako je prošlo sve. Svaka čast!
mikka
Ja se htjela prijaviti ove godine, ali sam se malo "bojala" da ću biti jedina ženska osoba tamo. Javi kako je prošlo sve. Svaka čast!![]()
Od ljudi (prijatelja) koji su se zaposlili u MORH-u preko natječaja načuo sam da među hrpom (muških) kandidata - žene imaju, recimo to tako 'blagu' prednost; nije uopće loše biti žena u MORH-u, pogotovo sada kada im trebate. Samo naprijed!
bazooka_joeHehe! Hvala na informaciji i podršci!mikka
Ja se htjela prijaviti ove godine, ali sam se malo "bojala" da ću biti jedina ženska osoba tamo. Javi kako je prošlo sve. Svaka čast!![]()
Od ljudi (prijatelja) koji su se zaposlili u MORH-u preko natječaja načuo sam da među hrpom (muških) kandidata - žene imaju, recimo to tako 'blagu' prednost; nije uopće loše biti žena u MORH-u, pogotovo sada kada im trebate. Samo naprijed!