hvala
Borilacki klubovi?
hvala
Kultura, zabava, sport, hobby
MissTake
gdje ima tajlandski box a da nije dvorana mupa???
nikicaq
kako je opremljeno?
neki dan sam bio u jednom atomskom sklonistu, nemam se gdje otusirati, a to mi je koma, jer znojan ici do kuce 20 min ne da mi se
nikicaq
ma nije mi stvar toliko do vjestine stekao sam je prije, a sad da imam previse vremena i nemam, zato mi je rekreacija na umu...no sutra idem potraziti da to izvidim
u svakom slucaju thx svima na pomoci![]()
Pahulja
jel ima gdje u os za trenirati MMA?
gloryPahulja
champion gym
Pahulja
gloryPahulja
champion gym
jel to kod hubera?ak mozda znas jel mozes i reci kad su treninzi?
_tenjac_
neznam jel ima ista ovako ovdje ali zanima me jel ima neki borilacki sport (teznja na boks a moze bit bilo sta) koji ima treninge utorkom cetvrtkom i tak...jer su mi zauzeti ponedjeljak srijeda i petak...
molim sam da mi kazete i sto vise informacija...zahvaljujem
empetri
Kakav trik! Oćeš zapravo da vidi kakve sexycool djevojke tamo treniraju, pa kad to prevagne će se odlučiti za champion gym. Zatim će te ga žrtvovati Aresu, bogu rata, čim dođe.
empetri
jel imate kimona kvalitetna za jiu jitsu
empetri
netko bi me sabio da se takav pojavim u javnosti ;D
huber je rekao ovima da si naruče sami iz zagreba i splita kimona, tako do 300kn cijena.. huber samo rukavice nabavlja, ovo si sami moramo ;P
Pahulja
ubojice malo manje na forumu biti,a malo vise trenirati.... :=))))))))
Pahulja
slabo je to...sama sebe? hihihihi ;=))))
_tenjac_
glory poslo sam ti poruku al neznam zasto nisi odg...ma ugl...sam sam se raspitivao za cijenu clanarine u champion gym i to...pogledaj pa mi javi...a bilo bi dobro da i drugi koji imaju tamo iskustva da se jave...
Pahulja
_tenjac_
glory poslo sam ti poruku al neznam zasto nisi odg...ma ugl...sam sam se raspitivao za cijenu clanarine u champion gym i to...pogledaj pa mi javi...a bilo bi dobro da i drugi koji imaju tamo iskustva da se jave...
sto bi trenirao tamo?(mislim koju vjestinu/sport)?
_tenjac_bilo bi dobro da i drugi koji imaju tamo iskustva da se jave...
Saar Kazaam Jr.
šijem kimona, prodajem van damove filmove i iznajmljujem strit fajter igrice... razglasite molim vas, ako ekipno budete uzimali kimona, za svaki peti kimono, jedan pojas gratis!!! može čak i crni...
FrostKrav maga ili full contact. I aj bok
NinjaTurtlekoji od ova dva ti treniraš?

Frost
NinjaTurtlekoji od ova dva ti treniraš?
Američki nogomet![]()
vjivance
Ne ljudi nogomet je dofurao iz Amerike i od tud Amerikanski nogoš
NinjaTurtle
vjivance
Ne ljudi nogomet je dofurao iz Amerike i od tud Amerikanski nogoš
Zašto iz Amerike kad ima i na našem kontinentu?
Zvonko Biondić
Probaj nastaviti s karaeom u klubu imena Hrvatski sokol, dvorana JUG ,ponedjeljak i petak
od 20-22 h. ima tuševa.
raky
i ja sam kao klinjo nekad davno trenirao karate,Esecker kad si toliko upucen,ti vjerovatno onda znas i tog mog nekadasnjeg trenera,jer je bio u reprezentaciji ex-Yu...zvali su ga CINO,ali to je bilo davno,prije rata,a ja imao 6-7 godina.
a sada razmisljam o nekom sportu,cisto da mi se tijelo ne raspadne![]()
neki sport sa sto vise istezanja,nabijanje misica me ne zanima,nisam talentiran za nogos,a za kosarku sam pre nizak...a opet...ne bi bas ni da dobijam batine od nekih "novih" klinaca na svakom treningu...
tako da se ne mogu odluciti za sport.
raky
i ja sam kao klinjo nekad davno trenirao karate,Esecker kad si toliko upucen,ti vjerovatno onda znas i tog mog nekadasnjeg trenera,jer je bio u reprezentaciji ex-Yu...zvali su ga CINO,ali to je bilo davno,prije rata,a ja imao 6-7 godina.
a sada razmisljam o nekom sportu,cisto da mi se tijelo ne raspadne![]()
neki sport sa sto vise istezanja,nabijanje misica me ne zanima,nisam talentiran za nogos,a za kosarku sam pre nizak...a opet...ne bi bas ni da dobijam batine od nekih "novih" klinaca na svakom treningu...
tako da se ne mogu odluciti za sport.
raky
e da,gajdasevic.... ja sam cuo tako nesto,da je on bio reprezentativac...ili neke price kao rezerva u reprezentaciji...ali to je sada skroz nebitno.
vidim i vi imate bogatu proslost,svaka cast na uspijesima.
ovo ljeto sam na Hvaru upoznao gospodina Jasminka,koji se bavi tai chiem. je da nema nikave veze sa borilackim sportovima,ali je
istocnjacka vjestina,koja svakako godi tjelu...a
gospodin jasminko miklec je takodjer i vlasnik
crnog pojasa u kung fu,a inace je i nekadasnji igrac nogometa...igrao je za dinamo u vrijeme kranjcara starijeg.
moram priznati da me zainteresirao i za tu vjestinu,koja ne zahtjeva vrhunsku tjelesnu spremu,a opet puno pomaze i duhu i tjelu.
dao mi je i neke kontakt podatke,rekao je ako pokaze netko zanimanje u OSijeku,on ce rado pomoci...ukoliko nekoga zanima,mogu ih proslijediti.
vjivance
Na forumu nema ptrebe da se persiramo!!! čuo sam da je CINO negdje vani,Švedska ili neka druga Skandinavska zemlja,bolje je vježbati bilo šta ,nego uopće nevježbati,zgodno je kod borilačkih sportova individualnost,malo opreme ,koja se sastoji u kvadrat špigla ,mali podrum ili garaža i vježbaj do mile volje,ja još i danas udaram po vreći.ljepi pozdrav
Esecker
vjivance
Na forumu nema ptrebe da se persiramo!!! čuo sam da je CINO negdje vani,Švedska ili neka druga Skandinavska zemlja,bolje je vježbati bilo šta ,nego uopće nevježbati,zgodno je kod borilačkih sportova individualnost,malo opreme ,koja se sastoji u kvadrat špigla ,mali podrum ili garaža i vježbaj do mile volje,ja još i danas udaram po vreći.ljepi pozdrav
Naravno da moraš znat vježbe,ja bih na tvom mjestu krenuo od učeničkih KATA,prve druge treće četvrte,pa poslije nekoliko mjeseci puno toga ćeš rasčistiti,kate su inače zbroj udaraca i blokada,formirane po određenom redosljedu ,tri četvrtine su blokovi a ostalo udarci,u karateu se uvijek teži ka obrani,samo obrani,pobjediti protivnika da ga neozljediš,a ono što gledamo u filmovima nije karate,zašto u karate takmičenjma ,boduje se uvijek naznaka udarca ,nema kontakta u glavu ,inače gubiš borbu,kontrola udarca kada to postigneš onda si već majstor .... ljepi pozdrav
šokica
Pozdrav
24 mi je godina , bavila sam se različitim sportovima skoro cijeli život i sada bi se htjela početi baviti sa japanskim jiu jitsu.
Čisto radi rekreacije i da naučim novu vještinu.
Pa me zanima ima li netko informacije o jiu jitsu klubovima u OS koji rade sa odraslim rekreativcima ili gdje se moze doci trenirati s tom namjerom.
vjivancešokica
Pozdrav
24 mi je godina , bavila sam se različitim sportovima skoro cijeli život i sada bi se htjela početi baviti sa japanskim jiu jitsu.
Čisto radi rekreacije i da naučim novu vještinu.
Pa me zanima ima li netko informacije o jiu jitsu klubovima u OS koji rade sa odraslim rekreativcima ili gdje se moze doci trenirati s tom namjerom.
ništa ozbiljno u OS vjeruj mi
betac1javite se u dvoranu Hrvatskog sokola-O.Š.SVETE ANE(kod katedrale)subota i nedjelja od 18 sati,info na 092 214 9325
poz svima, student sam , imam 22 godine , visak slobodnog vremena,nikada se nisam bavio nekim borilackim sportom a zelio bih pokusati, dali imate neku preporuku, unaprijed hvala
Tra-la-la xD
imaš još ninjutsu, capoeira, kung fu, karate....
devas031
Znam da kasnim, ali ovo me jako zanimalo pa sam se prvenstveno zbog ovoga i registrirao: znači di ima trenirat u Osijeku Kung Fu i Ninjutsu?-Te me 2 vještine jako zanimaju...