Olimpijske igre, Peking 2008.
Kultura, zabava, sport, hobby
Hehe!
Baš je bilo lijepo xD
Re: Olimpijske igre, Peking 2008.
a objekti su im za 10
sam predugo trajalo i onaj mimohod uff....
al nevjerojatno kako su organizirani mali kinezi hehe
Re: Olimpijske igre, Peking 2008.
Ma super su... zakon ... ali sada kreću sportovi-yaaaay!
I super mi je bilo to, kad su hodali... i vidjet njihova sretna lica, uzbuđenje... ma divota... i ono što su napravili da se stane u boju i onda naprave otiske na onom papiru... kao dugine boje
FANTASTIČNO!!!!
Al ja sam skonto da frajer sa bakljom u biti nije trčao već su ga okačili za neke sajle a on je samo glumio. Prevarant.
Sam sam mal više očekivala od paljenja te baklje to mi nekak bzvz bilo..
I evo i prva medalja je tu
juhuhu
bulja**Prefora je bilo..
...."> ..pa ja ne vjerujem....pa lik je preleeetio stadion da bi zapalio baklju.....sto vise? sto vise?
fairy
bulja**Prefora je bilo..
...."> ..pa ja ne vjerujem....pa lik je preleeetio stadion da bi zapalio baklju.....sto vise? sto vise?
meni je to njegovo ukočeno letenje u maniri Supermana bilo tolko glupo da sam prebacila program.
Poppyfairy
bulja**Prefora je bilo..
meni je to njegovo ukočeno letenje u maniri Supermana bilo tolko glupo da sam prebacila program.
....da..pa eto ja vjerujem da bi ti to bolje napravila...
meni najjače bilo,ne znam di to, ono kad je ispalio frajer baklju joooooj
bulja**pa kad nije preletila ja sam vidla špage
![]()
.........spage kazes????...ma ne vjerujem,,,,,zanimljivo....tako znaci...
špage
haha
a neam pojma,predobro je bilo otvaranje, eto zaboravila sam špage
daddylonglegsi to još u čižmama na petuMeni je bilo prosto zao gledat sve one cure u bijelom koje su morale skakutati i smjeskati se dok su prolazili sportasi sa zastavama...
inače za sve koje zanima tajči ima ga i u osijeku, moji starci upražnjuju i kažu da je odlično protiv stresaBiciklom od Zagreba do Pekinga
Povijesni medij
Mladen Gaćeša i Marko Mitić krenuli su biciklima na Olimpijske igre u Peking. Vozeći u prosjeku po 100 kilometara dnevno, u Peking će stići u kolovozu, neposredno pred početak Olimpijskih igara.
Krenuli su u petak, 4. travnja prema istoku, preko Srbije, Rumunjske, Moldavije, Ukrajine, Rusije i Mongolije u Kinu. Putuju na dva bicikla, s bisagama i biciklističkom prikolicom koja teži pedesetak kilograma. Oprema koju nose sasvim je oskudna.
Mladen Gaćeša dugogodišnji je namještenik HEP-a. Obiteljski čovjek s dvoje djece za put se pripremao nakon posla, svakodnevno trenirajući 35 kilometara na zagrebačkom Jarunskom jezeru. Marko Mitić je apsolvent agronomije i suvlasnik tvrtke za selidbe, a trenirao je predvodeći inozemne turiste po Jadranu uhodanim biciklističkim turama.
Cjelokupna avantura, uložena oprema, pripreme, vize, cijepljenja protiv bolesti u dalekim zemljama i nebrojene sitnice došle su ih oko 150.000 kuna, od čega su samo trećinu pokrili sponzori. Pripreme su trajala dvije godine.
"> ..pa ja ne vjerujem....pa lik je preleeetio stadion da bi zapalio baklju.....sto vise? sto vise?