ima li u Osijeku pošteni aerobic centar ili fitnes centar osim XXL-a?
Koji sve sportski centri u Osijeku postoje, a da ne moraš biti profesionalac da im se priključiš?
Kultura, zabava, sport, hobby
bulja**
a ne znam onda..ima kod aninog groblja sano se zove,ne znam kak je tamo isto..
to sam i ja prošlo ljeto imala potragu pa završila u xxl-u![]()
Delfinsprave ko sprave.
FrostOprosti, fairy, ali ti "osobni treneri" baš i nisu nešto, a da ne spominjem da ne prate medicinska istraživanja vezana uz vježbanje s utezima pa sve nove vježbače(ice) i dalje tjeraju da rade čučnjeve tako da koljeno ne prijeđe vrh nožnih prstiju pri pokretu, za što sam našao da baš i nije preporučljivo (ako se potrudim možda i nađem link o tome negdje).
A za cure što vode aerobne treninge sam čuo samo pohvale, tako da vjerujem da one rade ok posao.
A sad...teretana ipak vrijedi para, ako ni zbog čeg drugog onda zbog prostranosti (iako se čini kao da je velika 20 kvadrata kad dođe narod) i broja slobodnih utega (što se opet poništi kad se skupi rulje ili kad se nađu dvojica malo naprednijih od kojih jedan radi bench a drugi deadlift). Ali i dalje ne razumijem zašto se oteže u nabavci potrošnog materijala, konkretno onih kvačica/osigurača za slobodne utege...đizs...
Frost
"osobni treneri" baš i nisu nešto, nove vježbače(ice) i dalje tjeraju da rade čučnjeve tako da koljeno ne prijeđe vrh nožnih prstiju pri pokretu, za što sam našao da baš i nije preporučljivo
kata111ima li u Osijeku pošteni aerobic centar ili fitnes centar osim XXL-a?
DelfinNaime koljeno NE smije prijeci palac s unutrasnje strane jer se tako trosi hrskavica, ligamenti i izuzetno je stetno za koljeno.Sto znaci da ti treneri dobro objesnjavaju.