West 5kn cuga opet?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
al svako cu se napit u westu pa idem u tvrdu u q
i onda preko zime povise i naplate ulaz
Provokatorje 5 kn je cuga, al deru cajke
de šališ se
u westu deru cajke
pa ne mogu vjerovati
Re: West 5kn cuga opet?
IsisNeka dobno ograniče ulaz, promjene i prošire playlistu, ugrade još 3 klime i možda dođem. Da je i 15 kn pivo, došao bi da je kao gore navedeno.
aaaaaaah, svi cekaju tebe da dodjes..... looooool
IsisNeka dobno ograniče ulaz, promjene i prošire playlistu, ugrade još 3 klime i možda dođem. Da je i 15 kn pivo, došao bi da je kao gore navedeno.
nek sruše to sve i naprave oltar Perunu možda ću doći
Isis
Neka dobno ograniče ulaz, promjene i prošire playlistu, ugrade još 3 klime i možda dođem. Da je i 15 kn pivo, došao bi da je kao gore navedeno.
Cekaj, ekipa koja tamo dolazi je premlada???
Za tebe?
Nemos vise ni nac decka postenog...
Circa
Cekaj, ekipa koja tamo dolazi je premlada???
Za tebe?
S obzirom da su tamo klinci od 15 godina, da, tamo je ekipa premlada za mene.
kent_slip
aaaaaaah, svi cekaju tebe da dodjes..... looooool![]()
![]()
Nitko ne čeka mene, al imam pravo reći svoje mišljenje.
Uostalom, forum služi za to.
budala_031
sad je predosadno tamo...prije je bilo bolje...prosle godine u ovo vrijeme...pustali svast...znali dovodit tamburase petkom i tak...nie moglo bolje...a sad...da nije cijena 5 kn cugi nebi nitko ni dolazio
budala_031
Ukupno postova: 1
Godine: 14
Spol: Muško Muško
14???
prošle godine bilo bolje?s 13???
cuga???
majko milaaaaaa!
do zadnjeg busa u 11..haha
MacaPapucharicaDoniraj
budala_031
sad je predosadno tamo...prije je bilo bolje...prosle godine u ovo vrijeme...pustali svast...znali dovodit tamburase petkom i tak...nie moglo bolje...a sad...da nije cijena 5 kn cugi nebi nitko ni dolazio
budala_031
Ukupno postova: 1
Godine: 14
Spol: Muško Muško
14???
prošle godine bilo bolje?s 13???
cuga???
majko milaaaaaa!
da znam da je rano sto sam poceo izlazit...ali jbt ima i mladjih od mene koji izlaze
btw.nit pijem nit pusim...tak da...ovo cuga sam rekao jer 90%pije alkohol rijetko tko ne...
Nedirajte west to je ikona Osijeka i vremena kakva su bila prije ovih preserantskih fora.
Nasedo99Nema do westa i one atmosfere, opušteno i bez briga i do jaja. Jebiga morali su pokleknuti i početi puštati narodnjake jer nije bilo posla ali štaš štimung je još uvijek dobar. principessa vidi se da si gost hehe.
nije bilo posla??jesi siguran??ak si bio prosle godine u ovo vrijeme,znas i sam onda da je bilo ljudi ko sad i vise cak...i petkom je bilo vise nego sad...cuga bila 6 kn al opet je atmosfera bila predobra...a kad su poceli sa narodnjacima od 1.5. ljudi je sve manje i manje bilo...dok jednom nije bilo 20 ljudi unutra...steta sto ne pustaju nest drugo... mislim da bi bila bolje atmosfera...
žalosno ali istinito
to je vama mozda glupo ali je nama vecini to jedini izbor..
kao da se vi ne sjecate kada ste imali 16-17 god vec sad odjednom velike face sa 18-19god pa ono..
nama mladjima to mjesto dobro dodje jer se tamo okuplja nase godiste i mozemo bez problema uci..da ima vise takvih mjesta i za nas pa i bez narodnjaka bilo bi puno bolje..a do tada nemamo dalje nego u west..
pozz..
Nasedo99
To si upravu da je bila bolja mjuza i da bi možda opet trebalo biti tako. Ali pošto znam vlasnika i upučen sam u situaci i često sam tamo, dešavalo se to da u 1 ujutro bude prazno jer svi odu na cajke u tvrđu tako da baš nije imao nekog izbora. Nisam ni j aneki ljubitelj narodnjaka ali štaš kad su progutali nočni život. Cječam se vremena u ovom gradu kada je svatko mogao nači nešto za sebe. sad ili narodna ili sjedi doma.
žalosno ali istinito
jel ne bi bilo lose, 21-01 h domaca i strana(ne narodnjaci) glazba...i onda nek dere to sto vec hoce...mislim da i sam vidis da u pola 12 bude polu prazno vec...to su sve mladi koji u pol 12 budu kuci...ja iam 15 al budem dost duze...zao mi je sto idem na takvu glazbu...al nije da izlazim sa par stotina kuna pa mogu otici bilo gdje da mogu nekog i pocastiti i ja sam popit nest...ili se dogodi ono najcesce, moram imat 18 da upadnem hehehe
budala_031Nasedo99
To si upravu da je bila bolja mjuza i da bi možda opet trebalo biti tako. Ali pošto znam vlasnika i upučen sam u situaci i često sam tamo, dešavalo se to da u 1 ujutro bude prazno jer svi odu na cajke u tvrđu tako da baš nije imao nekog izbora. Nisam ni j aneki ljubitelj narodnjaka ali štaš kad su progutali nočni život. Cječam se vremena u ovom gradu kada je svatko mogao nači nešto za sebe. sad ili narodna ili sjedi doma.
žalosno ali istinito
jel ne bi bilo lose, 21-01 h domaca i strana(ne narodnjaci) glazba...i onda nek dere to sto vec hoce...mislim da i sam vidis da u pola 12 bude polu prazno vec...to su sve mladi koji u pol 12 budu kuci...ja iam 15 al budem dost duze...zao mi je sto idem na takvu glazbu...al nije da izlazim sa par stotina kuna pa mogu otici bilo gdje da mogu nekog i pocastiti i ja sam popit nest...ili se dogodi ono najcesce, moram imat 18 da upadnem hehehe
ja nzm ja slusam narodnjake ali bi mogla i bez toga jel vise slusam strano ali jbg kad nema nigdje =S
tej0
ok svatko ima pravo ici gdje hoce ali mi "klinci" nemamo gdje dalje..
kao da se vi ne sjecate kada ste imali 16-17 god vec sad odjednom velike face sa 18-19god pa ono..
nama mladjima to mjesto dobro dodje jer se tamo okuplja nase godiste i mozemo bez problema uci..da ima vise takvih mjesta i za nas pa i bez narodnjaka bilo bi puno bolje..a do tada nemamo dalje nego u west..
pozz..
dobro receno
budala_031tej0
ok svatko ima pravo ici gdje hoce ali mi "klinci" nemamo gdje dalje..
pozz..
dobro receno...je i neamo gdje...gdje god da dodjes ono otjerat ce te netko...ak ne izgleas starije rijetko tko ce te pustit da budes u nekom klubu ili kafu...jel ima uopce jos mjesta gdje mogu tak mladji izaci??pod tim mislim muske jer cure primaju po odjeci hahahahaha....zalosno al istinito..
preeezalosno..da se ja moram obuc ko kurvica neka da bi negdje posteno mogla izaci i onda jos strepiti da me neko ne istera ili vidi..-.-*
u west fino ulazis znas da mozes sve je tvoje drustvo i vidis sve ljude poznate..nama je to predobro a to sto nekima smeta sto smo mi klinci nek ide negdje dalje jel mi imamo samo ovo mjesto za izlazak.. =P
tuxnemojte se uvrijediti vas dvoje ali moram vam reci da ne serete.pa o cemu vi ljudi pricate,pa i ja imam godina otprilike kao i vi i odlicno se zabavljam bez westa.sta ti sa svojih 16 godina trazis?o cemu mi uopce pricamo?poznam hrpu zenskih osoba koje se odlicno zabavljaju bez toga da se oblace ko kurvice iako je ovih kurvica puno vise.i da se razumijemo smatram da nije bitan ni west i klub kve niti bilo koji drugi objekt ako je dobra ekipa,znaci ti sa svojih 16 godina mozes lijepo izaci negdje van s ekipom i sjedit,pjevat,plesat,svirat,pit,drogirat se sta god vec trazis.i zato mi nitko nemoze reci da je west jedino mjesto gdje se moze izaci,to ne dolazi u obzir
je to tako slazem se ja..al sva ekipa nasih godina ide u west pa zasto nebi i mi..
nemozes ti o tom raspravljat kad svako ima svoje misljenje o necem..
jbg ti se nastavi tam zabavljat sa svojim drustvom a mi cemo u westu i svi sretni.. (=
da ali ti si jasno rekla da ti nemas gdje i da se moras obuci ko kurvica,to definitivno nije istina.nije mi jasno zasto svi idu u taj west ali dobro,ima nas svakakvih
tuxkud svi tu i mali mujo
da ali ti si jasno rekla da ti nemas gdje i da se moras obuci ko kurvica,to definitivno nije istina.nije mi jasno zasto svi idu u taj west ali dobro,ima nas svakakvih
nenene
nisam ja rekla da se ja obucem ko kurvica al ako hoces u q il tako nesto..
mslm nisam tamo bila jos ali su mi pricale neke cure..
nzm..
tako ti je bilo i u tufni, a mozda je i sad. ako si bio ispod 21 i decko si, nisi mogaou uci, a cure su pustali sa 17 pa nadalje, i to ako s se obukle jako droljasto (nije da mi se ne svida hehe, ali malo nepravedno).
znam prije, ako si htio tamo uci,a nemas 21 i ne izgledas starije, bilo ti je dovoljno samo uvatiti neke zgodne i atraktivno obucene ribe pod ruku i pustali bi bez beda...
PsychoSoldiernisam ja rekao da to mozda i nije tako nego da se moze zabaviti i bez westa i bez strogo odredenog nacina oblacenja i ostalih,za dobru zabavu,nebitnih stvari
ne ne... cura nazalost ima pravo.
tako ti je bilo i u tufni, a mozda je i sad. ako si bio ispod 21 i decko si, nisi mogaou uci, a cure su pustali sa 17 pa nadalje, i to ako s se obukle jako droljasto (nije da mi se ne svida hehe, ali malo nepravedno).
znam prije, ako si htio tamo uci,a nemas 21 i ne izgledas starije, bilo ti je dovoljno samo uvatiti neke zgodne i atraktivno obucene ribe pod ruku i pustali bi bez beda...
Što se tiće "kurvica", ko ih jebe, ni ja ih ne volim