West 5kn cuga opet?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

West 5kn cuga opet?

Jel istina da je opet u westu cuga pojeftinila tj da je 5kn?
je 5 kn je cuga, al deru cajke
da i pederi te bare

al svako cu se napit u westu pa idem u tvrdu u q
pa preko ljeta je uvijek bilo ja mislim 5 kn...
i onda preko zime povise i naplate ulaz
daj west je rupetina svjetska,tam izlaze djeca,a i tuga je da se usereš. Nadobudni klinci tamo izlaze i opijaju se
Provokator

je 5 kn je cuga, al deru cajke

de šališ se
u westu deru cajke
LOL
pa ne mogu vjerovati
ma nisu sam cajke ovisi o dju bude rock,tamburice...
Neka dobno ograniče ulaz, promjene i prošire playlistu, ugrade još 3 klime i možda dođem. Da je i 15 kn pivo, došao bi da je kao gore navedeno.
ma daj,tamo je smeće,sve je uništeno,zarađuje vlasnik para i para a nista ne uređuje,tamo sam bio dvaputa u životu i neplaniram nikada više ići tamo, Q-club rulzzzzzz

Re: West 5kn cuga opet?

fuj west , zao mi sto sam platio ulaz :cry: :cry: jadnooo....pustaju neke prastare stvari , a onaj DJ si umislio da je neki vrhunski DJ doslo mi da ga upucam :evil: :evil:
DJ je STRAŠA...puštaju neke pjesme koje sam ćuo 10 tisuća puta ,a tek kad mi pusti remix koji nije on napravio neg skinio sa neta i tak....ma strašno...
Isis

Neka dobno ograniče ulaz, promjene i prošire playlistu, ugrade još 3 klime i možda dođem. Da je i 15 kn pivo, došao bi da je kao gore navedeno.

aaaaaaah, svi cekaju tebe da dodjes..... looooool :lol: :lol: :lol:
Isis

nek sruše to sve i naprave oltar Perunu možda ću doći :D
Isis

Cekaj, ekipa koja tamo dolazi je premlada???
Za tebe?
Kao nije premlada, tamo izlaze djeca,a mogao si i čut ako i nisi bio tamo, kada je bila racija,uhvatili su djete od 13 godina,di to ima,sa 13 sam igrao žmire u ulici i morao sam biti kući u 10. Ak je normalno sa 13 izlazit i opijat se onda ok
Pa da,to bas nije ok!
Nemos vise ni nac decka postenog...
Circa

Cekaj, ekipa koja tamo dolazi je premlada???
Za tebe?

S obzirom da su tamo klinci od 15 godina, da, tamo je ekipa premlada za mene.

kent_slip

aaaaaaah, svi cekaju tebe da dodjes..... looooool :lol: :lol: :lol:

Nitko ne čeka mene, al imam pravo reći svoje mišljenje.
Uostalom, forum služi za to.
sad je predosadno tamo...prije je bilo bolje...prosle godine u ovo vrijeme...pustali svast...znali dovodit tamburase petkom i tak...nie moglo bolje...a sad...da nije cijena 5 kn cugi nebi nitko ni dolazio
Joj da se hoće više i ta rupa zatvorit.. Ta djeca bi i onako trebala do ponoći biti u krevetu, a ne mrtva pijana maltretirati cijeli vikend sve okolne stanare..
Ma west je prop'o davnih dana..šteta prostora,mogli bi nešto korisno tamo napravit,a ne taj cirkus..
Doniraj
budala_031

sad je predosadno tamo...prije je bilo bolje...prosle godine u ovo vrijeme...pustali svast...znali dovodit tamburase petkom i tak...nie moglo bolje...a sad...da nije cijena 5 kn cugi nebi nitko ni dolazio

budala_031
Ukupno postova: 1
Godine: 14
Spol: Muško Muško

14???
prošle godine bilo bolje?s 13???
cuga???
majko milaaaaaa!
moj brat ima 15 godina i ide u west..
do zadnjeg busa u 11..haha
MacaPapucharica

Doniraj

budala_031

budala_031
Ukupno postova: 1
Godine: 14
Spol: Muško Muško

14???
prošle godine bilo bolje?s 13???
cuga???
majko milaaaaaa!

da znam da je rano sto sam poceo izlazit...ali jbt ima i mladjih od mene koji izlaze
btw.nit pijem nit pusim...tak da...ovo cuga sam rekao jer 90%pije alkohol rijetko tko ne...
Eh taj west. Klub je mrak, za mene do jaja a imam 29. Zaboli me kara za klince koji dolaze tamo a osim toga i oni se moraju negdje zabaviti, ili se nitko više nesječa da je imao 15-16-17 god. Osim toga dečki koji tamo rade i paze na red su jako korektni i paze na tu djecu a nepreseravaju se okolo.Osim toga kuda bi netko od 16 ili malo više s 50 kn u đepu trebao otiči. U tvrđu, pa tamo nema ni da plati nekoj curkici cugu a ne da se malo opusti. Osim toga nisam baš vidio po ostalim klubovima u gradu da su se pretrgli u renoviranju. Realno tip naplačuje cugu 5 kn vjerovatno baš i nema neku gadnu lovu da bi mogao sve to renovirati. Osim toga osobno rađe volim tip kluba di je atmosfera malo mračnija i prljavija- opuštenije je za razliku od svih onih preserantskih i ulizanih mjesta koje se nude i propagiraju šemu ako dođeš vamo onda si netko i nešto. Odvratni su i ljigavi skupa sa svim tim vlasnicima sumljive pozadine i financiskog podrijekla.

Nedirajte west to je ikona Osijeka i vremena kakva su bila prije ovih preserantskih fora.
Osim toga netreba mi ugodna glazbica kad trebam iči pišat u wv da mi potiče atmosferu.
Nasedo99 svaka čast na ovom postu :D
Nema do westa i one atmosfere, opušteno i bez briga i do jaja. Jebiga morali su pokleknuti i početi puštati narodnjake jer nije bilo posla ali štaš štimung je još uvijek dobar. principessa vidi se da si gost hehe.
Nasedo99

Nema do westa i one atmosfere, opušteno i bez briga i do jaja. Jebiga morali su pokleknuti i početi puštati narodnjake jer nije bilo posla ali štaš štimung je još uvijek dobar. principessa vidi se da si gost hehe.

nije bilo posla??jesi siguran??ak si bio prosle godine u ovo vrijeme,znas i sam onda da je bilo ljudi ko sad i vise cak...i petkom je bilo vise nego sad...cuga bila 6 kn al opet je atmosfera bila predobra...a kad su poceli sa narodnjacima od 1.5. ljudi je sve manje i manje bilo...dok jednom nije bilo 20 ljudi unutra...steta sto ne pustaju nest drugo... mislim da bi bila bolje atmosfera...
To si upravu da je bila bolja mjuza i da bi možda opet trebalo biti tako. Ali pošto znam vlasnika i upučen sam u situaci i često sam tamo, dešavalo se to da u 1 ujutro bude prazno jer svi odu na cajke u tvrđu tako da baš nije imao nekog izbora. Nisam ni j aneki ljubitelj narodnjaka ali štaš kad su progutali nočni život. Cječam se vremena u ovom gradu kada je svatko mogao nači nešto za sebe. sad ili narodna ili sjedi doma.
žalosno ali istinito

glupost, sinoć u tvrđi bilo predobro, party, live svirka...

ok svatko ima pravo ici gdje hoce ali mi "klinci" nemamo gdje dalje..
to je vama mozda glupo ali je nama vecini to jedini izbor..
kao da se vi ne sjecate kada ste imali 16-17 god vec sad odjednom velike face sa 18-19god pa ono..
nama mladjima to mjesto dobro dodje jer se tamo okuplja nase godiste i mozemo bez problema uci..da ima vise takvih mjesta i za nas pa i bez narodnjaka bilo bi puno bolje..a do tada nemamo dalje nego u west..

pozz..
Nasedo99

To si upravu da je bila bolja mjuza i da bi možda opet trebalo biti tako. Ali pošto znam vlasnika i upučen sam u situaci i često sam tamo, dešavalo se to da u 1 ujutro bude prazno jer svi odu na cajke u tvrđu tako da baš nije imao nekog izbora. Nisam ni j aneki ljubitelj narodnjaka ali štaš kad su progutali nočni život. Cječam se vremena u ovom gradu kada je svatko mogao nači nešto za sebe. sad ili narodna ili sjedi doma.
žalosno ali istinito

jel ne bi bilo lose, 21-01 h domaca i strana(ne narodnjaci) glazba...i onda nek dere to sto vec hoce...mislim da i sam vidis da u pola 12 bude polu prazno vec...to su sve mladi koji u pol 12 budu kuci...ja iam 15 al budem dost duze...zao mi je sto idem na takvu glazbu...al nije da izlazim sa par stotina kuna pa mogu otici bilo gdje da mogu nekog i pocastiti i ja sam popit nest...ili se dogodi ono najcesce, moram imat 18 da upadnem hehehe
budala_031

Nasedo99

žalosno ali istinito

jel ne bi bilo lose, 21-01 h domaca i strana(ne narodnjaci) glazba...i onda nek dere to sto vec hoce...mislim da i sam vidis da u pola 12 bude polu prazno vec...to su sve mladi koji u pol 12 budu kuci...ja iam 15 al budem dost duze...zao mi je sto idem na takvu glazbu...al nije da izlazim sa par stotina kuna pa mogu otici bilo gdje da mogu nekog i pocastiti i ja sam popit nest...ili se dogodi ono najcesce, moram imat 18 da upadnem hehehe

ja nzm ja slusam narodnjake ali bi mogla i bez toga jel vise slusam strano ali jbg kad nema nigdje =S
tej0

kao da se vi ne sjecate kada ste imali 16-17 god vec sad odjednom velike face sa 18-19god pa ono..
nama mladjima to mjesto dobro dodje jer se tamo okuplja nase godiste i mozemo bez problema uci..da ima vise takvih mjesta i za nas pa i bez narodnjaka bilo bi puno bolje..a do tada nemamo dalje nego u west..

pozz..

dobro receno :P...je i neamo gdje...gdje god da dodjes ono otjerat ce te netko...ak ne izgleas starije rijetko tko ce te pustit da budes u nekom klubu ili kafu...jel ima uopce jos mjesta gdje mogu tak mladji izaci??pod tim mislim muske jer cure primaju po odjeci hahahahaha....zalosno al istinito..
budala_031

tej0

pozz..

dobro receno :P...je i neamo gdje...gdje god da dodjes ono otjerat ce te netko...ak ne izgleas starije rijetko tko ce te pustit da budes u nekom klubu ili kafu...jel ima uopce jos mjesta gdje mogu tak mladji izaci??pod tim mislim muske jer cure primaju po odjeci hahahahaha....zalosno al istinito..

preeezalosno..da se ja moram obuc ko kurvica neka da bi negdje posteno mogla izaci i onda jos strepiti da me neko ne istera ili vidi..-.-*
u west fino ulazis znas da mozes sve je tvoje drustvo i vidis sve ljude poznate..nama je to predobro a to sto nekima smeta sto smo mi klinci nek ide negdje dalje jel mi imamo samo ovo mjesto za izlazak.. =P
nemojte se uvrijediti vas dvoje ali moram vam reci da ne serete.pa o cemu vi ljudi pricate,pa i ja imam godina otprilike kao i vi i odlicno se zabavljam bez westa.sta ti sa svojih 16 godina trazis?o cemu mi uopce pricamo?poznam hrpu zenskih osoba koje se odlicno zabavljaju bez toga da se oblace ko kurvice iako je ovih kurvica puno vise.i da se razumijemo smatram da nije bitan ni west i klub kve niti bilo koji drugi objekt ako je dobra ekipa,znaci ti sa svojih 16 godina mozes lijepo izaci negdje van s ekipom i sjedit,pjevat,plesat,svirat,pit,drogirat se sta god vec trazis.i zato mi nitko nemoze reci da je west jedino mjesto gdje se moze izaci,to ne dolazi u obzir
tux

nemojte se uvrijediti vas dvoje ali moram vam reci da ne serete.pa o cemu vi ljudi pricate,pa i ja imam godina otprilike kao i vi i odlicno se zabavljam bez westa.sta ti sa svojih 16 godina trazis?o cemu mi uopce pricamo?poznam hrpu zenskih osoba koje se odlicno zabavljaju bez toga da se oblace ko kurvice iako je ovih kurvica puno vise.i da se razumijemo smatram da nije bitan ni west i klub kve niti bilo koji drugi objekt ako je dobra ekipa,znaci ti sa svojih 16 godina mozes lijepo izaci negdje van s ekipom i sjedit,pjevat,plesat,svirat,pit,drogirat se sta god vec trazis.i zato mi nitko nemoze reci da je west jedino mjesto gdje se moze izaci,to ne dolazi u obzir

je to tako slazem se ja..al sva ekipa nasih godina ide u west pa zasto nebi i mi..
nemozes ti o tom raspravljat kad svako ima svoje misljenje o necem..
jbg ti se nastavi tam zabavljat sa svojim drustvom a mi cemo u westu i svi sretni.. (=
kud svi tu i mali mujo

da ali ti si jasno rekla da ti nemas gdje i da se moras obuci ko kurvica,to definitivno nije istina.nije mi jasno zasto svi idu u taj west ali dobro,ima nas svakakvih
tux

kud svi tu i mali mujo

da ali ti si jasno rekla da ti nemas gdje i da se moras obuci ko kurvica,to definitivno nije istina.nije mi jasno zasto svi idu u taj west ali dobro,ima nas svakakvih

nenene
nisam ja rekla da se ja obucem ko kurvica al ako hoces u q il tako nesto..
mslm nisam tamo bila jos ali su mi pricale neke cure..
nzm..
ne ne... cura nazalost ima pravo.
tako ti je bilo i u tufni, a mozda je i sad. ako si bio ispod 21 i decko si, nisi mogaou uci, a cure su pustali sa 17 pa nadalje, i to ako s se obukle jako droljasto (nije da mi se ne svida hehe, ali malo nepravedno).
znam prije, ako si htio tamo uci,a nemas 21 i ne izgledas starije, bilo ti je dovoljno samo uvatiti neke zgodne i atraktivno obucene ribe pod ruku i pustali bi bez beda...
PsychoSoldier

ne ne... cura nazalost ima pravo.
tako ti je bilo i u tufni, a mozda je i sad. ako si bio ispod 21 i decko si, nisi mogaou uci, a cure su pustali sa 17 pa nadalje, i to ako s se obukle jako droljasto (nije da mi se ne svida hehe, ali malo nepravedno).
znam prije, ako si htio tamo uci,a nemas 21 i ne izgledas starije, bilo ti je dovoljno samo uvatiti neke zgodne i atraktivno obucene ribe pod ruku i pustali bi bez beda...

nisam ja rekao da to mozda i nije tako nego da se moze zabaviti i bez westa i bez strogo odredenog nacina oblacenja i ostalih,za dobru zabavu,nebitnih stvari
Vidim da ste svi mlađi pa ajd da vam objasnim neke stvari. Sve je stvar u cijeni ne u objektu i slično. Meni treba oko 150 kn za izlazak i to ako pijem samo mineralnu. Gorivo za auto i nekoliko piča i to je tio. Čak i u westu s ekipom legnemo po 400 kuna a da se nerazbacuje i neprepija. A sad ovako recimo u tvrđi i dalje je obična mineralna 10 kn 2 dcl. Kako dobro društvo i sl, kad runda izađe 100 kn. da se slediš. jebeš izlazak ako moram tri dana u tjednu raditi za njega. Lako je dok drugi to financiraju. Nadalje pola te preserantske ekipe sjedu uz dva piča cijelu noč.
Al west je najbolje riješenje preko zime..bolje biti tamo nego smrzavat se vani u nekom parkiću. Čak i uz svoj đeparac koji nije pre velik uspijem nešto popiti, a ako baš želim i nazujiti se ili napiti. A i uvijek se nađe netko ko će častit.
Što se tiće "kurvica", ko ih jebe, ni ja ih ne volim

Tagovi