Ja vrištim od smijeha na ove lubeničare i njihove parole...."Med medeni...led ledeni" ...he heeee...
Isto tako ne mogu razumjeti tako fineee rafinirane uši koje ne mogu otrpiti Čovjeka koji se bori za obitelj...uz to je i duhovit,... jos ti doveze lubenicu pred kucu, samo sto vam ne nareže i gurne u Ralje.
Ma neka mi svaki ovaj propuhani bubnjić kaže kako nikada nije opalio glazbu u svom stanu ili lupetao....ama bar jednom tjedno...joooj što volimo biti fini i ne vidjeti ljude koji kopaju, siju, beru i yebeno žele i moraju prodati svoj proizvod...i naravno treba na njih gledati sa gađenjem i iritiranjem...
Bome su mene iziritirali neki pojedinci na ovu temu....Fina neka rajaaa...hehhh ...Svašta
De ljudi izmišljate sad vam i to smeta.
Gdje je nestao duh Osijeka od prije rata kad su svakodnevno oni likovi (krivić i ekipa) rezali drva na mašinama, oni što su se derali vani krooooooompira luka.
Meni je to dio Osijeka, i ni malo mi ne smeta, ako mi idu na živce jednostavno se isključim.
Za par mjeseci ćete kenjat protiv Ise koji peče kestenje na čošku jer vam dim ulazi u oči kad prolazite.
faktor-x je napisao/la :
Koliko često prođu ti s lubenicama? jednom tjedno. ako se to ne može izdržati ...
hah, jednom tjedno. da bar. probaj svaki dan.
prije jedno 2 tjedna isli su tako lubenicari kroz ulicu i lik se odjednom poceo grohotom smijati. na razglas. i tako nekoliko minuta. cijela ulica se prodrmala.
neki dan sam cula i family frost. taj mi ustvari i ne smeta.
to je jos dobro jer je sezonski . u Juznoj africi prodaju kukuruz na taj nacin (MILIES) kroz cijelu godinu...
svaki jebeni dan samo cujes: MILIEEEEEEEESS!!!!! ili ti KUKURUZAAAAAAAAA
_________________ What it does not kill you, make makes you stranger!!!!!
a jebote, sve neke fine guzice, navikli kupovat po šoping centrima pa im smeta svaki kurpas...
garant se žale nadrkane babe koje nemaju šta radit po danu pa zajebavaju, to su one što se dignu ujutro prije pjetla, pa kad ovi idu popodne, one već hiberniraju, a kad se ljuta neispavana baba probudi, gora je od godzile...
[quote="muvifrik";p="179133"]a jebote, sve neke fine guzice, navikli kupovat po šoping centrima pa im smeta svaki kurpas.../quote]
kao što rekoh, trudim se tiho prdit...
da me ne dočeka tužba susjeda...
ako već ne mogu izbjeći onu za korištenje bojnih otrova...bar da me prođe ona za remećenje javnog reda i mira