Kada se logiram na portal i odaberem opciju NOVO na portalu zadnjih par dana mi uopće ne pokazuje teme koje nisam pročitala,nego neke stare od prije tjedan dana.
Moram otići na forum portala i redom gledati jel ima šta novo i naravno uvijek ima!
Također mi se pojavi nekad primjera radi u tom NOVO na portalu tema na koju sam odgovorila i piše vrijeme mog komentara i moje korisničko ime....a nitko nije odgovarao na nju i kad netko odgovori automatski se makne sa ekrana i ne pokaže se kao novo....u čemu je problem?
Opcija NOVO i neprocitane teme
Osijek031.com rubrike
hvala adminu na odgovoru 
legica_os
Kada se logiram na portal i odaberem opciju NOVO na portalu zadnjih par dana mi uopće ne pokazuje teme koje nisam pročitala,nego neke stare od prije tjedan dana.
Moram otići na forum portala i redom gledati jel ima šta novo i naravno uvijek ima!
ovdje su najaktivnije teme stare par godina...
legica_os
Također mi se pojavi nekad primjera radi u tom NOVO na portalu tema na koju sam odgovorila i piše vrijeme mog komentara i moje korisničko ime....a nitko nije odgovarao na nju i kad netko odgovori automatski se makne sa ekrana i ne pokaže se kao novo....u čemu je problem?
ugrađeni filter kvalitete postova na djelu
evo ovo tvoje što si odgovorio nije mi bilo na popisu kao nepročitano.
Legice, jel' se svaki put odjavis i prijavis, ili ta jedna prijava traje?
U bazi sessiona postoji 5 otvorenih sessiona koji glase na tebe. Provjerim sto se da napraviti. ;-)
U bazi sessiona postoji 5 otvorenih sessiona koji glase na tebe. Provjerim sto se da napraviti. ;-)
ta jedna prijava traje.nikad se ne odlogiram...
a ovo ne kontam jer ne znam sta je session?!
ako misliš da se logiram sa 5 različitih id adresa to je moguće.od kuće,na poslu i gdje stignem
ali samo ovdje(tj na poslu) na ovoj id adresi sam uvijek logirana i nikad se ne odjavljujem dok se svagdje negdje uvijek odlogiram...
Leon
a ovo ne kontam jer ne znam sta je session?!
ako misliš da se logiram sa 5 različitih id adresa to je moguće.od kuće,na poslu i gdje stignem legica_os
hvala adminu na odgovoru![]()
izgleda da ni adminu ne radi taj feature !
Baš me nervira uf
Svaki put moram na Forum031 i onda redom provjeravati čavrljanje,offtopice itd itd...
mislim da ću odustati od ovog portala...
inače ću poludjeti....
Svaki put moram na Forum031 i onda redom provjeravati čavrljanje,offtopice itd itd...
mislim da ću odustati od ovog portala...
inače ću poludjeti....
legica_osmislim da ću odustati od ovog portala...
Ako ti se ne sviđa...samo naprijed...nitko te ne drži.
legica_osinače ću poludjeti....
Davnih dana si ti poludila...
BTW ja nemam nikakvih problema.
kad sam sad otišla na novo nije mi pokazalo da je netko odgovorio na ovu temu..i ošla sam na forum031 i eto našla da ipak ima novosti
S čim se ti opterećuješ...
tebi bi kao bilo zanimljivo svaki puta tražiti teme na koje si odgovarala po forumu.pola ne znam ni gdje se točno nalaze
">
">Pa šta imam tražiti teme u kojima sam već izrazila svoje mišljenje..ono što naleti i što je oku odnosno mozgu zanimljivo, "vrti" se s desne strane.. 
A i moš si aktivirati opciju da ti javi na mail kada ti netko odgovori na tvoj post...tj. kada netko poslije tebe posta.
Tako da... samo malo snalažljivosti i strpljivosti ;-)
Tako da... samo malo snalažljivosti i strpljivosti ;-)
i onda moram svaki čas mail otvarati
ma ništa mi ne paše
bit će da je pms a ne portal 031
ma ništa mi ne paše
bit će da je pms a ne portal 031
Kakve su ovo fore?
Ostavim reply na temu, vratim se na popis nepročitanih tema i tamo stoji tema na koju sam upravo odgovorio!
kako je to moguće? I zašto?
kako je to moguće? I zašto?
i meni se to dogodi koji put al ne obazirem se previše
Meni je to već tako godinu dana...
Kao što mi piše Nepročitanih poruka (1) već godinu dana...a od poruke ni P....
Kao što mi piše Nepročitanih poruka (1) već godinu dana...a od poruke ni P....
Evo odgovorila sam maloprije i kliknem na Novo i prva tema koja je na popisu je Opcija NOVO i neprocitane teme i desno legica_os 8:20