Umm.. Sto se tice zracne luke.. On kad je dosao tamo nije imao pojma o pojmu, zato nije ni cudo sto je ubrzo i oso u GPP. Normalno, za sve je kriva politika. Klisa je od samog pocetka u gubitku (kolko se meni barem cini), a to i govori da imaju (ja mislim) 4 kontrolora leta, a slijecu samo ptice (izuzetak ovih par avioncica sto letaju).. Hvala Bogu da je dosla Blanka da to mal sredi, kolko se sredit moze.
Al ono.. i ta zracna luka je tamo u Klisi, Bogu iza nogu od Osijeka. Trebala bi se ona vratiti ponovo tu na cepinsku ulicu (sto je i bila opcija!)
A ovako.. Cudi me sto dug GPP-a nije i veci.
Najjace mi je kak imaju one gluposti kod ulaznih vrata, one kao sto sprjecavaju ulazak kroz onu gdrugu stranu jer se mora proci pored budale vozaca!
Jedno jutro u cepinskom busu dok sam isla u skolu su mi pricepili prst s tim "cudom tehologije" i raskrvarila sam si prst, poplavio je i umjesto u skoli zavrsila u bolnici, morala vadit nokat.
I onda se sa starim isla tuziti direkt Markovicu jer se starci poznaju (stari bio direktor zracne luke dok ga nije naslijedio Markovic) a njegov komentar je bio:
"Pa sta nisi pazila ili se maknula!"
PA KAKO DA SE MAKNEM U PREPUNOM BUSU GDJE JEDVA MOGU DISATI?!
No ugl.. Ne volim ga, ne trpim ga..
A ako ukine i ove nocne linije.. Bit ce to katastrofa!