Pronaden pas kod Getroa

Društvo, politika

ixiaPronađen je mali umiljati pas sa ogrlicom u blizini Bayera (Getro-a). Traži se bivši ili novi vlasnik. Mole se humani ljudi koji su voljni pružiti novi dom ovom psiću da se jave na tel. brojeve 091/1975-406 ili 098/1977-405!
ixiaPronađen je mali umiljati pas sa ogrlicom u blizini Bayera (Getro-a). Traži se bivši ili novi vlasnik. Mole se humani ljudi koji su voljni pružiti novi dom ovom psiću da se jave na tel. brojeve 091/1975-406 ili 098/1977-405!
Vau vauAko je ona onda je kuja, ako je on, onda je pas ;-)
debeli
Možda ga je neko ostavio:">
fallen-angel
gemi moji psi su oduvijek jeli kruh u vodi a kada se ima onda su dobili i poneki ostatal od rucka ili eventualno kruh u vodi pomiješan sa mašcu...hehe...smijesno ali istinito
sve to usko vezano uz onu koliko para toliko muzike
(ako imam za onu konzervu pedigrea sa šunkom ja cu je kupit ali ju nece dobit moj pas vec ju ja sam pojest ...hehe..njami)
Dnije sam sebi stavio ogrlicu, mora postojati neki vlasnik koji tuguje zbog izgubljenog ljubimca.
...ili sam ja samo opet previše optimistična...
Gemifallen-angel
gemi moji psi su oduvijek jeli kruh u vodi a kada se ima onda su dobili i poneki ostatal od rucka ili eventualno kruh u vodi pomiješan sa mašcu...hehe...smijesno ali istinito
sve to usko vezano uz onu koliko para toliko muzike
(ako imam za onu konzervu pedigrea sa šunkom ja cu je kupit ali ju nece dobit moj pas vec ju ja sam pojest ...hehe..njami)
Pretpostavljam da su tvoji psi i dugovječni ;-)
ixiatrablo bi tebe poslati u milano, tamo bi im bio guru...

ixiakoliko sam ja upucena par koji se trenutno brine o njemu je rekao da je bio mrsav kad su ga primili i da vjeruju da je vec duze vrijeme bio na ulici... toliko o teoriji zabrinutog vlasnika.
i jos uvijek mi nije jasno zas ljudi ne chipiraju pse (pogotovo muzjake koji znaju odlutati kad se kuje tjeraju) to kosta 100 kuna. da je ovaj pas bio chipiran odma bi se nasao vlasnik.