Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

I Osijek će imati multipleks

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gospodar majmuna

Ukupno postova: 194
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.07.2008. 18:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bio sam u kinu negdje u 1 mjesecu i bilo je, uključujući mene i djevojku, 6 ljudi u kinu...kontam si da će tako biti iu ovom nakon možda mjesec dana kad svi koje zanima kako je to budu vidjeli....

http://obnevidjelicuvar.blog.hr
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.07.2008. 10:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

W.M. Felt je napisao/la:
Ujedno ne shvaćam prednost platna od 100 metara - u barem 10-ak redova mora se pomicati glava ne bi li se vidjelo sav sadržaj filma, što gldeanje čini nepodnošljivim, a poslije boli glava.

Tako je.. osijek031.com smile ni meni se nije svidjelo to preveliko platno.. moraš biti u zadnjem redu da bi relativno normalno gledao film..
Al jedan od tih puta sam bila na nekoj noćnoj premijeri.. uglavnom, film je počinjao u ponoć, a meni je oko 2 h ujutro išao bus, pa sam otišla pogledati film (Ukleta kuća, ili tako nekako).. nas četvero je bilo u dvorani, ja sam malkice odspavala i odlično ubila vrijeme do polaska busa.. Smile

Skoči u forum: