Autor |
Poruka |
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
O boga ti! Vidi ti ko tamo sve svira! Uništila me prva 2-3 reda. Pa koliko to novaca? |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
Ticket Price
Camping Ticket
In advance: EUR 150 Order online!
Camping Ticket is valid from 11th August 10:00 a.m. to 18th August 08:00 a.m. A Camping Ticket entitles you to sleep in the camping area in a tent or caravan (for entry with a caravan, you have to buy a Caravan Camping Ticket), and you can use the camping facilities.
Non-Camping Ticket
In advance: EUR 120 Order online!
Non-Camping Ticket is valid from 13th August 06:00 a.m. to 18th August 08:00 a.m. You are not allowed to sleep in the festival ground and you are also not allowed to use the camping facilities with this ticket.
Daily Tickets
In advance: EUR 32 Order online!
Daily Ticket is valid from 02:00 a.m. until 08:00 a.m. on the day after they were purchased. You have to leave the festival ground or buy another daily ticket after the expiration. Camping is only possible if you buy (and wear) two or more daily tickets for consecutive days. For details please check the Terms of Wristbands Use
Caravan Camping Ticket for vehicles
In advance: EUR 100 Order online!
One Caravan Camping Ticket per vehicle is required. Caravan Camping Ticket is only and exclusively valid with Camping Ticket. If you buy Non-Camping Ticket(s), you will not be able to drive in to area of the Sziget. Only motor homes, caravans, and other vehicles transformed into sleeping places (not including station wagons with bent down back seats) can enter the site of Caravan Camping. Please note that Caravan Camping Tickets are issued in limited quantity only. |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ja tražim nekoga tko misli na Sziget ići autom dana 13.8. tako da stigne na Floggin Molly i Anti Flag. Ako postoji netko takav javite se na pm. |
|
|
|
|
 |
Celestial Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ako netko ide sam na navedeni festival, naka se javi. Mogli bi u duetu... |
|
|
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
plakam  |
|
|
|
|
 |
Iblis Ukupno postova: 12 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
ide nas troje u sub najverovatnije autom |
|
|
|
|
 |
|
E to bi bilo super samo da idete dan ranije..i ja bi autom ako ne petak vlak.. |
|
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
ee ja vrlo vjerojatno idem samo 17.og na Killerse...baš sam htjela priupitat nekog ko je bio već kak ide to s kkupnjom ulaznica preko neta....di se to tamo pokup,jel 2 karte mogu na jedno imei i tak to lala..i od kolko do kolko na kraju ta karta vrijedi vremenski za taj dan...
znam da ima neka fora s tim nešt sam čačkala po stranici njihovoj već pa sad samo provjeravam
tenkju veri mač |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
zašt bi kupovala karte preko neta ak možeš tamo na ulazu kupiti??? karta ti vrijedi do 8 ujutro il tak nešt... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
|
Ja sam danas online kupila za 3 dana..stigne ti na mail voucher isprintaš ga i poneseš na ulaz.. |
|
|
|
|
 |
Celestial Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Vidim sa se priča o kartama. Ipak odlučih ići na jedan dan, pa me zanima mogu li kartu na ulazu kupiti u eurima ili moram promijeniti u forinte? Možda je i bilo govora o tome, ali sam previdjela... I pitanje za nekog Szigetaša koji je već iskusan u svemu ovome - informacije o metrou, busevima, tramvajima na službenoj stranici festivala su pouzdane? Prvi put idem, pa ne bih htjela cijelo popodne provesti u potrazi za odredištem... Help! Tnx! |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
sve se plaća u forintama,karta za jedan dan ti je 8000 forinti (32 E),sve na njihovim stranicama je pouzdano, nemoš da promašiš sziget jer je sve tamo podređeno tome |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
eddie Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Mislim da je Iron Maiden ipak vece ime od Jamiroquaia, R.E.M.-a i Sex Pistolsa zajedno a nisu spomenuti. |
|
|
|
|
 |
 |
|