Autor |
Poruka |
boc Ukupno postova: 27 Spol:  Muško
|
ne slažem se s tobom. iako pripadnika ove vjere nema puno, to ne znači da ne postoje. zamisli da si ti u gradu u kojemu nema crkve, odnosno ustanove u kojoj se možeš osjećati ugodno i svoj na svome, čak i ako si u inozemstvu.. |
|
|
|
|
 |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
|
|
 |
geks Ukupno postova: 38 Spol:  Nebitno
|
Kad se nekuzis u povijest Osijeka onda bolje suti.Jesi ti iz Sarvasa il Bobote??Po prici bih rekao da si negdje odtamo..crkve u Osijeku su stoljecima tu(i pravoslavna u Radicevoj,Zidovska,Nazarenska...)al,dzamija nije bilo,ako je koja postojala prije 500 godina,ok bila je i osla je,kao mnoge crkve SOFIJA jedna od najpoznatijih samo nadogradjeni minareti,sto tebe bude zvona,odseli se u planinu,ili na papuk,sigurno ces mirno spavat,NEZNAM--SAMO ZNAM DA JE BILO PETICIJA JUGOVACA.a bice jos...;-) zivili zdravi bili lipicki studenac pili;-) |
|
|
|
|
 |
|
RASPRAVA JE ZAVRSENA-DZAMIJA SE ODGODILA PROSLE GODINE E MISLIM DA CE I OVE;-) |
|
|
|
|
 |
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
U Sloveniji točnije Ljubljani je trebala isto biti građena džamija, pa su Slovenci imali referndum i ne dozvoljavaju igdje u Slo, pa ni u Ljubljani izgradnju. Nemam ništa protiv Muslimana ali nekako nisam baš nastrojen pozitivno. Sve se bojim da će biti jednog dana, grafita, paleži, podmetanja koječega. Ne može naš narod još biti tolerantan prema tome..
A da je isto sve politika, to definitvno. Kakav deal su napravili Djapić i Mulaomero..bla,bla.. to samo oni znaju. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
islamski fundamentalizam i fanatizam je u porastu i mene te strane investicije plase.
bojim se da ce nuzno doci do 'radikalizacije' islamskih vjernika na ovom podrucju.
ne trebamo gledati dalje od bosne. kakvi su vjernici bili prije rata ... i kakvi su danas nakon pomoci iz islamskih zemalja. |
|
|
|
|
 |
|
Kako i zasto nemaju Vinkovci,Djakovo,Vukovar,Zupanja dzamiju?????Zasto,odgovorite mi??samo sam uzeo gradove u Slavoniji a da nepricam za Varazdin,Koprivnicu...Zasto bas u Osijeku,hmm,zanimljivo jelda...eee,odgovor je jednostavan,sa Osijekom je probijanje leda prema dalje,prema srcu Slavonije,e,nebumo taj film gledali,...amen!!! |
|
|
|
|
 |
|
Posto vidi da se javljaju neke curice kojima smeta zvono od crkve moram reci sljedece.U Zenici i cjelokupnoj Srednjoj bosni je prije rata bilo 40 dzamija...sada,poslje rata ih ima 120,zasto,radi cega,kome,???hallo naivci,pa ISLAM SE SIRI PREKO DZAMIJA,njima novac nije problem(imaju ga u izobilju)a dzamije se prave i na obali,zasto kucaju u Rijeku??blizina ITALIJE,poslje Rijeke ce traziti SPLIT,a onda za kraj i slag na torti im je DUBROVNIK????a znam i zasto...al samo vi slusajte te vjernike "NAMJERNIKE"sa dobrim dusama,ma ljudi su krasni.,.hahahah...eee naivci...jos vi graha morate jesti da znate sta muslimani spremaju ... |
|
|
|
|
 |
|
moja rijec "naivci"nije isla vama da nemislite nesta lose...samo sam htio kroz rijeci vam dokazati sta se sa islamom i dzamijama dobija. |
|
|
|
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
Slažem se s geksom.
Potpuno.
Ma treba istjerati sve nehrvate iz zemlje i sve koji nisu katolici.
I silovati im žene i pobiti djecu. Ili obrnuto.
I Hitlera oživiti.
Ili osnovati nacističku stranku.
A tomsona za predsjednika. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Slažem se s geksom.
Potpuno.
Ma treba istjerati sve nehrvate iz zemlje i sve koji nisu katolici.
I silovati im žene i pobiti djecu. Ili obrnuto.
I Hitlera oživiti.
Ili osnovati nacističku stranku.
A tomsona za predsjednika.
|
a sto cemo s nelojalnim hrvatima ? u svakom zitu ima kukolja |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
|
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Mislim da je bilo govora o urlikanju iz džamije u zoru i još po nekoliko puta tijekom dana. U Osijeku ga neće biti.
Ali zato je bilo live prijenosa mise u Kapucinskoj, preko zvučnika postavljenih na ulici. Pa zatim zbor baba u moljenju krunice. Efekt je potpuno isti, ugled institucije srozao se sa ionako niskih grana na, reklo bi se, samo tlo, ako već nisu i zabili prvu lopatu.
Vjeru ograničiti na unutrašnjost vjerskog objekta. Time su svi mirni. Tko hoće, taj uđe unutra.
Na kraju, nadam se da u gradnji džamije neće napraviti odurnu betonsku grdosiju bunkeraškog izgleda, u maniri Envera Hoxhe, kakvu su podigli stručnjaci iz Katoličke crkve u Divaltovoj. Nadam se da će nadmašiti ono nešto u Retfali, što je valjda također crkva, pa zatim i tobogan Aljmašu. Nadam se da se neće štedjeti, pa možda džamiju i pokažemo nekom gostu. |
|
|
|
|
 |
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol:  Žensko
|
|
|
 |
 |