Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Počeli upisi na fakultete

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.07.2008. 22:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

slazem se s ovim da su ljudi nemastoviti i zato upisuju fakultete koji su najlaksi za upisati. ovo za pravo i matematiku je istina.
Ja sam jos nesto htjela nadodati na ovu raspravu i upisivanje na faks. Ako imas 18 i nisi upisao faks tj. ne studiras svi te gledaju kao neku propalicu kao neku nizu klasu, kao nekog radnika s osnovnom skolom...... shvacate sta hocu reci, smatram da je svaka generacija pod sve vecim pritiskom da budu najbolji, slusaju roditelje kako im govore: "dijete upisi i zavrsi fakultet bit ces netko i nesto" .
Pa nije sramota zavrsiti samo srednju i odma raditi cak dapace,i nije faks za svakoga to se vidi iz statistike koliko ih uopce i zavrsi.
I za kraj ekonomski i pravni faks!? osim sto najvise primaju opce je poznato da su to dva najkorumpiranija fakulteta pa se upisuju i s nadom da ce tata platit ispite samo da se ima diploma.

Ukupno postova: 84
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.07.2008. 23:15 
Naslov:  

kopile je napisao/la :
Pa šta ti vrijedi "razmišljanje o budućnosti" ako se nemožeš upisati na fakultet koji te zanima ako je on samo u Zagrebu(a ti nemaš novaca) ili ako nemožeš proći na prijemnom.

ne mozeš proć na prijemnom???

mozeš itekako....samo kad bi se malo potrudili...a ne lapit cijelu srednju školu....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Delfin

Ukupno postova: 505
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.07.2008. 14:22 
Naslov:  

Uma je napisao/la:
slazem se s ovim da su ljudi nemastoviti i zato upisuju fakultete koji su najlaksi za upisati. ovo za pravo i matematiku je istina.
Ja sam jos nesto htjela nadodati na ovu raspravu i upisivanje na faks. Ako imas 18 i nisi upisao faks tj. ne studiras svi te gledaju kao neku propalicu kao neku nizu klasu, kao nekog radnika s osnovnom skolom...... shvacate sta hocu reci, smatram da je svaka generacija pod sve vecim pritiskom da budu najbolji, slusaju roditelje kako im govore: "dijete upisi i zavrsi fakultet bit ces netko i nesto" .
Pa nije sramota zavrsiti samo srednju i odma raditi cak dapace,i nije faks za svakoga to se vidi iz statistike koliko ih uopce i zavrsi.
I za kraj ekonomski i pravni faks!? osim sto najvise primaju opce je poznato da su to dva najkorumpiranija fakulteta pa se upisuju i s nadom da ce tata platit ispite samo da se ima diploma.

Potpisujem!!

Skoči u forum: