Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječka groblja noćna su okupljališta mladih koji na grobovima piju pivu i motaju joint!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Avi

Ukupno postova: 204
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.06.2008. 14:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

MacaPapucharica je napisao/la :
Ingo je napisao/la :
- nedate im da locu po birtijama jer su maloljetni
- nedate im da locu kraj trgovina jer su glasni i smetaju susjedima
- nedate im da se skupljaju na promenadi jer ... neznam zasto

eto, sad su otisli na groblje jer nikome tamo njihova galama ne smeta ... i to vam smeta.

kuda da idu ??

ne bih se složila s tobom...
kao maloljetni ne bi uopće trebali lokati, stignu to sve i nakon 18te...
skupljaju se na promenadi...pa ako već moraju lokati, ne moraju ostavljati svinjac iza sebe i razbijati...

svakako, treba postojati mjesto na kojem će se okupljati...

ali, groblje?
groblje???

mvarga je napisao/la :
Mislim da su mladi našli doslovni smisao u uzrečici mrtav pijan.

Glupo je pametovati ali svi oni imaju i neke roditelje ili staratelje. Ili je za opijanje na grobljima kriva škola, društvo, uprava groblja, okrutni kapitalizam, besperspektivnost kazališnih predstava ili nezanimljiv program Osječkog ljeta kulture?

Bit će da je sve to zajedno. Samo oni su potpuno nevini u toj priči. Moš' mislit.

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile Tako je

Ukupno postova: 680
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 27.06.2008. 16:04 
Naslov:  Re: Osječka groblja noćna su okupljališta mladih koji na gro

... ma današnja šmkrljudrija/balavurdija opče' nema respekta prema mrtvima...
...što si materi na grob neode lokat i pišat i pljugat...
stoka.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mvarga

Ukupno postova: 731
Post Postano: 27.06.2008. 17:38 
Naslov:  

Loona je napisao/la :
ali ako mi imamo ovakva stajališta, koji su onda ti koji čine te sve pizdarije? Nas je ovdje dosta i nismo izgleda niti jednim postom ili svojom pričom nekome mlađem dali do znanja što valja a što ne.. Besmisleno je onda opet o tome i raspravljati..
mvarga je napisao/la: Samo oni su potpuno nevini u toj priči. Moš' mislit'.
Možda nije naglašeno, ali htio sam ovom ironijom reći kako gube vrijeme i upropaštavaju talente koje imaju.

Alkohol uništava moždane stanice, ali veće zlo od toga je što gube vrijeme i time propuštaju priliku da, razvijajući svoje talente, postanu osobe kakve bi mogle.

Nastavljajući s pijankama na grobljima, u parkovma i na promenadi postaju cinični kritičari svega i svačega, uplašeni komformisti koji u stanju opijenosti ili kupujući gluposti imaju osjećaj da su netko i nešto.
Ili završe na liječenju od raznih ovisnosti.

A da razvijaju svoje talente postali bi, kao što reče faca s Titanica: "I'm the King of the World". I ne bi bili nesretni, što je možda najgora posljedica grobljanskih razgovora.

A roditelji i svi ostali im to ne znaju objasniti ili prenijeti dovoljno uvjerljivo.

eseker

Ukupno postova: 649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.06.2008. 17:54 
Naslov:  

Lost generation. A kako i neće kad su im roditelji jednom nogom u bivšem sistemu gdje im je sve bilo osigurano a drugom u ovom novom u kom ne znaju ni na čemu stoje (jel kamen il je govno). Raskorak, a između ništa. ambis.
Kako će ti mladci znati što je lijevo a što desno, što je pravo a što krivo, kad su im i sami roditelji raspeti između prošlosti i sadašnjosti (nema se vremena misliti na budućnost), raspeti između svakodnevice i zamagljene perspektive...
To je nama naša borba dala. Ja se nisam za to borio, Časna riječ.

Ukupno postova: 500
Post Postano: 27.06.2008. 23:21 
Naslov:  

Svi znamo šta ostaje iza pijanog čovjeka smeče,bljuvotine,razbijene boce,vrši se nužda naokolo.Šta više reć grozota pa svi mi imamo po tim grobljima nekog od svojih najmilijih,dobre prijatelje,lege koji su dali živote za DOMOVINU.Drogiraju se i pijanče okolo škola,vrtića po promenadi,parkovima.Neznam nemam riječi po grobljima se vucarat to je stvarno nazadno.

Loona

Ukupno postova: 3713
Post Postano: 28.06.2008. 14:03 
Naslov:  

Nekako se čini da je sve što današnji klinci rade - nazadno.. a i mi smo ti koji samo reagiramo na loše vijesti..
Ne sjećam se da se uspjeh nekog klinca ili grupe klinaca povlačio kao topic ovdje, niti da smo to pohvalili ili rekli nešto dobro za to.. i na nama je dio krivnje jer se javljamo komentarima samo kad je napravljeno nešto loše.. to klincima možda daje za misliti da će samo lošim stvarima privući nečiju pozornost..

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 28.06.2008. 14:42 
Naslov:  

ja čisto sumnjam da to djeca rade....oni ni po danu ne zalaze na takva mjesta...sve mi se čini da se ljudi treće dobi okupljaju na tim mjestima i evociraju neku svoju mladost sa primjesama experimentiranja koje pokupiše od napredne unučadi...

Loona

Ukupno postova: 3713
Post Postano: 28.06.2008. 14:43 
Naslov:  

Dobra ti je teorija, al sumnjam da bi se održala na muriji.. osijek031.com smile

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 28.06.2008. 15:55 
Naslov:  

dok nekog ne ukebaju sve prolazi.groblje je idealno mjesto za dilanje pogotovo među starijom populacijom - potpuno bez ikakvog nadzora.matore lopuže ukradu od djece lake droge pa onda troše po grobljima i svaljuju krivicu na djecu...c.c.c.

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 29.06.2008. 16:25 
Naslov:  

Loona je napisao/la:
Znači, samo neka pokupe smeće za sobom i sve je ok?

Upravo tako. Ukoliko ne čine štetu, naravno. Mislim, koga to smeta, osim čudnih, živih ljudi?

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Marisol

Ukupno postova: 70
Post Postano: 01.07.2008. 15:39 
Naslov: Hehehe ! 

bazooka_joe je napisao/la :
Yup, nije u redu ostaviti nered iza sebe. Ali znali smo i mi ponekad otprašiti koji grob (one crne), onako ga lijepo očistiti da se ne uprljaš dok ležiš sa curom na toplom kamenu... Very Happy
Kvragu, činili smo im uslugu!

da,da...cure idu tamo zapalit da bi sjedile na toplom mramoru i ne prehladile jajnike, a decki idu jer su cure tamo... ma de, tolika hajka, ne kazem da je ok tak pravit nered po groblju, al de...cula sam i za gore stvari koje rade udane gospodje i gospoda kojima je seksualni zivot predosadan ako nisu na spooky mjestima!

Marisol

Ukupno postova: 70
Post Postano: 01.07.2008. 15:41 
Naslov:  

Marisol je napisao/la:
bazooka_joe je napisao/la :
Yup, nije u redu ostaviti nered iza sebe. Ali znali smo i mi ponekad otprašiti koji grob (one crne), onako ga lijepo očistiti da se ne uprljaš dok ležiš sa curom na toplom kamenu... Very Happy
Kvragu, činili smo im uslugu!

da,da...cure idu tamo zapalit da bi sjedile na toplom mramoru i ne prehladile jajnike, a decki idu jer su cure tamo... ma de, tolika hajka, ne kazem da je ok tak pravit nered po groblju, al de...cula sam i za gore stvari koje rade udane gospodje i gospoda kojima je seksualni zivot predosadan ako nisu na spooky mjestima!
i kad kazem spooky mjesta, doslovno mislim na GROBLJA, hbt! eeee, katolici moji , odma popu na ispovijed i 500 zdravomarija i zato sto ste na groblju i zato sto cugate i zato sto duvate! Wink

Skoči u forum: