Zbogom Euro! :(
odbijam povjerovat!
Kultura, zabava, sport, hobby
svaka cast dečkima ali onaj sudac je peder MacaPapucharica
al, kao što netko reče : bolje se roditi bez k****, nego bez sreće...
ako imaš sreće i k**** će ti narasti
monya
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast dečkima ali onaj sudac je peder
![]()
![]()
a šta ceš.....
I čim sam skontala da idu penali imala sam osjećaj da ćemo izgubit jer nemamo sreće jednostavno... Bed, što drugo reć... Al eto navijači zajedno i u sreći i u tugi... nake_radomonya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde molim te ti mi sad daj jedan imalo dobar razlog zbog kojeg bi mi trebali okriviti suca.
.
stoka_unleashed
nake_radomonya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde molim te ti mi sad daj jedan imalo dobar razlog zbog kojeg bi mi trebali okriviti suca.
.
Sudac je korektno odradio posao i to stoji....al utakmica je trajala još dvije min nakon 120.....kao da nije bilo dovoljno još tih dodatnih pola sata......
OligofreniDikobrazoidSvaka čast Bilić Boysima, klanjam im se do zemlje. Napravili su veliku stvar, a da je bilo samo malo sreće napravili bi još i veću... Za dvije ćemo godine na svjeckom naplatiti nedostatak sreće i bit prvaci!!! Toliko...
EJ...
'KO KAŽE DA SMO PALI
TAJ, MORA DA SE ŠALI
I NAJVEĆI SU MALI
KAD VIJORI CRVEN, BIJELI, PLAVI
DOMOVINI ZAHVALI I POKAŽI LJUBAV
NEMA NIKOG DA SE PRAVI GRBAV
ULICE SU ŽIVE
PJEVA SE SA TVRĐE, TRGA I SA RIVE!
SAMO JE JEDNO
U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
DA PUSTIM SUZU S OKA
JER TEBE VOLIM JA
ŽIVOT MI DALA
BAŠ KAO DA JE ZNALA
DA NIKAD NEĆE NESTAT
SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!)
S PONOSOM NARODU SVOM
LJUBI GRB NA DRESU TOM
NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI
NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ!
ostavili ste srce na terenu
DylanZbogom Euro, ali i opetovano zbogom ljudskoj inteligenciji i razumu prvenstveno.
Zar gubitak jedne utakmice na nogometnom prvenstvu, odmah znači da imamo pravo uništavati sve pred sobom?
Čini se da znači, jer osim srušenih stupova noćas, demoliran je i jedan caffe bar.
Ako je vjera/religija opijum naroda, ne želim ni pomisliti što je onda sport...
quote]
Slažem se potpuno.Nikad mi nije bilo jasno čemu to uništavanje i demoliranje kafića,izloga i slično. Bila sam sinoć na promenadi.Nakon tekme par sekundi muk,a onda stampedo uz szvuk polomljenog stakla i uralnja pripite mladeži. Strašno,mislim kužim da smo bili tužni i razočarani,ali ovakvo divljanje nema opravdanja.
Tekma mi je oduzela par godina života zbog živciranja,jedino što mogu reći je da nismo imali sreće...kkao su dečki plakali na kraju...strašan prizor....imala sam noćas perverzne fantazije da tješim Srnu...

Poppy
tek sam danas vidila onu scenu kad Srna plače nakon tekme, a Bilić ga gladi po glavi... da ti srce pukne!![]()
darkmarkPoppy
tek sam danas vidila onu scenu kad Srna plače nakon tekme, a Bilić ga gladi po glavi... da ti srce pukne!![]()
Kako neće plakat, razvalimo jednu Englesku u kvalifikacijama 2 puta ,prodjes grupu sa maksimalnim brojem bodova i onda ti u zadnjoj sekundi jebeni turci daju gol za 1:1, U tri p.m....
morgana i vi se živcirate ni zbog čega...šta bi imali (osobno) od pobjede? samo razlog da se opijete i ožderete ( i poraz vam je dobordošao u tu svrhu)...ajd, shvaćam kladioničare, izgubili ljudi pare al vi mali obični...kao da vam mama i tata igraju, kao da vam korica kruha o tome ovisi....do sljedećeg nastupa sve zaboravite i ajmo ponovo...moje saučešće svima koji se osjećaju izgubljenima...
">
Otvaranjem ove poruke ubio si jednog Turčina,a slanjem nekom drugom ubio si jos dva.prema osmijehu na tvojem licu zakljucujem da si Hrvat! posalji poruku dalje i vratimo HRVATSKOJ osmijeh na lice.
morgan
a i vi se živcirate ni zbog čega...šta bi imali (osobno) od pobjede? samo razlog da se opijete i ožderete ( i poraz vam je dobordošao u tu svrhu)...ajd, shvaćam kladioničare, izgubili ljudi pare al vi mali obični...kao da vam mama i tata igraju, kao da vam korica kruha o tome ovisi....do sljedećeg nastupa sve zaboravite i ajmo ponovo...moje saučešće svima koji se osjećaju izgubljenima...
nake_rado
Vidi i oranje nesretno, isto tako, fantasitčno u grupi, razbiju francusku italiju i rumunjsku i onda dođe rusija koje je ''preko štele'' upala na euro i oni prođu u polufinale.
FrostDa, koliko god sam favorizirao Nizozemce, Rusi su igrali kao demoni, svaka im čast...
nake_rado
Vidi i oranje nesretno, isto tako, fantasitčno u grupi, razbiju francusku italiju i rumunjsku i onda dođe rusija koje je ''preko štele'' upala na euro i oni prođu u polufinale.
s tim da su rusi zaslužili svoj prolaz fair and square![]()
Monstrum
fuj, finale italija i njemačka, pa katastrofa![]()
nake_radoMonstrum
Nedo bog, oću španjolce, i to da razbiju njemce.
nake_radoMonstrum
Nedo bog, oću španjolce, i to da razbiju njemce.

Poppyi tako... kaže moja prijateljica: pa kako su oni naši luzeri uspjeli s 11m udaljenosti promašit gol od 16 kvadrata! Pa ljudi žive u 16 kvadrata!

daddos
... od četiri utakmice ,tri dobiješ,jednu odigraš neodlučno i svejedno pakuješ kofere...jebiga...
Leteci mungos
Cemu tugovati? Kako na vas zivot utjece uspjeh hrvatske repke? Biste li se osjecali ispunjenije da je Hrvatska u polufinalu ili finalu, bi li vam se povecala placa, biste li napravili nesto sto bi vam ispunilo srca (dulje od polusatnog navijanja i voznje na krovu automobila)?
nake_radoZasto? Ukazuju ti da s pobjedom reprezentacije osobno nemas ama bas nikakve veze?Kako me živciraju takva razmišljanja.
Leteci mungos
Cemu tugovati? Kako na vas zivot utjece uspjeh hrvatske repke? Biste li se osjecali ispunjenije da je Hrvatska u polufinalu ili finalu, bi li vam se povecala placa, biste li napravili nesto sto bi vam ispunilo srca (dulje od polusatnog navijanja i voznje na krovu automobila)?
Leteci mungos
nake_radoZasto? Ukazuju ti da s pobjedom reprezentacije osobno nemas ama bas nikakve veze?Kako me živciraju takva razmišljanja.