Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dvojica silovala desetogodišnjaka?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
snaša

Ukupno postova: 820
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.06.2008. 8:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prestrašno..i ja imam 4 sina...mamicu im poremećenu..sigurno će procuriti negdje neslužbenim putem o kom se radi...ma treba ih na giljotinu..

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.06.2008. 8:39 
Naslov:  

pokusavam smiliti kakva bi im kazna bila 'prikladna', i shvacam da postajem monstrum koji bi uzivao u njihovim patnjama.

traume koje su ostavili tom djecaku su nepopravljive, i bilo koja kazna za njih je nedovoljna.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona

Ukupno postova: 3713
Post Postano: 19.06.2008. 9:01 
Naslov:  

najgore od svega je što je to sasvim lako moglo proći neopaženo.. Djetetu neugodno i sram ga je, ništa ne bi rekao, mama je mogla samo njegov veš staviti u pranje da ništa ni ne primjeti - i ode u zaborav.. bar je izašlo na vidjelo.. samo još da naša policija uspije riješiti slučaj.. Rolling Eyes

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 19.06.2008. 9:13 
Naslov:  

rješit će se to ne brinem se ja ipak živimo na selu okruženi sa 100 000 duša i svako svakome gleda u dvorište, netko je morao vidjeti nešto i vidio je nešto 100% a na ovako nešto se ne okreće leđa.
iskreno mislim da bi sljedeći korak trebao biti izlazak u javnost, u medije, radio postaje, novine, tv, neka obojica budu na iglama a kad tad će se zajebat i otkrit će ih se a onda su najebali, ni jedan zatvor ni jedna ćelija im neće biti sigurna, na ulicu neće smjet izać a u zatvorima najgore prolaze pedofili
kako god se okrene najebali su obojica i to gadno samo da ih se otkrije

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 19.06.2008. 9:14 
Naslov:  

Ingo je napisao/la:
traume koje su ostavili tom djecaku su nepopravljive, i bilo koja kazna za njih je nedovoljna.

A pazi.... to se događa na ovoj našoj kugli svaki tren - klince maltretiraju, tjeraju ih da rade 12 sati dnevno, moraju nositi puške i ubijati, prostituiraju se, siluju ih, režu klitiće, mlate i psihički zlostavljaju.

I gdje je rješenje problema? I opet će se dio počinitelja izvući... jedni će biti bolesni u glavu, drugi sveci, treći kazati da su to morali.... Ono, kad razmišljaš o tome, možeš samo popizditi od muke i nemoći.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
pumpkin

Ukupno postova: 978
Post Postano: 19.06.2008. 9:40 
Naslov:  

zlusch je napisao/la :
Ingo je napisao/la:

A pazi.... to se događa na ovoj našoj kugli svaki tren - klince maltretiraju, tjeraju ih da rade 12 sati dnevno, moraju nositi puške i ubijati, prostituiraju se, siluju ih, režu klitiće, mlate i psihički zlostavljaju.

I gdje je rješenje problema? I opet će se dio počinitelja izvući... jedni će biti bolesni u glavu, drugi sveci, treći kazati da su to morali.... Ono, kad razmišljaš o tome, možeš samo popizditi od muke i nemoći.

Na žalost, događa se svuda, ali barem ovdje, ispred i oko nas možemo možda utjecati na neke stvari. I trebamo znati tko su takvi ljudi i na što su spremni, oni mogu biti i nečiji ljubazni susjedi, "tihi mirni i povučeni, i vole djecu", svih dobi i društvenih staleža. Nadam se da će se znati tko su, a to što će ih zbog toga netko uznemiravati ili izmlatiti na svakom ćošku su i zaslužili, sigurno ih zbog toga ne treba žaliti. Ja bi se rado volonterski pridružila svim aktivnostima u istrebljivanju pedofila. Vidim na naslovnici novina jutros da se radi o osmogodišnjaku, ne znam koja informacija je točna, ali svejedno, desetogodišnjak ili osmogodišnjak, prestrašno je i nedopustivo to učiniti djetetu koje je nemoćno i ne može se obraniti, i koje će trpjeti posljedice toga kroz čitav svoj život. Dala bi im ja obadvojici petardu u šupak, da se malo vesele.

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 19.06.2008. 9:43 
Naslov:  

pumpkin je napisao/la:
Na žalost, događa se svuda, ali barem ovdje, ispred i oko nas možemo možda utjecati na neke stvari.

ovdje treba utjecati mirno, staloženo, polako, s palicom...

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 19.06.2008. 9:45 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
pumpkin je napisao/la:
Na žalost, događa se svuda, ali barem ovdje, ispred i oko nas možemo možda utjecati na neke stvari.

...klještima, brenerom i par holšarafa za pod nokte usijane zavrtat majku im jebem pedofilsku osijek031.com smile

pumpkin

Ukupno postova: 978
Post Postano: 19.06.2008. 9:45 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
pumpkin je napisao/la:

... i ostalim priručnim sredstvima i alatima...

Ukupno postova: 8
Post Postano: 19.06.2008. 9:50 
Naslov:  

Ingo je napisao/la :
pokusavam smiliti kakva bi im kazna bila 'prikladna', i shvacam da postajem monstrum koji bi uzivao u njihovim patnjama.

slazem se...ovo je prestrasno !!! Mad

Gandalf

Ukupno postova: 9
Post Postano: 19.06.2008. 9:54 
Naslov:  Re: Dvojica silovala desetogodišnjaka?

Majku im jebem retardiranu. Prvo bi im odrezao jaja, a onda prošetao nož kroz vrat, ali polagano......ležerno. Pa gdje ide ovaj jebeni svijet??!!?!?

PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.06.2008. 9:55 
Naslov:  

trebali bi nekli linč napraviti

ja znam sta bi im napravio:
polomio bi im i ruke i noge i bacio u plicak u more pa da se koprcaju i pokusaju doci do obale a pritom bi ih od morske slane vode pekle rane otvorenih prijeloma

a ja bi stajao na obali i smijao se i gadao s kamenjem.... bolesno (malo sam pretjerao, al sta ces to su zasluzili)

faktor-x
Ukupno postova: 447
Post Postano: 19.06.2008. 10:01 
Naslov:  

čujem da glavaš ima dobru tehniku sa kiselinom Evil or Very Mad

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 19.06.2008. 10:04 
Naslov:  

Gandalf je napisao/la:
Majku im jebem retardiranu. Prvo bi im odrezao jaja, a onda prošetao nož kroz vrat, ali polagano......ležerno. Pa gdje ide ovaj jebeni svijet??!!?!?

I te minute dok si to pisao jedno je dijete maltretirano na nekakav način.... i uopće nije nikakav šok da su ova dva đikana to učinila ovom klincu - to se događa stalno, čak i u trenutku dok ti ja ovo sad pišem.

Kad nešto ne znaš, onda te ne boli.... a fora je da kad bi o tome razmišljao stalno, mogao bi komotno završiti u ludari.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Gandalf

Ukupno postova: 9
Post Postano: 19.06.2008. 10:14 
Naslov:  

I te minute dok si to pisao jedno je dijete maltretirano na nekakav način.... i uopće nije nikakav šok da su ova dva đikana to učinila ovom klincu - to se događa stalno, čak i u trenutku dok ti ja ovo sad pišem.

Kad nešto ne znaš, onda te ne boli.... a fora je da kad bi o tome razmišljao stalno, mogao bi komotno završiti u ludari.
[/quote]

I šta sad????
Pa treba nešto poduzeti, a ne samo laprdati.
Dobro je neki lik rekao da im treba izbaciti slike, ime, prezime i adresu....sve u javnost, pa neka dobiju šta su zaslužili......, a i ti nisi daleko od toga.

Skoči u forum: