Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Prestrašno..i ja imam 4 sina...mamicu im poremećenu..sigurno će procuriti negdje neslužbenim putem o kom se radi...ma treba ih na giljotinu.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pokusavam smiliti kakva bi im kazna bila 'prikladna', i shvacam da postajem monstrum koji bi uzivao u njihovim patnjama.
traume koje su ostavili tom djecaku su nepopravljive, i bilo koja kazna za njih je nedovoljna. |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
najgore od svega je što je to sasvim lako moglo proći neopaženo.. Djetetu neugodno i sram ga je, ništa ne bi rekao, mama je mogla samo njegov veš staviti u pranje da ništa ni ne primjeti - i ode u zaborav.. bar je izašlo na vidjelo.. samo još da naša policija uspije riješiti slučaj..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
rješit će se to ne brinem se ja ipak živimo na selu okruženi sa 100 000 duša i svako svakome gleda u dvorište, netko je morao vidjeti nešto i vidio je nešto 100% a na ovako nešto se ne okreće leđa.
iskreno mislim da bi sljedeći korak trebao biti izlazak u javnost, u medije, radio postaje, novine, tv, neka obojica budu na iglama a kad tad će se zajebat i otkrit će ih se a onda su najebali, ni jedan zatvor ni jedna ćelija im neće biti sigurna, na ulicu neće smjet izać a u zatvorima najgore prolaze pedofili
kako god se okrene najebali su obojica i to gadno samo da ih se otkrije |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
A pazi.... to se događa na ovoj našoj kugli svaki tren - klince maltretiraju, tjeraju ih da rade 12 sati dnevno, moraju nositi puške i ubijati, prostituiraju se, siluju ih, režu klitiće, mlate i psihički zlostavljaju.
I gdje je rješenje problema? I opet će se dio počinitelja izvući... jedni će biti bolesni u glavu, drugi sveci, treći kazati da su to morali.... Ono, kad razmišljaš o tome, možeš samo popizditi od muke i nemoći. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici....  |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
A pazi.... to se događa na ovoj našoj kugli svaki tren - klince maltretiraju, tjeraju ih da rade 12 sati dnevno, moraju nositi puške i ubijati, prostituiraju se, siluju ih, režu klitiće, mlate i psihički zlostavljaju.
I gdje je rješenje problema? I opet će se dio počinitelja izvući... jedni će biti bolesni u glavu, drugi sveci, treći kazati da su to morali.... Ono, kad razmišljaš o tome, možeš samo popizditi od muke i nemoći.
|
Na žalost, događa se svuda, ali barem ovdje, ispred i oko nas možemo možda utjecati na neke stvari. I trebamo znati tko su takvi ljudi i na što su spremni, oni mogu biti i nečiji ljubazni susjedi, "tihi mirni i povučeni, i vole djecu", svih dobi i društvenih staleža. Nadam se da će se znati tko su, a to što će ih zbog toga netko uznemiravati ili izmlatiti na svakom ćošku su i zaslužili, sigurno ih zbog toga ne treba žaliti. Ja bi se rado volonterski pridružila svim aktivnostima u istrebljivanju pedofila. Vidim na naslovnici novina jutros da se radi o osmogodišnjaku, ne znam koja informacija je točna, ali svejedno, desetogodišnjak ili osmogodišnjak, prestrašno je i nedopustivo to učiniti djetetu koje je nemoćno i ne može se obraniti, i koje će trpjeti posljedice toga kroz čitav svoj život. Dala bi im ja obadvojici petardu u šupak, da se malo vesele. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ovdje treba utjecati mirno, staloženo, polako, s palicom... |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ovdje treba utjecati mirno, staloženo, polako, s palicom...
|
...klještima, brenerom i par holšarafa za pod nokte usijane zavrtat majku im jebem pedofilsku  |
|
|
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
ovdje treba utjecati mirno, staloženo, polako, s palicom...
|
... i ostalim priručnim sredstvima i alatima... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
Veca_Os
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek(CenTar) Spol:  Žensko
|
pokusavam smiliti kakva bi im kazna bila 'prikladna', i shvacam da postajem monstrum koji bi uzivao u njihovim patnjama.
traume koje su ostavili tom djecaku su nepopravljive, i bilo koja kazna za njih je nedovoljna.
|
slazem se...ovo je prestrasno !!!  |
|
|
|
|
 |
Gandalf
Ukupno postova: 9 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
Majku im jebem retardiranu. Prvo bi im odrezao jaja, a onda prošetao nož kroz vrat, ali polagano......ležerno. Pa gdje ide ovaj jebeni svijet??!!?!? |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
trebali bi nekli linč napraviti
ja znam sta bi im napravio:
polomio bi im i ruke i noge i bacio u plicak u more pa da se koprcaju i pokusaju doci do obale a pritom bi ih od morske slane vode pekle rane otvorenih prijeloma
a ja bi stajao na obali i smijao se i gadao s kamenjem.... bolesno (malo sam pretjerao, al sta ces to su zasluzili) |
|
|
|
|
 |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
čujem da glavaš ima dobru tehniku sa kiselinom  |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Gandalf
Ukupno postova: 9 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
I te minute dok si to pisao jedno je dijete maltretirano na nekakav način.... i uopće nije nikakav šok da su ova dva đikana to učinila ovom klincu - to se događa stalno, čak i u trenutku dok ti ja ovo sad pišem.
Kad nešto ne znaš, onda te ne boli.... a fora je da kad bi o tome razmišljao stalno, mogao bi komotno završiti u ludari.
[/quote]
I šta sad????
Pa treba nešto poduzeti, a ne samo laprdati.
Dobro je neki lik rekao da im treba izbaciti slike, ime, prezime i adresu....sve u javnost, pa neka dobiju šta su zaslužili......, a i ti nisi daleko od toga. |
|
|
|
|
 |
 |
|