UFO - Urban Fest Osijek 2008. - program

Osijek

UFO - Urban Fest Osijek 2008. - program

Urban Fest Osijek je manifestacija koja se prvi put održala u Osijeku u lipnju 2004. godine kod Vodenih vrata u Tvrđi. Riječ je o glazbenoj manifestaciji koja okuplja neafirmirane, demo bandove i DJ-e iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja te onim najboljima omogućuje nastup na velikoj bini s jakim koncertnim razglasom i mnoštvom publike, novinara i predstavnika izdavačkih kuća.

Kako s godinama UFO postaje sve veći, poznatiji i posjećeniji, tako raste i potražnja za dodatnim sadržajima, koji se iz godine u godinu uvode. Osim neafirmiranih bandova, okupljenima su počeli svirati i poznati gosti. Od prošle se godine održava i međunarodno b-boy natjecanje. Došli smo i do godine 2008. kada se uvodi nekoliko novih pozornica te prigodni filmovi koji će se prikazivati tijekom trajanja fastivala.

UFO 2008 trajat će od 18. do 21. lipnja, a 24. lipnja će biti održan i after UFO party na otvorenom. Ove će vas godine, između ostalih, zabavljati Dogo Argentino, Urban & 4, Električni orgazam, Rambo Amadeus, Dubravko Lapaine, Red Roosters, Dado Topić...

Koncerti počinju svakoga dana u poslijepodnevnim satima, i traju do ranojutarnjih sati sljedećega dana.

Program UFO 2008.

ART STAGE

18. lipnja (srijeda)
Crome Dubh
Neću Žvake Oću Kusur
S.U.S.
Grupa Tvog Života
Southern Alias Trio
Dogo Argentino

ROCK STAGE

19. lipnja (četvrtak)
Urban i 4
Dodgers / Velika Gorica / Hr
OPROSTI / Našice / Hr
The Rock Flock / Požega / Hr
Hangover pills / Zagreb / Hr
Wasted Generation / Osijek / Hr
Izlaz / Rijeka / Hrvatska
Drifter dogs / Jablanica / BiH
Anaconda / Novska / Hr
Problemi / Vinkovci / Hr

20.lipnja (petak)
Električni orgazam
Sheitans / Županja / Hr
Replica / Zagreb / Hr
POP-UPS / Srb
Milost / Đurđenovac / Hr
Off Side / Županja / Hr
Abergaz / Zagreb / Hr
The noRegrets / Rovinj / Hr
Perpetuum mobile / Osijek / Hr
Music vs Physics /Melbourne / Au
ApstiNencija / Osijek / Hr

Hrvatska - Turska -> u petak, 20. lipnja na glavnom stageu.
Zbog utakmice Hrvatska - Turska došlo je i do promjena u Line-upu.
Svirka u petak kreće od 23h, bandovi koji nastupaju imaju po 30 minuta za tonsku i nastup.

21.lipnja (subota)
Rambo Amadeus
Miki i srebrni miševi / Karlovac / Hr
Samostalni referent /Beograd / Srb
The Dead Guys / United Kingdom - Hungary
Cab Driver / Stuttgart / De
Savathe / Zagreb / Hr
NoMeN / Osijek / Hr
Even Steven / Osijek / Hr
Icarus Down / Trbovlje / Slo

METAL STAGE

19. lipnja (četvrtak)
Kymera / Osijek
Cydocore / Novska
Reflections of internal rain / Srbija
Corpse grinder / Varaždin
Dead by mistake / Varaždin
Project genova / Bjelovar
Solar scream / Mađarska
Iron maiden tribute / Mađarska
We come one / Požega

20. lipnja (petak)
Saturnalia / Osijek
Gregzeye / Kutina
Evading downfall / BIH
Inside my casket / Zagreb
War-Head / Osijek
The language of thought hypothesis / Slovenija
Sear bliss / Mađarska
Alogia / Srbija

21. lipnja (subota)
Black Apple / Osijek
Tearless / Ivanec
Sepal / Karlovac
Defiant / Požega
Minus human / Osijek
Bad blood / Čakovec
Rising dream / Zadar
Disbelief / Njemačka

DJ STAGE

19. lipnja (četvrtak)
Domba Deluxe
Fantasmas
Walkay
Syntyche
Rene aka Maker
EM aka DFK
Bizo
Young Miller

20. lipnja (petak)
Mechanic Slave
XXX
Wyrus
Dechko
Hadji
Q Point
Vannesa Theron
Thro

21. lipnja (subota)
Big Mama night
Umbo
Grabic - D'Gelipter
Pips
Kema - D'Gelipter
Paavle
mash-up by Big Mama
Sly
Loki Masa

OLD URBAN ETNO STAGE
Tvrđa, Trg Sv Trojstva

19. lipnja
Dubravko Lapaine – didgeridoo
Tamburaški orkestar Osječko-baranjske županije i gosti

20. lipnja
Red Roosters
Dado Topić i Zvučni zid

BREAK'N'BEAT
Međunarodno b-boy natjecanje

Kao i prošle, tako i ove godine u sklopu UFO-a (Urban Fest Osijek) održati će se veliko međunarodno b-boy natjecanje i to u nedjelju, 22. lipnja
Battle-ovi koncepta 3vs3 održavati će se na otvorenom, a natjecatelji iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije, Bugarske te Mađarske boriti će se za nagradu od 500 €.
Za gramofonima će biti glavni DJ Woo-D (Slo), a kroz program će vas voditi KrisOne (Hr).

HOST: KrisOne (Hr)
DJ: Woo-D (Slo)

BATTLES 3vs3 – 1st place 500 €
CREWS from Croatia, Serbia, BiH, Slovenia, Bulgaria, ...

FILMOVI ZA UFO 2008
19. 20. i 21. lipnja (svaki dan sva tri filma)

"Eko djevojka"
autor: Vlasta Meštrović, trajanje: 9 min

"Korak"
autor: David Bagarić, trajanje: 5 min

"Baćinska jezera 1 i 2"
autori: Dejan bogunović i Tatjana Jandrić, trajanje: 30 minuta

Glavni film:
četvrtak, 19. lipnja – CONTROL
petak, 20. lipnja – MY BLUEBERRY NIGHTS
subota, 21. lipnja – ROLLING STONES – VJEČNI SJAJ

AFTER UFO SUMMER OPEN AIR PARTY
24.06. amfiteatar
e-base
pero fullhouse
marc times

Vezane galerije vijesti:

UFO 2008.
Galerije fotografija
Galerija 031: UFO - Urban fest Osijek 2008. - 2008.06.18-22.

UFO 2007.
Galerije fotografija
Galerija 031: UFO - Urban fest Osijek (dan #1) - 2007.06.21.
Galerija 031: UFO - Urban fest Osijek - Zion Train i LET3 (dan #2 i #3) - 2007.06.23.

UFO 2006.
Galerije fotografija
Galerija 031: UFO - Urban Fest Osijek - 2006.06.16. [dan 1.]
Galerija 031: UFO - Urban Fest Osijek - 2006.06.17-18. [dan 2. i 3.]

Vijesti
UFO 2006. na djelu od večeras!
UFO 2006. 100 % zAbAvE = UFO 2006. - Survival guide
UFO 2006. Lineup
Urban fest Osijek - UFO od 15. do 17. lipnja 2006.

UFO 2005.
Galerije fotografija
Galerija 031: UFO 2005. Special - Laibach
Galerija 031: UFO 2005. Dan 1. i 2. - Rambo Amadeus i Darkwood Dub

Vijesti
UFO 2005. Report: Laibach: Nismo bend za svadbe i sprovodep
UFO 2005. Report: Rambo je genijalac!
UFO 2005. Počelo odbrojavanje do početka osječkog festivala
UFO 2005. Laibach i tri dana glazbene brije!
E a sta, nema let3 ove godine? :/
43_23

E a sta, nema let3 ove godine? :/

Proslogodisnji koncert ionako ne mogu nadjebat...
Ovi stejdževi su farsa... napumpali su im broj, a ne kužim zašto... za svaki će trebat ozvučenje i logistika, a radpored je čudesan...

Npr. Grupa tvog života na "Art" stejdžu, alo Mrače, nisi ni znao koliki si umjetnik!
Onda "Old urban etno" - šta je to, pobogu? Red Roosters i Dado Topić i Zvučni zid? Pa oni su klasični rock!
Brejk-en-bit - šta to nije na DJ stejdžu?

Ali da se razumijemo, UFO je cvijetak kojeg treba njegovati, jer će ga Borbaševi Folk festivali zgazit... LONG LIV UFO!!!
živio ufo al ne bez let 3a
grupa tvog zivota,iron maidnem,we come one i rising dream su bendovi koje sigurno ne zelim propustit ove godine
hvala bogu tu je rambo
iskreno katastrofa mi ufo ove godine i kontam da će biti veliko sranje sa organizacijom jer se prošle godine nisu uspili snači sa 3 stagea.

al et živi bili pa vidili.
po meni je najveca greska sto su spojili OLJM I UFO..trebali su napraviti nekakav razmak..a i istina je sto kaze saba..vidit cemo
tux

po meni je najveca greska sto su spojili OLJM I UFO..trebali su napraviti nekakav razmak..a i istina je sto kaze saba..vidit cemo

Krivac za to je Studentski zbor, jer se za datume Urban festa znalo mjesecima prije, a OLJM je organiziran prebrzo.
No svaka od tih manifestacija ima svoje posjetitelje, na jednoj su strani oni koji vole Lanu Jurčević, a na drugoj Urbana.
nemate pojma , da li vi znate koji je trud da ufo napravljen, koliko je živaca pogubljeno, ljudi se samo žale i žale , nitko ne želi pohvaliti ljude koji to organiziraju, prvo si pljuju po Os ako nema nikakvih događanja a sada kada ima opet ne valja de ljudi odlučite se :E :confused:
Meni DJ Stage sasvim odgovara :D I b-boy... A moglo bi se i na urbana... Vidjet ćem =)
jelena2

nemate pojma , da li vi znate koji je trud da ufo napravljen, koliko je živaca pogubljeno, ljudi se samo žale i žale , nitko ne želi pohvaliti ljude koji to organiziraju, prvo si pljuju po Os ako nema nikakvih događanja a sada kada ima opet ne valja de ljudi odlučite se :E :confused:

ja ne pljujem po nikom...meni je drago da se organizira bilo sta...ali kazem da bi bilo puno bolje da su termini odrzavanja malo razmaknuti..
jelena2

svaka čast ljudima koji to organiziraju, al nije istina da se nisu mogli malo potrudit da to poslože kako spada, da ne izgleda ko da je odrađeno preko k**ca.

Re: UFO - Urban Fest Osijek 2008. - program

ufo je dobra manifestacija...
za sve one koji negoduju da je oljm izgubio alternativni štih eo im odgovora....
u organizaciju i ostale tehnikalije neću ulazit,jer prije svega cijenim entuzijazam....
ufo je stekao već neku reputaciju ako ne u državi bar u županiji,pa ne bi imao ništa protiv da oljm i ufo podijele koncertnu publiku na onu "alternativnu" (ufo) i manje alternativnu-zabavnjačku (oljm)....
neko bi se se sad mogo pozivat na neku tradiciju i nostalgiju,jebiga i meni je žao što nisam imao dovoljno godina da gledam why stakla i ostalu staru os alternativu na djelu...i šta sad,to vrijeme je prošlo i moš ga jebat,dok ima mjesta za bilo kakvu alternativu dobro je...ne možemo baš očekivat neku alternativnu meku,kao prvo nema dovoljno ljudi u osijeku za tak šta...
Frost

jelena2

svaka čast ljudima koji to organiziraju, al nije istina da se nisu mogli malo potrudit da to poslože kako spada, da ne izgleda ko da je odrađeno preko k**ca.

a po čemu si ti to, molim te, zaključio da je rađeno preko k**ca? misliš da je njima tak svejedno kako će to sveukupno izgledati?
nisam bila prošle godine, tako da ne znam kako su se snalazili sa 3 stejđa, ali vjerujem da će ovaj put biti bolje, jer ljudi koji to organiziraju stvarno ulože puno truda i mislim da nemamo pravo pljuvati po njima. po meni je ovo s više stage-ova odlična ideja, svatko ide tamo što više voli slušat.
ennna

a po čemu si ti to, molim te, zaključio da je rađeno preko k**ca? misliš da je njima tak svejedno kako će to sveukupno izgledati?
nisam bila prošle godine, tako da ne znam kako su se snalazili sa 3 stejđa, ali vjerujem da će ovaj put biti bolje, jer ljudi koji to organiziraju stvarno ulože puno truda i mislim da nemamo pravo pljuvati po njima. po meni je ovo s više stage-ova odlična ideja, svatko ide tamo što više voli slušat.

Po rasporedu.

I vjerujem da ljudi ulažu jako puno truda u to, i sve je to super. Ali kad već toliko rade oko svega, organizacije, plakata, ovog, onog, nije istina da netko nije mogao odvojiti jedan dan da to sve posloži da ima glavu i rep.
pa očito ne vjeruješ da ulažu puno truda ;) al aj dobro. meni je sve to lijepo i krasno, kao što već rekoh
Slažem se da je line-up s brda-s dola, al neka... Ja sam sretna što uopće ima neki takav event u ovom našem gradu :)
Što ne valja s line-up?
Pa složeno je dobro, sve poredano na stage kako trebai nema nikakvih problema.
Zašto tražiti dlaku u svakom jajetu?
Dajte nekada potpore, a ne samo pljuvati.

:D ufo rulz za razliku od oljma!!!!
i naravno ljudi dođite na art stage!!!
posebno mi se sviđa što se i nakon ufa nastavlja zabava 24.6. u amfiteatru!!!!!!!
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dylan

Što ne valja s line-up?
Pa složeno je dobro, sve poredano na stage kako treba

Alo Dilane, ti baš i ne znaš primit kritiku, jelda? Jel tebi jasno da je nama (većini ovdje) super drago što nešto takvo postoji u ovoj našoj prašumskoj džungli narodnjaka, ali nam je krivo što se urbane stvari uvijek radi nekako napola, kao da smo mi dužni probavit sve zato što nema ničeg drugog, pa onda "evo vam nešto s čim MORATE bit zadovoljni?"

Mrak na Art stejdžu (bit će "Mrače skini se!"), Rustersi na old-urban-etno-folk-ćušpajz-ne-znam-kako-da nazovem-pa-izmišljam-nešto-da-zvone-bogdan-ne-bude-izoliran stejdžu, a da ne spominjem proračun u kojem (čini mi se) organizatori više popapaju nego svih onih 95% neetabliranih bendova?

Ali da ponovim da ne bi bilo zabune, LONG LIV UFO, i takav kakav je dobar je (kad ne znamo za bolje, ako treba samo ću spomenuti jedan grad sličan i bliz nama u kojem se događa jedan Exit?!)
Jedan_iz_mase

Dylan

Što ne valja s line-up?
Pa složeno je dobro, sve poredano na stage kako treba

Alo Dilane, ti baš i ne znaš primit kritiku, jelda? Jel tebi jasno da je nama (većini ovdje) super drago što nešto takvo postoji u ovoj našoj prašumskoj džungli narodnjaka, ali nam je krivo što se urbane stvari uvijek radi nekako napola, kao da smo mi dužni probavit sve zato što nema ničeg drugog, pa onda "evo vam nešto s čim MORATE bit zadovoljni?"

Mrak na Art stejdžu (bit će "Mrače skini se!"), Rustersi na old-urban-etno-folk-ćušpajz-ne-znam-kako-da nazovem-pa-izmišljam-nešto-da-zvone-bogdan-ne-bude-izoliran stejdžu, a da ne spominjem proračun u kojem (čini mi se) organizatori više popapaju nego svih onih 95% neetabliranih bendova?

Ali da ponovim da ne bi bilo zabune, LONG LIV UFO, i takav kakav je dobar je (kad ne znamo za bolje, ako treba samo ću spomenuti jedan grad sličan i bliz nama u kojem se događa jedan Exit?!)

Ak bude "skini se", jać se rado razodijenut...
Enivej, ART STAGE je jedini način na koji je naš prijatelj s Likovne akademije uspio realizirat ideju o upriličenju koncerta za kraj ak. godine, te povodom nekih međunar. susreta likovnjaka, u dvorištu bivše vojarne "Drava".
Čovjek je s tom idejom došao pred Stud. zbor koji ga je ladno otpušio jer "nema sredstava"... Jbg, mala Jurčevićeva valjda neće na papak u Bendeku nego u Waldingeru, pa su ta sredstva kanalizirana gdje treba. Ostalo mu je da zamoli Ducu (UFO) za stejdž i ostalo, tako da je na koncu konaca ispalo da mi, čineći uslugu našem legosu, zapravo sviramo na UFU, na stejdžu koji se zove ART, valjda zato što se odvija u dvorištu art/umjetn. akademije. Dakle, u inat provincijalnoj gluposti koja je zavladala st.zborom, ipak smo pristali pojavit se, pro bono, ali puna i razdragana srca.

Štajaznam, eto, ak je tolki bed što mi skrnavimo 'art', ja se obvezujem da ćemo prije svirke upriličit kojekakovi igrokaz il monodramu, e ne bi li se pokušali uklopit u zahtjevni svijet umjetnika... Pa se gledamo.
Ma ne skrnavite vi art, vi ste super, ZA-KON, samo što sam se zabezekno kad sam vidio da niste na rok stejdžu nego na nekakvom artu. ALi dobro, sad kad si objasnio skužio sam ćorsokake po kojima ste šalabazali... Bilo bi zgodno kad bi upriličili kaki performans ili apstraktnu modernističku prozu...

Zrimba bi se jednostavno skinuo i nadmašio Toma Gotovca sto puta...
Jel netko zna kad pocinju svirke u cetvrtak, i kad se moze ocekivati da ce poceti Urban? :-)
Žao mi je što ću vjerojatno propustiti Urbana, al dobro, hebemu šta sad.. Zanimljivo, na official pages UFO-a je spomenut Leibach?! Too good to be true, očito..
Anyway, veselim se živoj svirci!
insomnia

Zanimljivo, na official pages UFO-a je spomenut Leibach?! Too good to be true, očito..

Zato sto je Laibach jedne godine i nastupao na UFO-u. Doduse, dvoriste Vege se jedva popunilo, a i navodno su im osjecki "genijalci" ostetili autobus. Kako bilo, koncert je bio vrhunski...

Ono sto je sigurno je da Laibach u Osijeku vrlo vjerojatno nece vise nikada nastupiti, bar ne u ovoj univerzumskoj dretvi.

Laibach: Nismo bend za svadbe i sprovode

Galerija 031: Laibach

Ne mogu vjerovati da nigdje ne mogu doći do informacije kada počinje svirka večeras, tj. hoću ići na Urbanov koncert, a nemam pojma ni kada počinje program, niti gdje su ti stage-ovi, gdje oni uopće sviraju?
svirka pocinje kada padne mrak, negdje oko 21,00

Bend veceri, u danasnjem slucaju Urban, izlazi na pozornicu otprilike dva sata iza ponoci...
Leon

insomnia

Zanimljivo, na official pages UFO-a je spomenut Leibach?! Too good to be true, očito..

Zato sto je Laibach jedne godine i nastupao na UFO-u. Doduse, dvoriste Vege se jedva popunilo, a i navodno su im osjecki "genijalci" ostetili autobus. Kako bilo, koncert je bio vrhunski...

Ono sto je sigurno je da Laibach u Osijeku vrlo vjerojatno nece vise nikada nastupiti, bar ne u ovoj univerzumskoj dretvi.

Laibach: Nismo bend za svadbe i sprovode

Galerija 031: Laibach

Aha.. hvala na informaciji.. Iako, poprilično licemjerno od organizatora, tvorca web stranice whatever što su Laibach spomenuli kao bend koji će nastupiti na ovogodišnjem UFO-u !? Jadno. A za ovo da su izjavili da više neće svirati.. no, pa to samo pokazuje našu kulturu..
pa nisu ih naveli...naveli su ih među bendovima koji su do sada svirali...
jel netko ima informaciju kada će otprilike nastupati urban???
Procitaj prvi post na ovoj stranici pa onda pitaj ako ti nesto nije jasno
Circa

Procitaj prvi post na ovoj stranici pa onda pitaj ako ti nesto nije jasno

pa, nije baš da mi se da sve čitati...;)
:lol:
ali da!!!!

u 2 (ne [ju: tu:] ;) )
Circa

svirka pocinje kada padne mrak, negdje oko 21,00

Bend veceri, u danasnjem slucaju Urban, izlazi na pozornicu otprilike dva sata iza ponoci...

Hvala, jedino me zanima lokacija, čula sam neki dan da će biti nešto na kopiki, nešto u Tvrđi, sad ne znam gdje će on biti?
tek onda će bit urban....iseeeeeee-------
pa ja sam mala ja onda moram već spavat
UFO se održava u prostoru amfiteatra, na lijevoj obali Drave.
Koncerti počinju oko 21 sat, glavne grupe oko 2 sata.
Sada pogledajte na koliko to mjesta na ovom topicu piše.
Pobogu, čitajte ljudi!
e dylane jel ti ideš danas?????

nema Pogreb X ove godine /cry :cry:
Fala kiti sto su ove godine pozvali i slusljive bandove, za razliku od proslogodisnjeg metal prangijanja na glavnom stageu, koji je definitivno bio stilski presaren. Podjela stageova je odlican potez, svi su dosli na svoje...
a iskreno mislim nastup u 3 ujtro je malo pretjeran-urban
danas na UFO-u tekma!!! Rock stage 20:45 h!!!
Ne znam koji je razlog sto sam UFO 2008. dozivio sa znatno manjim uzbudjenjem. Mozda cinjenica da sam ove godine godinu dana stariji, mozda je nesto drugo u pitanju, ali ne mogu reci da su mi ova tri dana bila provedena u vecem thrillu nego prijasnjih godina.

Manji broj (kvalitetnijih) bandova i podjele na metal i "other" stageove su se pokazali kao pun pogodak.

Ove godine su radili i video-zidovi (pored oba stagea). Tu bi se moglo prigovoriti cinjenici da se na njima, osim reklama za Exit i Osjecko, moglo pustati i ponesto drugo - live kamere kao nekad, ili barem almost-live galerija fotki.

On-site organizacija je bila znatno bolja nego prijasnjih godina. Standovi - ok, nisu bili predugi redovi, imalo se i sto pojesti (trebali su dovuci i kucicu Pere Jozu Trovaca ;-))), kamperi su imali ogradjeni dio samo za sebe, WCi su bili upotrebljivi i treceg dana, ... Minus ide za izostanak presentera - i to ne nekog robota ili bimbo-ribe koja cita s papira i nema pojma o cemu prica, nego osobe koja bi podizala atmosferu, od najava bandova pravila show, upoznavala publiku s povijescu banda, nedostaje interakcija s (umrtvljenom) publikom... Osim par groupiesa, publika se na vecini bandova ponasala k'o da su u kazalistu...

Off-site organizacija je zadrzala svoje musice. Prekasna i prelokalna promocija UFO-a, los PR, prekasno biranje bandova i definiranje line-upa, losa komunikacija prema bandovima, prema medijima i prema potencijalnoj publici. Cini mi se da se sve radilo u takvoj zurbi ili reda radi da se nije uspjelo obratiti paznju na bitne detalje u komunikaciji.

Ni EXIT nije postao EXIT preko noci, niti se za njega znalo prvih godina. Ali, oni su ocito uspjeli pronaci komunikacijsku formulu koja funkcionira. Tko si sam ne lozi pec - nece se ugrijati!

Izbor headlinera je bio - LOS. Neusporedivo losiji nego prosle godine, kad se krvarilo i znojilo na Zion Trainu i Let3. Urban i Rambo su vec toliko puta bili, da se jucer prvi put dogodilo da Rambo nije imao BIS u Osijeku - pretpostavljam da je to zbog toga sto osim 2-3 nove stvari nije vidjeno nista novo. K'o da 10 puta gledam isti film, a nisam jedan od onih koji misle da je film bolji sto ga vise puta gledas, makar mi bio najdrazi. ;-)

Savjet za iducu godinu - nadjite prave headlinere, one zbog kojih ce ljudi iz Zagreba htjeti doci na koncert u Osijek pa makar se placala ulaznica!

I za sam kraj, svaki UFO mi ukaze na nesto novo, dobro i zanimljivo, a ovaj put su to - Samostalni referenti. Svaka cast...

P.S. Danas jos ostaje BREAK'N'BEAT (vidi UFO - Urban Fest Osijek 2008. - program). Prosle godine je bilo fantasticno! Topla preporuka...
ništ novih gostiju, sve već viđeno...prošle godine bilo puno bolje, IMO
Meni se svidio, istina, bila sam samo na elektronskom stageu, no bilo je odlično. Atmosfera dobro, rasvjeta odlična, ozvučenje odlično...

Zvukovi se nisu miješali i sve je super zvučalo..

Čak i onaj line-up koji mi se u početku činio totalno krivo posložen je na kraju ispao dobar...

Dakle, sad se čeka UFO '09.
uglavnom se slažem sa @Letećim

no, evo i jedan dobronamjeran komentar, za koji se nadam da će pročitati netko od organizatora i uvažiti za narednu godinu...

naime, uz toliki protok ljudi i alkohola za očekivati je da bi se moglo (nažalost) nešto nedobro dogoditi...stoga ne bi bilo loše da postoji nekakvo medicinsko osoblje prisutno kako bi moglo ukazati eventualno potrebnu pomoć na licu mjesta.Hvala.

(nadam se da je dečko kojeg je u četvrtak odvezla hitna ok i da mu nitko nije maznuo motor...)
e sad sam se i ja sjetio što je mungos napomenuo - Samostalni Referenti - odlično su odsvirali, od svih novih bendova možda su i najbolje zabavili publiku, njih treba zvat još par puta! :D
Zbog obaveza bio sam na ufu samo u petak. Svo vrijeme sam proveo na elektronici u katakombama. Nakon dugo vremena svirala je prava tehnjava a ne ono minimal klip-klop sranje. Zika je bila predobra, atmosfera odlična, susreo sam dosta ljudi koje već dugo nisam vidio. Ocjena odličan. Hvala XXX, Wyrus, Dechko, Hadji, Q Point, Vannesa Theron i Thro na lijepom provodu. Dođite nam opet OBAVEZNO.
Tako je Tinus!!

Btw. velika većina dj-eva od petka ti dolazi ponovno 12.7.

Stavim ja najavu kad saznam detalje :)
Stavi obavezno :)
dosadno
elektronika je bila tak-tak
nije bilo alogie...zbog njih samo jedino i doašo u petak...sranje
ovaj UFO je bio presmješan...
mislim da ovaj grad zaslužuje puno više
justice

Pa nek im onda ovaj grad da više para, pa da vidiš fešte.... Svi ga uspoređuju s Exitom, ali brate mili, Exit ima budget od preko nekoliko milijuna nečega ;-)

A ljudi ovdje nikada nisu zadovoljni... Dobe besple koncerte par dana i još prigovaraju... Samo da podsjetim da je UFO festival za tzv. male i nepriznate bendove, a ova velika imena su samo gosti....
nama je Break'n'Beat bio do jaja :D
OligofreniDikobrazoid

justice

Pa nek im onda ovaj grad da više para, pa da vidiš fešte.... Svi ga uspoređuju s Exitom, ali brate mili, Exit ima budget od preko nekoliko milijuna nečega ;-)

A ljudi ovdje nikada nisu zadovoljni... Dobe besple koncerte par dana i još prigovaraju... Samo da podsjetim da je UFO festival za tzv. male i nepriznate bendove, a ova velika imena su samo gosti....

čekaj malo ti "mali bendovi" su morali dati po 100 kn da sviraju,jel to nije presmješno???
a što se tiče ovih kao velikih faca što svake godine dođu barem 2 puta pun mi ih je... (da se razumijemo rambo je car,urban je ludnica,električni također)
ak sam za Laibach mogao dati nekih 5,6 cenera pa mogao bi (kao i većina ljudi) dati i za neki drugi kvalitetni bend
justice

čekaj malo ti "mali bendovi" su morali dati po 100 kn da sviraju,jel to nije presmješno???
a što se tiče ovih kao velikih faca što svake godine dođu barem 2 puta pun mi ih je... (da se razumijemo rambo je car,urban je ludnica,električni također)
ak sam za Laibach mogao dati nekih 5,6 cenera pa mogao bi (kao i većina ljudi) dati i za neki drugi kvalitetni bend

U tom i je stvar.... Ovo je festival ovakovog opredjeljenja... Iz nekih sam izvora načuo da se za koju godinu ( iduću ili kasnije??) planira napraviti nešto sličnije tipičnom ljetnom festivalu, sa hrpom dobrih bendova, ali onda će se i naplaćivati dobrano... Mišljenja sam samo da se na ovo ljudi ne bi trebali buniti... Poklonjenom se konju ne gleda u zube :)
OligofreniDikobrazoid

napraviti nešto sličnije tipičnom ljetnom festivalu, sa hrpom dobrih bendova,

trebaju samo poklopit termine sa Exitom pa kad su već popularni u blizini nek skoče malo i na UFO...možda će im imponirati što je to ipak festival manje poznatih bendova...al ak im je do para onda teško

Tagovi