Osječka ljetna noć - #3 2008. - Hladno pivo + program

Osijek

Osječka ljetna noć - #3 2008. - Hladno pivo + program

Koncert Hladnog piva odgođen je zbog vremenskih neprilika za sutra, nedjelju 24. kolovoza u 20 sati na istom mjestu, na Trgu Ante Starčevića.

Nakon ovogodišnjih lipanjskih i srpanjskih, na redu su i treće ovogodišnje Osječke ljetne noći koje će se održati 22. i 23. kolovoza 2008..

Poslije velikog uspjeha i odličnog odjeka srpanjskog koncerta Tita & Tarantule, pred nama je ponovo bogat i raznovrstan program u kolovozu.

U petak 22. kolovoza na Osječkim ljetnim noćima na glavnoj pozornici na Trgu Ante Starčevića gostovat će hrvatsko-makedonski etno band Ezerki 7/8, koji jamči vatreni spektakl uz energične makedonske ritmove.

Na trgu Slobode u isto vrijeme bit će održana Šokačka večer uz udrugu Šokačka grana i njihove goste ( iz Tenja, Babine Grede, Kešinaca, Višnjevca...)

Na terasi Hotela Osijek goste će zabavljati Stil band a u Ribarskoj ulici (kod Grawe osiguranja) nastupit će Kvartet saksofona Muzičke akademije u Zagrebu.

U portalu konkatedrale sv. Petra i Pavla bit će održan promenadni koncert muškog pjevačkog zbora Zrinski.

U subotu, 23. kolovoza dugo očekivani i već najavljeni koncert popularne grupe HLADNO PIVO na Trgu Ante Starčevića uz tradicionalnu tortu i bogatu tombolu u kojoj će i ovaj puta vrijednosti nagrada dosezati i 3.500,00 kn.

Na Trgu Slobode istovremeno bit će upriličena IRSKA VEČER za sve ljubitelje irske glazbe i plesa, uz zagrebačke goste Mrs Ferris Pighouse Collection.

Uz navedene programe, ali uz vjerojatnost promjena uobičajenih lokacija zbog građevinskih radova u Kapucinskoj ulici, pronaći će i dječji kutak, mađioničaski show, nastup DJ- a i još niz drugih programa o kojima ćete biti pravovremeno obavješteni na portalu Osijek031.com.

Galerija 031: Osječka ljetna noć #3 [petak, kolaž]
Galerija 031: Osječka ljetna noć #3 - munje [subota]
Galerija 031: Osječka ljetna noć - Hladno pivo [nedjelja, kolaž]

Osječke ljetne noći #3 2008.
[program]

Ovogodišnje Osječke ljetne noći održat će se prema rasporedu koji slijedi:

#1 u mjesecu lipnju: Osječka ljetna noć 2008. - #1 [27. (petak) i 28. (subota)]
#2 u mjesecu srpnju: Osječka ljetna noć 2008. - #2 [25. (petak) i 26. (subota)]
Posebni gosti: Tito & Tarantula
#3 u mjesecu kolovozu: Osječka ljetna noć 2008. - #3 [22. (petak) i 23. (subota)]

Osječka ljetna noć - #3 2008.: Hladno pivo

U sklopu 3. Osječkih ljetnih noći 22. i 23. kolovoza 2008., u subotu 23. kolovoza 2008. na Trgu Ante Starčevića koncert će održati „Hladno pivo“!
predobro da bi bilo istinito
jedva čekam
fantastik
Bogu hvala!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..ali ja bih i na Jaruuuunnnn

Re: Osječka ljetna noć - #3 2008.: Hladno pivo

Nandino

U sklopu 3. Osječkih ljetnih noći 23. i 24. kolovoza 2008., u subotu 23. kolovoza 2008. na Trgu Ante Starčevića koncert će održati „Hladno pivo“!

Neka pogreška, jel da??? 24.kolovoz je nedjelja...
zeros

Nandino

U sklopu 3. Osječkih ljetnih noći 23. i 24. kolovoza 2008., u subotu 23. kolovoza 2008. na Trgu Ante Starčevića koncert će održati „Hladno pivo“!

Neka pogreška, jel da??? 24.kolovoz je nedjelja...

Zašto pogreška? Možda su noći subota i nedjelja, umjesto dosadašnjih petka i subote :hmm:
ja bi da se vrate staro vrijeme održavanja
dakle 1 dan
ovo mi je jadno
A ja bih da maknu to fakin Martovsko pivo u čašama od 3 deci i da vrate Osječko od pola litre!
A ja bi da je Hladno pivo u petak pa da mogu dovesti svoju bolju polovicu... NIsta mi ove godine ne sitma. Do vraga!!!!
odlicno..tito i tarantula i onda hladno pivo
A kako doći do kupona za tu tombolu? Prije ih je bilo na terasi hotela Osijek,a sada ne znam kako do njih,a ja bi se igrala...
nije valjda da su Hladno pivo i Irska glazba istovremeno!?!?!

a bemti, ako je tako ja se ne budem mogao odluciti, morat cu odluku prepustiti "boljoj polovici" :)
Kako to da se koncerti održavaju 22. i 23.? Jel se ne održavaju zadnjeg petka i subote u mjesecu?
u bemti, pa to je isti vikend kada i Pannonian...
Wanderer

Kako to da se koncerti održavaju 22. i 23.? Jel se ne održavaju zadnjeg petka i subote u mjesecu?

mozda hp ne moze zadnje nedjelje... :D
a baš morate opet sve sjebat
i naravno promješat sa panonijanom
jooooj

Re: Osječka ljetna noć - #3 2008. - Hladno pivo

u petak tbf, a u subotu hladno pivo :wow: predobro
a jedino je sjebano to što je pomiješano s pannonianom..al ajd :)
Wanderer

istinu zboriš. ali bez obzira kad bude bilo, jedno je sigurno - padat će kiša :)
dan prije je, u petak ako se ne varam na srednjici, tbf
Mladjo

istinu zboriš. ali bez obzira kad bude bilo, jedno je sigurno - padat će kiša :)
dan prije je, u petak ako se ne varam na srednjici, tbf

hah da ove godine nije prošla osječka ljetna noć bez kiše, al ko zna možda bude treća sreća :)
a tbf je u dvorištu vege =)
A TBF- to se ne plaće, jel?
ide se sigurno
Naravno, Ladni Pivkan je kad sam već debelo na putu... fak!
no super!...taman kad ja idem na maturalac dogodi se hladno pivo :pokey:
tbf se plača vjerojatno kao svake godine
oko 30-ak kuna
u petak ne bi bilo možda tako loše otići na te makedonce, al možda :D btw svaka čast za irsku večer :)
Napokon moji ljudi u gradu! :shock:
toplo preporucam Ezerky i 7/8,aranzmani preodbri!
ide se malo pogledati po gradu šta ima ali čisto sumnjam da ću se zadržati....ne sviđa mi se program....
odo do tritona na cocktail party...i malo u sub na hp...i to to e...

Re: Osječka ljetna noć - #3 2008. - Hladno pivo + program

jel se zna što će bit ako bude kiše? ne želim ureć, al negdje ju najavljuju, a negdje ne :roll:

ePo

jel se zna što će bit ako bude kiše? ne želim ureć, al negdje ju najavljuju, a negdje ne :roll:

kiša pada, kiša pada, mutna voda teče.....

:D

:'(
bas super... a valjda ce se ispadat do navecer...

game

ePo

kiša pada, kiša pada, mutna voda teče.....

:D

:'(

evo ane evo ane po blatu se kreće ko divlja svinja :hmm:
Kiša pada blato je...itd.
Jel to znači da je premješteno u zrinjevac...ili smo još u neizvjsnosti?
Tra-la-la xD

Kiša pada blato je...itd.
Jel to znači da je premješteno u zrinjevac...ili smo još u neizvjsnosti?

da to i mene zanima.
sam nek bude koncertaaaaa :D

jel ne bi to zahtijevalo namjestanje pozornice, i svega, u ovako kratkom roku?! :)

rale

jel ne bi to zahtijevalo namjestanje pozornice, i svega, u ovako kratkom roku?! :)

bi, ali ja sam se nekak nadala da su mozda ranije mislili na to ko za t&t, iako vidim da je to nemoguce :(

ePo

rale

bi, ali ja sam se nekak nadala da su mozda ranije mislili na to ko za t&t, iako vidim da je to nemoguce :(

I šta..ništa od piva a? :x
Mladjo

ali bez obzira kad bude bilo, jedno je sigurno - padat će kiša :)

u trenutcima pisanja ovog posta pregovaraju što će i kako će. ;)

43_23

ePo

rale

I šta..ništa od piva a? :x

a izgleda.
a jebemti kisu.
da su bar pripremili neku rezervnu lokaciju =(
trebali su premjestiti u Valpovacki dvorac :D :D :D
i jel je sad u zrinjevcu? il pak nije

Pa ne mogu vjerovati!
Ne možeš organizirati koncert i dovući likove iz banda i ne osigurati alternativnu lokaciju - ne možeš... :chair:

koncert je navodno odgođen za sutra.
jel još netko to čuo, pa da potvrdi? :D

KONCERT POPULARNE GRUPE "HLADNO PIVO" SE OTKAZUJE ZA SUTRA ( NEDJELJA, 24.08.2008.) U 20 SATI NA TRGU ANTE STARČEVIĆA.
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
spojihs e na net da prosurfam

koji je zaključak ove šugave večeri
hoće biti išta
komšo

Pa ne mogu vjerovati!
Ne možeš organizirati koncert i dovući likove iz banda i ne osigurati alternativnu lokaciju - ne možeš... :chair:

Cini mi se da nece nista biti od koncerta na trgu...

Evo slike sa web kamere sa trga

Prilozi

• webcam.jpg
u mp3 u mp3 u mp3
i kišaaaa
tko me treba
Jel se cijeli program prebacuje za sutra ili samo koncert?
a sta ak recimo kisa stane....?? danas?? sad?
kiša stala
100ka

Jel se cijeli program prebacuje za sutra ili samo koncert?

Program koji se održava u zatvorenom prostoru, ostaje po planu

Šahovska simultanka će se možda održati večeras na Trgu Ivana Pavla 2 ...no, još ta potvrda nije stigla....

Za sutra se prebacuje koncert Hladnog piva i program dječjeg kutka Claritubbies
bezevze, pa ko ce sutra doc, svi preksutra rade i bit ce bezveze...a uostalom za sutra najavljuju jos gore vrijeme...
uuu jeaaaaaa
super mi fore u essekeru
zašto nisu organizirali zrinjevac
tukci jedni
mladunce

bezevze, pa ko ce sutra doc, svi preksutra rade i bit ce bezveze...a uostalom za sutra najavljuju jos gore vrijeme...

da baš sad gledam wheater chanel
sutra kišurina i max 24 stupnja
jadnooooo

ZRINJEVAC je trebao biti dogovren.... zašto ne pratite što striček vaki reče ili mirna.....
mladunce

http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=osijek

a bit će ljudi, koncert je u 8 što nije kasno..a i koncert neće bit u isto vrijeme kad i onaj u sklopu pannoniana..tj zadnji koncert je danas..
a zar ne treba zrinjevac par dana ranije rezerviratiti? u čijem je on vlasništvu uopće..? i koliko košta najam?!
Upravo su javili na radiu da će se koncert ipak održat danas unatič lošem vremenu....
i kome sad vjerovati???
kboni

Upravo su javili na radiu da će se koncert ipak održat danas unatič lošem vremenu....
i kome sad vjerovati???

deeeee isuse nek se odluče :S
ePo

deeeee isuse nek se odluče :S

U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TIME!!!!!!!!!
KOJI ČOBANIIIIIII
de ajd nemojte sekriat raju koja je već ionako bijesna

et najsigurnija inf je da ja ništa ne čujem od zbivanja na centru
nema tonske probe nema ništa
tak' da kontma da neće biti koncerta
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=13979

Pada kišica u gradu, a mi nemamo natkrivenu binu, pa su momci iz Hladnog Piva odlučili provesti subotnju noć u Osijeku i nastupati sutra u isto vrijeme na istom mjestu. Svaka čast.
p.s. hvala Miletu na informaciji

Objavljeno prije 3 minute :)
klap klap
svaka čast
ajd barem nešto

onda mile sutra
i to duplo duži koncert
Organizator je upravo javio da će se koncert održati sutra u 20 h na istom mjestu.
kboni

i kome sad vjerovati???

Sutra
jej ajde lijepo,nek su ga odgodili, bitno da će koncerta bit :)
zeros

kboni

i kome sad vjerovati???

Sutra

ok. hvala....

ma kiša
joooj
kad na svakoj stranici sa vremenskom drukčije govore

evo gledam sad van ne pada, ali sijeva nenormalno
ma eo sad je počela padat opet
i opet lijeeeee
a Disciplina Kičme? Oće oni svirat večeras?
Poppy

a Disciplina Kičme? Oće oni svirat večeras?

Sve je spremno za koncert, ali u slučaju kiše (koja upravo lije, skupa s ledom), koncert se neće održati.
ajde valjda se nece zeznut dva dana zaredom, da sutra opet svi kukamo sto nisu pripremili zrinjevac ili gledali prognozu...
nacuo sam nekakvu informaciju da ce u slucaju kise koncert biti u zrinjevcu,koliko je to tocna informacija?nadam se samo da ce se koncert odrzat
tux

nacuo sam nekakvu informaciju da ce u slucaju kise koncert biti u zrinjevcu,koliko je to tocna informacija?nadam se samo da ce se koncert odrzat

prognoziraju lijepo vrijeme, tako da se svi nadamo da će se održat na trgu.
tux

Neće u Zrinjevcu sigurno, ako bude kiša, koncert propada.
u tom se slucaju nadam samo da ce biti lijepo vrijeme
tux

u tom se slucaju nadam samo da ce biti lijepo vrijeme

svi se nadamo =)
nema šanse da bude u zrinjevcu
ipak treba pripremiti sve

dakle 20h glavni trg
E danas mora biti lijepo vrijeme!!!!
tko ide?
izgleda da od mojih nitko neće :(
e jel ima netko pouzdanu informaciju hoće li se koncert održat točno u 20h il ipak (nadam se) nešto kasnije. mislim treba i popt nešto prije i tako to.
ako netko možda nezna a zanima ga koncerti u sklopu pannoniana otkazani jučer zbog kreševa SE ODRŽAVAJU DANAS U PROSTORU DVORIŠTA VEGE.
Mladjo

e jel ima netko pouzdanu informaciju hoće li se koncert održat točno u 20h il ipak (nadam se) nešto kasnije. mislim treba i popt nešto prije i tako to.
ako netko možda nezna a zanima ga koncerti u sklopu pannoniana otkazani jučer zbog kreševa SE ODRŽAVAJU DANAS U PROSTORU DVORIŠTA VEGE.

eh zato se i ja nadam da će nešto kasnije počet :mrgreen:
Mladjo

Koncert je najavljen u 20 sati....no, znaš i sam kako to ide...pocet ce oko 20.30 da ga jebeš
zeros

Mladjo

Koncert je najavljen u 20 sati....no, znaš i sam kako to ide...pocet ce oko 20.30 da ga jebeš

najranije u pola 9,najvjerojatnije u 9 ako slučajno ne padne kiša OPET!!!!!
ma sve je proslo u redu...pocelo je i prije pola 9 :)

Steta zbog losega vremena, ali program je bio vise nego zadovoljavajuci - napokon urbano i kvalitetno! Ono - dodje mi da idem samo u Interspar u nabavku :)!

ma baš je dobro bilo :)

Tagovi