a zbog ceg da budemo oprimisicni? na nijednom natjecanju osim francuske nismo nista napravili... ove godine 4 utakmice 4 blijede partije
forma nula bodova...
nemogu naci nijednu pozitivnu stvar da vjerujem u nas...
1. poluvrijeme zabijamo za vodstvo od 1:0; na kraju poluvremena ( standardno ) primamo izjednačavajući gol ( 1:1 )
2. poluvrijeme na polovici Srna iz slobodnjaka zabija za 2:1
Moja skromna odokativna prognoza za današnju tekmu...
Da, osim ako Džo the magnificant Šimunić opet ne naptavi koje sranje u našem šesnaestercu (čitaj igranje rukom, lomljenje potkoljenica, etc...) pa ispušimo s 3:2
Ma ja vjerujem u naše, i mislim da će stići dosta daleko da nas ne obrukaju.. A Bilić je ipak - trener nad trenerima i uz bok Čiri, pa ako nas je Čiro doveo do 3. mjesta zašto ne bi Bilić do 2. ili 1., ili najgore od 4.-5. mjesta.
a nakon ove utakmice koju smo jedva dobili, vidi se da hrvatska nema sta traziti ovdje protiv ozbiljnih ekipa... Neznam gdje poceti kritizirati, osim 3 boda koja smo iscupali nista nije bilo dobro, prvih 30 min odlicno, poslje pad a kad se doslo do 60 totalni raspad sistema samo nekim cudom smo se uspjeli obraniti.
Bilic totalno promasio s izmjenom gdje je uveo budana neznam zbog cega ali on po meni vise nikad nebi igrao nakon ovake nosalancije... da nije bilo penala nebi nikad zabili, jedan jedini sut u okvir... sramota sramota