ne mogu protiv toga....do kad tako???
pa ne vrti se svijet oko njega!!!!!!!!!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

wendy_wild20Zasto onda razmisljas o njemu?!....al ja ne zelim bit s njim ponovo!!!!
wendy_wild20Kako ne ide?! Nemas udvaraca? Ne nalazis se u situacijama gdje ima potencijalnih udvaraca?ma nemam pojma,ja bi samo nesto novo,a ne ide...
1step2far
Vrijeme prolazi, ali osjećaji kao smradovi ostaju dugo dugo. Nema tu pomoći, mora proći još vremena. Zauvijek ćeš se sjećati. Nažalost.
1step2farVrijeme prolazi, ali osjećaji kao smradovi ostaju dugo dugo. Nema tu pomoći, mora proći još vremena. Zauvijek ćeš se sjećati. Nažalost.
wendy_wild20....al ja ne zelim bit s njim ponovo!!!!
darkmark
Tako da mislim da bi se trebala bacit u prave vode i izdovoljit sve potrebe pa ces onda vidjet da mozes i bez njega....Ma ko ga jebe ajde...Nevalja toliko dugo ni žalovat za nekim osim ako se stvarno tako osjecas, ali promjeni to sto prije ako mozes jer si samo nanosis zlo.
wendy_wild20
Prosla je godina kak smo prekinuli, a ja se nisam pomaknula...osim sto sam hladnija nego ikad...on je muska kurva, i stvarno nije ni za koga, uzasan je, al ja nr mogu nist...
![]()
">FunkyLadySlažem se s Frostom.. Idi van, cuga, čagaj, iživi se malo i brzo će te proći... Ajde, nije kraj svijeta, svemu nekad dođe kraj tako da se samo trebaš pomiriti s time.. Uvijek će doći bolji =)
wendy_wild20Prosla je godina kak smo prekinuli, a ja se nisam pomaknula...osim sto sam hladnija nego ikad...on je muska kurva, i stvarno nije ni za koga, uzasan je, al ja nr mogu nist...
FunkyLady
Slažem se s Frostom.. Idi van, cuga, čagaj, iživi se malo i brzo će te proći... Ajde, nije kraj svijeta, svemu nekad dođe kraj tako da se samo trebaš pomiriti s time.. Uvijek će doći bolji =)
MNOWAR
Zapamti ljubav pronaći sebe u drugoj osobi znaći neko jednak tebei a ne više od tebe jel to nije ljubav to je kompromis .
wendy_wild20Prosla je godina kak smo prekinuli, a ja se nisam pomaknula...osim sto sam hladnija nego ikad...on je muska kurva, i stvarno nije ni za koga, uzasan je, al ja nr mogu nist...
wendy_wild20
Prosla je godina kak smo prekinuli, a ja se nisam pomaknula...ne mogu protiv toga....do kad tako???
![]()
wendy_wild20trgni se da ne prođe još koja!!!!!!!
Prosla je godina kak smo prekinuli, a ja se nisam pomaknula...osim sto sam hladnija nego ikad...on je muska kurva, i stvarno nije ni za koga, uzasan je, al ja nr mogu nist...
![]()
1step2farMogu se pohvaliti da sam nakon 6 godina napokon preboljela bivšu ljubav.
Leteci mungosSjecat ce se do trenutka dok ne bude postala svjesna vlastite vrijednosti i kvaliteta, odnosno dok ih ne bude ponderirala s njegovim "vrijednostima" i "kvalitetama".
1step2far
Zaboravljam na rođendane i blagdane, nemam uopće porive održavati kontakt, maknula sam sve fotografije i poklončiće, ne slušam glazbu što smo zajedno slušali... Izbrisala sve brojeve i e-mail adrese tako da ih nikad više ne vidim i koristim.