| Autor |
Poruka |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
za njihovo dobro nadam se da nece, jer takav bend NE MOŽE svirati na festivalu gdje te nakon 4-5 pjesama tjeraju dolje... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol:  Žensko
|
bitno da će tbf biti! makar nešto... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
 |
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
tbf........yey yey yey ..
al lana jurčević????mi bogdan.... O-o mal sam zbunjena... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Nije mi stvarno jasno zašto se to uopće zove OLJM? Pa zašto se to jednostavno ne nazove Crvena Jabuka Fest! Kad već 10 godina nastupaju kao glavni headlineri. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
|
Cane, malo si izmješao, Jabuka je zadnji puta na OLJMu bila 2005...TBF će sada biti treci puta u 4 godine...
Ajde njih barem puno ljudi voli, makar ja ne kontam zašto, ali dobro...bolje i to nego neke istočnije stvari... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
A koliko su puta do 2005 nastupili?  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
 |
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
omg
lana jurčević.wtf
mogli su i mineu i vanu i maju šuput zvat
propada OLJM koji je barem do prošle godine bio kvalitetan događaj
katastrofa
baš me zanima ko će bit sljedeče godine..hmm |
|
|
|
|
|
 |
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
Nije mi stvarno jasno zašto se to uopće zove OLJM? Pa zašto se to jednostavno ne nazove Crvena Jabuka Fest! Kad već 10 godina nastupaju kao glavni headlineri.
|
ima @cane pravo...
bili su bezbroj puta do 2005.
mi smo mladi pa nas pamćenje dobro služi, a vi ste još mlađi pa se ne sjećate  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
 |
|
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
zašto ljudi vole tbf?zašto ne?
mislim da je bolje pitanje zašto ljudi vole crvenu jabuku,oke razumijem ako se radi o nekoj generacijskoj shemi, al inače ne vidim ništa zanimljivo u njima.. |
|
|
|
|
|
 |
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
netko voli crvenu jabuku netko TBF i nema su ta sta posebno raspravljati..ja sam mladi pa meni crvena jabuka ne smeta previse,ustvari bas mi je drago sto oni dolaze.. |
|
|
|
|
|
 |
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
A našli ste koga ćete uspoređivat... ajmo se sad igrat: tko je bolji, Zvonko ili Gustafi?  |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
 |
 |
|
|