Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Da bi zaposlili svoje, HSP ruši natječaje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Avi

Ukupno postova: 204
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.05.2008. 16:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zaper je napisao/la :
Joj što sam Vas pogodio u žicu.. Razumijem ja Vas, ali razumijte i Vi njih, pa naravno da neće ostaviti tuđe ljude na takvim položajima, pa i vi bi maknuli tamo neke iz svog vrta kada imate nekog svoga koji to može raditi. Da ni ne govorimo o ponosu, prestižu itd.
Druga je stvar što su neki od tih ljudi nestručni za određene poslove koje trebaju raditi i nemaju pojma, ali tko kaže da su oni prije imali pojma? I tko kaže da bi ja imao većeg pojma od njih?
I svi Vi biste se borili, oprostite na podsmjehu ali kako Vi to mislite napraviti? Pa mi ljudi ne možemo ništa, Boga ti jedva uspijevam sam sebe organizirati od trčanja za nekom lovom da pokrijem režije i skupim novaca za more, a kamoli da još nađem vremena da po forumima vijam neke političare i moćnike, nije me pamet još napustila.
Zvučat ću pasivno ali bolje gledat svoja posla i gurat naprijed, nego lajat na susjedovog psa i ostati bez glasa bez veze, a koga uopće briga…
Eto ne znam što da više kažem, prosvijetlite me molim Vas!

Rolling Eyes

Ukupno postova: 978
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.05.2008. 8:47 
Naslov:  Re: Da bi zaposlili svoje, HSP ruši natječaje

zaper je napisao/la :
Ajte molim Vas, ljudi su dobili izbore i sada rade ono što su svi prije njih radili. Možete Vi sada pljuvat, odapinjat otrovne strijele i vrištat na sav glas, ko Vam kriv kada vaše stranke nisu dobile na izborima, jer bi u tome slučaju pola vas šutilo, a ona druga polovica bi opet bila nesretna i tako unedogled.
Tako da pišite Vi što želite, a za godinu dana ako ovi izgube vlast a Vaši dobiju, uvjeren sam da ćete na iste poteze eventualne druge vlasti ostati kakvi biste sada trebali biti – bez komentara. PS: možda nećete vjerovati, ali nisam u nijednoj stranci niti favoriziram HSP ali mi je sadašnji gradonačelnik kao čovjek a ne kao stranka, legenda.

Pa zbog ljudi koji tako razmišljaju, to se sve i događa.

Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2008. 10:02 
Naslov:  

zaper je napisao/la:
Joj što sam Vas pogodio u žicu.. Razumijem ja Vas, ali razumijte i Vi njih, pa naravno da neće ostaviti tuđe ljude na takvim položajima, pa i vi bi maknuli tamo neke iz svog vrta kada imate nekog svoga koji to može raditi. Da ni ne govorimo o ponosu, prestižu itd.
Druga je stvar što su neki od tih ljudi nestručni za određene poslove koje trebaju raditi i nemaju pojma, ali tko kaže da su oni prije imali pojma? I tko kaže da bi ja imao većeg pojma od njih?
I svi Vi biste se borili, oprostite na podsmjehu ali kako Vi to mislite napraviti? Pa mi ljudi ne možemo ništa, Boga ti jedva uspijevam sam sebe organizirati od trčanja za nekom lovom da pokrijem režije i skupim novaca za more, a kamoli da još nađem vremena da po forumima vijam neke političare i moćnike, nije me pamet još napustila.
Zvučat ću pasivno ali bolje gledat svoja posla i gurat naprijed, nego lajat na susjedovog psa i ostati bez glasa bez veze, a koga uopće briga…
Eto ne znam što da više kažem, prosvijetlite me molim Vas!

Prosvijetlit ćemo te.

Radi se o gomili nesposobnjakovića, koji su toliko nepopularni i utonuli u korupciju i druge oblike kriminala, da nema živog stručnjaka koji će se u taj mulj uvaljivati. Nemaju kadra! Voljeli bi oni da imaju 2-3 arhitekta u članstvu, ali nemaju, niti će imati. Nitko pametan neće se blamirati u gradskoj upravi koju vodi Đapić i potrčko Matković, po novom Al Capone.

Još je gore laprdati da niti drugi nisu imali pojma, da bi i drugi radili isto, i slične budalaštine. Vlast se smijenjuje zbog prljavštine i grešaka, i pruža se prilika novoj, koju se također smijenjuje ako se ne pokaže boljom. Misliti da su svi isti pa je svejedno tko je na vlasti može samo indiferetni podanik komunjarskog mentaliteta, kojem bi trebalo oduzeti pravo glasa jer ne razumije demokraciju i izbore. Kramarić nije opravdanje Đapiću, nego suprotno - umjesto da napredujemo, uspoređujemo se sa vremenom koje je iza nas.

Samo ti gledaj svoja posla, i takve stvari, pa ako si zadovoljan stanjem nema razloga da se bilo što mijenja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2008. 10:06 
Naslov:  

Sama činjenica da se moraju mijenjati pravilnici kako bi se potrpali podobni kadrovi razlog je da se sadašnje vlastodršce gađa trulim jajima pri svakom pojavljivanju u javnosti. To se odnosi i na Borzanicu i Vrdoljaka - naime, dogovor o koaliciji koji su oni postigli nije razumljiv normalnom čovjeku - podijelili su resore u Gradu, tako da ih ne zanima što se radi u resorima koje ne kontroliraju! Graditeljstvo je pripalo Hsp-u, pa nek rade što hoće, mi nemamo veze s tim! Imaju Borzanica i Vrdoljak još štošta za naučiti - a li lekcija će biti već na slijedećim izborima - barem što se mene tiče - nema razdvajanja resora, nema posebnih zasluga, zanima nas Grad u cijelini, a moj glas su već izgubili.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: