Konzum i mjuza

Kultura, zabava, sport, hobby

Konzum i mjuza

nemalo sam se iznenadio danas ušavši u konzum. naime, iz zvučnika je prvo dopirao đole, "remorker", a potom i bajaga, "dok hodaš".

eto, samo to htjedoh podijeliti sa svekolikim pučanstvom ovoga našega vrlog foruma te nadasve cijenjena portala...
čujo i ja par puta, biće da je nekog ostavilo nešto pa tuguje :wink:
de idi lezi? koji konzum, duše ti? ja uvijek naiđem na neku rozu rozgu, minus i plus, matu mišu i slične. al neka! baš mi drago čut da nije uvijek tako!

stavi misli u prazan hod, stresi zvezde ko dudove i polako nasuči brod na te plišane sprudove i saaaaaaanjaaaaaaj.....
p.s. monstrume, remorker ti ujopće nije tugaljka, znaš? :)
da je i to moguće????
a šteta..baš mi prirasli srcu grašo, jole i ostalo društvance...:D
prošli tjedan su puštali bijelo dugme i ćolića

hvala bogu, nadam se da im je dj dobio infarkt i da će mu na sprovodu svirati minea
kad smo kod glazbe u shoping centrima... jeste skužili kako u Interšparu non stop svira: "baš za mene, Interšpar za mene..."?!! Zadnji put sam se izderala od muke: "imajte milosti! isključite više tu pjesmu!!!"

a ti radnici tamo... majćice, kako je tek njima?!
Poppy

kad smo kod glazbe u shoping centrima... jeste skužili kako u Interšparu non stop svira: "baš za mene, Interšpar za mene..."?!! Zadnji put sam se izderala od muke: "imajte milosti! isključite više tu pjesmu!!!"

Slažem se... svaki božji put kad uđem u interšpar čujem to...

i to svakih pet minuta puštaju... kontam da radnici već u snu pjevaju "... interšpar za mene..."
bolje i to neg da ceca cepa LOL
kod mene sve t oima suprotan učinak, umjesto da se duže zadržim i malo više kupim ja otamo begam.manje više u svima njima vrte istu glazbu
( a la Narodni radio)
Najbolje bi bilo da nema nikakve glazbe,čemu ta glazba u trgovačkim centrima.
ako su donijeli zakon da se ne smije futrovati mozak sa božićnim kill me pjesmama, onda bi i trebali azbranite ove "interšpar za mene"

meni to tak digne tlak
ma dobro je dok ne pocnu kelly family puštat
treba neki musak puštat, ono, ko u liftovima, pozadinska muzika tek tolko :)
i ja se nedavno iznenadila muzikom u konzumu! puštali su dire straitse!!i to par pjesama! uživala sam u kupnji! :)
Kod mene je konzumeristicki poriv toliko snazno izrazen da u svom tom bljestavilu proizvoda koji urlaju "kupi me, kupi me" ni ne stignem slusati sto se pusta.

U glavi mi se samo cuje zveket kalkulatorskih tipki dok racunam cega dobijem vise-za-manje. Hmmm...tri konzerve tune od 60g za 15.99 ili dvije od 160g za 12.99... 11.25g za kuna ili 12.30g za kunu... dakle, dvije konzerve od 160g... ;-)

U Intersparu sam oguglao na mjuzu, valjda od onog silnog cekanja u redu za bjelancevine natopljene przenjem u dubokom ulju.
Poppy

joj, joj...i onda ti se pola dana to vrti po glavi!!!strava!!!

da, tisuću puta rekoh kako jadni ljudi mogu u tom konzumu/ili bilo koje dr. raditi...
ja bi podivljala...

a jel se sjećate kada su prije, ne znam, godinu, dvije..u t-mobileu puštali dan i noć gibonnija i još nešto, ne sjećam se točno šta...
pa to je stvarno zlostavljanje na radnom mjestu...:S

Tagovi