nemalo sam se iznenadio danas ušavši u konzum. naime, iz zvučnika je prvo dopirao đole, "remorker", a potom i bajaga, "dok hodaš".
eto, samo to htjedoh podijeliti sa svekolikim pučanstvom ovoga našega vrlog foruma te nadasve cijenjena portala...
Konzum i mjuza
Kultura, zabava, sport, hobby
čujo i ja par puta, biće da je nekog ostavilo nešto pa tuguje 
de idi lezi? koji konzum, duše ti? ja uvijek naiđem na neku rozu rozgu, minus i plus, matu mišu i slične. al neka! baš mi drago čut da nije uvijek tako!
stavi misli u prazan hod, stresi zvezde ko dudove i polako nasuči brod na te plišane sprudove i saaaaaaanjaaaaaaj.....
p.s. monstrume, remorker ti ujopće nije tugaljka, znaš?
stavi misli u prazan hod, stresi zvezde ko dudove i polako nasuči brod na te plišane sprudove i saaaaaaanjaaaaaaj.....
p.s. monstrume, remorker ti ujopće nije tugaljka, znaš?
da je i to moguće????
a šteta..baš mi prirasli srcu grašo, jole i ostalo društvance...
a šteta..baš mi prirasli srcu grašo, jole i ostalo društvance...
prošli tjedan su puštali bijelo dugme i ćolića
hvala bogu, nadam se da im je dj dobio infarkt i da će mu na sprovodu svirati minea
hvala bogu, nadam se da im je dj dobio infarkt i da će mu na sprovodu svirati minea
kad smo kod glazbe u shoping centrima... jeste skužili kako u Interšparu non stop svira: "baš za mene, Interšpar za mene..."?!! Zadnji put sam se izderala od muke: "imajte milosti! isključite više tu pjesmu!!!"
a ti radnici tamo... majćice, kako je tek njima?!
Poppy
kad smo kod glazbe u shoping centrima... jeste skužili kako u Interšparu non stop svira: "baš za mene, Interšpar za mene..."?!! Zadnji put sam se izderala od muke: "imajte milosti! isključite više tu pjesmu!!!"
Slažem se... svaki božji put kad uđem u interšpar čujem to...
i to svakih pet minuta puštaju... kontam da radnici već u snu pjevaju "... interšpar za mene..."
bolje i to neg da ceca cepa 

kod mene sve t oima suprotan učinak, umjesto da se duže zadržim i malo više kupim ja otamo begam.manje više u svima njima vrte istu glazbu
( a la Narodni radio)
( a la Narodni radio)
Najbolje bi bilo da nema nikakve glazbe,čemu ta glazba u trgovačkim centrima.
ako su donijeli zakon da se ne smije futrovati mozak sa božićnim kill me pjesmama, onda bi i trebali azbranite ove "interšpar za mene"
meni to tak digne tlak
meni to tak digne tlak
ma dobro je dok ne pocnu kelly family puštat
treba neki musak puštat, ono, ko u liftovima, pozadinska muzika tek tolko 
i ja se nedavno iznenadila muzikom u konzumu! puštali su dire straitse!!i to par pjesama! uživala sam u kupnji! 
Kod mene je konzumeristicki poriv toliko snazno izrazen da u svom tom bljestavilu proizvoda koji urlaju "kupi me, kupi me" ni ne stignem slusati sto se pusta.
U glavi mi se samo cuje zveket kalkulatorskih tipki dok racunam cega dobijem vise-za-manje. Hmmm...tri konzerve tune od 60g za 15.99 ili dvije od 160g za 12.99... 11.25g za kuna ili 12.30g za kunu... dakle, dvije konzerve od 160g... ;-)
U Intersparu sam oguglao na mjuzu, valjda od onog silnog cekanja u redu za bjelancevine natopljene przenjem u dubokom ulju.
U glavi mi se samo cuje zveket kalkulatorskih tipki dok racunam cega dobijem vise-za-manje. Hmmm...tri konzerve tune od 60g za 15.99 ili dvije od 160g za 12.99... 11.25g za kuna ili 12.30g za kunu... dakle, dvije konzerve od 160g... ;-)
U Intersparu sam oguglao na mjuzu, valjda od onog silnog cekanja u redu za bjelancevine natopljene przenjem u dubokom ulju.
Poppyjoj, joj...i onda ti se pola dana to vrti po glavi!!!strava!!!
da, tisuću puta rekoh kako jadni ljudi mogu u tom konzumu/ili bilo koje dr. raditi...
ja bi podivljala...
a jel se sjećate kada su prije, ne znam, godinu, dvije..u t-mobileu puštali dan i noć gibonnija i još nešto, ne sjećam se točno šta...
pa to je stvarno zlostavljanje na radnom mjestu...