Koji radio slušate? Imate li omiljenu radio stanicu...osječku ili neku drugu?
Ovim putem pozdravljam ekipu sa RADIO PLUSA, radio koji ima dobru naviku čitanja ovog sajta.
Pusaaaaaaaaa!!!!
RADIO
Društvo, politika
Najčešće plus i gradski
uglavnom uopce ne slusham radio...stalno je neki mp3 na kompu ili u autu...ok, u autu kad putujem kuci upalim tu i tamo slavonski da cujem ako se javi koji "antiradar"
ajd i otvoreni je dobar jos uvijek iako je prije bio puno bolji jer je bila stalno mjuza bez puno reklama...
Re: RADIO
Inače šaltam stanice, ali kad mi se sluša glazba slušam HRT2 

radio plus only.....tete na plusu imaju sexy glasiće 
E uglavnom Radio Plus i Gradski 

Na poslu radio plus, a u autu saltam po stanicama
Moze li mi netko nabaviti e-mail adresu RADIO PLUS-a?
Gemi
Moze li mi netko nabaviti e-mail adresu RADIO PLUS-a?
nazalost samo ovo:
RADIO PLUS
Istarska 5, telefon 215-866
92,7 MHz FM
malo i pricaj s ljudima ne se samo natipkavat
plus je truba, gracki radio bi moro mjenjat ime jer nikada i nije imao urbani štih, u autu slušam vjesti na hrt2 a muziku na otvorenom i nije da sam najzadovoljniji al tu i tamo pogode.
ako baš moram onda otvoreni.
iawgoM
ustvari eto ti na![]()
[email protected]
(sad ce im spam dolazit zbog tebe)
Njanja a mogao si mi i na private message ostaviti ak se brines za spam...
Faaaalaaaaa
Kod kuće Gradski.
U autu memorirani redom:
Gradski, Plus, Otvoreni, Slavonski, HRT2 i nemam pojma koji je 6.
:">
I onda šaram dok ne naiđem na dobru pjesmu...
U autu memorirani redom:
Gradski, Plus, Otvoreni, Slavonski, HRT2 i nemam pojma koji je 6.
I onda šaram dok ne naiđem na dobru pjesmu...
jel ima radio plus real audio stream, u autu nehvatam is australije ...
@fatcat, nema...
RADIO PLUS JE NAJBOLJI ZATO STO PUSTA TRIO KLOSHARIKUS I PJESMU TRIO SHAT.EKIPA SA RADIJA PLUSA IMA POYDRAV OD CIJELE DONJOGRADSKE EKIPE.
RADIO PLUS JE NAJBOLJI ZATO STO PUSTA TRIO KLOSHARIKUS I PJESMU TRIO SHAT.EKIPA SA RADIJA PLUSA IMA POZDRAV OD CIJELE DONJOGRADSKE EKIPE.
Leteci mungos
@fatcat, nema...
hvala, onda nazad na gradski radio
hmmm...ne mogu se baš pohvaliti da slušam radio, ali ako već i da, to je onda samo 101 i to live stream....inače, stvarno ne znam da postoji bar jedan radio u os koji bi mi se svidio...a u autu kad nemam koju kompilaciju, uglavnom si pustim hr2...a radio plus ne moram ni tražiti...samo dignem telefonsku slušalicu i čujem njihov program
tko mi kriv kad im živim blizu pa mi se miješaju s telefonskim signalom....
vlalehmmm...ne mogu se baš pohvaliti da slušam radio, ali ako već i da, to je onda samo 101 i to live stream....inače, stvarno ne znam da postoji bar jedan radio u os koji bi mi se svidio...a u autu kad nemam koju kompilaciju, uglavnom si pustim hr2...a radio plus ne moram ni tražiti...samo dignem telefonsku slušalicu i čujem njihov program
![]()
101 ima vecinom engleski sadrzaj (kao i gradski radio) osim oglasa, toga imam dosta i ovdje, u autu ipod i Bijelo Dugme ali ako stavis puno glasno onda te svako cudno gleda
hmm ... nedostatak postovanja etnicke muzike
ma 101 slušam zbog njihovih emisija prvenstveno, zabavni su, a i svašta se može čuti o ovoj našoj dragoj državici....a mjuza mi je ok, tj. nije neki šund....
nedostatak poštovanja etničke muzike...hmmm...pa kako bih poštovala pjesmuljke tipa magazina i trave i hibiskusa...i takve piz...ije
nedostatak poštovanja etničke muzike...hmmm...pa kako bih poštovala pjesmuljke tipa magazina i trave i hibiskusa...i takve piz...ije
Gemi
Koji radio slušate? Imate li omiljenu radio stanicu...osječku ili neku drugu?
U autu: Radio+, Slavonski, Gradski (tim redoslijedom)
Doma: Radio101, Virgin Radio Classic Rock i Virgin Radio Sessions.
Hmm, zasto ja uopce ovo pisem? Koga uopce zanima sto ja slusam?
radio plus 4evaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Otvoreni radio je definitivno najbolji. Ostalo je tak sve neka srednja žalost, a Narodni katastrofa. Jedina zamjerka je Otvorenom što preko dana ima više reklama nego glezbe. No zato preko noći ima dobru glazbu. Ove lokalne radio stanice i neslušam baš. Ako i slušam to su eventualno radio Plus ili Slavoski radio.
da, Plusovci su definitivno zakon. ljudi se stvarno dobro sprdaju. u autu Otvoreni.
od Narodnog mi se isto oduvijek riga, ali moram priznati da sam se baš jučer vrlo ugodno iznenadila. svirao je u službenom autu i, vjerovali ili ne, puštali su Štulića!!!
od Narodnog mi se isto oduvijek riga, ali moram priznati da sam se baš jučer vrlo ugodno iznenadila. svirao je u službenom autu i, vjerovali ili ne, puštali su Štulića!!!
Nemam naviku hvatati radio +, pa onda najčešće ispadne slavonski (iako, ljude s radija + donekle znam, i simpa su strašno!)
Radio + rulz!
Otkad im je Tihana Tomljanović na čelu, nema da nema pozitive i smijeha. Imam osjećaj da su ti ljudi zaista iskreno 24 sata raspoloženi. I baš mi je drago da su prisutni na ovom sajtu. Zajebancijom nikog ne vrijeđaju, a sprdaju se non stop.
Otkad im je Tihana Tomljanović na čelu, nema da nema pozitive i smijeha. Imam osjećaj da su ti ljudi zaista iskreno 24 sata raspoloženi. I baš mi je drago da su prisutni na ovom sajtu. Zajebancijom nikog ne vrijeđaju, a sprdaju se non stop.
Najčešće slušam otvoreni na poznatoj frekvenciji 104.4 MHz, Slavonski, a i +ich ima sve bolji i bolji program. Ovom prilikom pozdravljam urednike nove emisijeTranceation petkom od 22h. Super je! Inače nemam baš naviku sluašti Radio plus jer domaće stvari baš nemam naviku slušati i slušam samo strano!
slusam radio +. ostali mi nisu tolio napeti, al uglavnom zbog izbora glazbe i kolicine vremena koju provodim uz radio(malo, stvarno malo), tak da ne stignem istrazivati uokolo kakve emisije se vrte.
tu idem po provjerenoj shemi, sto mi se svidi, ne mijenjam
tu idem po provjerenoj shemi, sto mi se svidi, ne mijenjam
VFM nije loš, a ni Novi radio, prvenstveno zato što nemaju toliko reklama i većinom je strana glazba...
VFM?
Pozdrav VEEEEELIKI
Gocu sa VFM-a!!!!
I VEEEEELIKU pusu mu pošaljite!
Pozdrav VEEEEELIKI
Gocu sa VFM-a!!!!
I VEEEEELIKU pusu mu pošaljite!
e viš...od one frke sa tkojetkoom nisam slušao veefem. dosta sam zahean oko tih stvari. al da je kvalitetno, je. jedini u vinkovcima sto valja.
Radio 101 
Sorry guys, Otvoreni je naj naj... pogotovo emisija subotom u 14h stranih top 50...
Radioo slušam kada se vozim na posao, a pošto radim u drugoj žipaniji radio plus mogu slušati samo dok ne izađem iz Osijeka pa mi ostaju Slavonski, Osijek, Hrvatski i Otvoreni tu i tamo ne šumi
slušam samo i isključivo RADIO PLUS
najbolja mjuza i najbolji voditelji, to je sve što mi treba
najbolja mjuza i najbolji voditelji, to je sve što mi treba

Jeste primijetili da su se neki radijoni pokvarili u zadnje vrijeme? Neš mi ne štima mjuza u jutarnjim satima na Slavonskom. Večerima, sms jukebox je više-manje u redu.